Šta je novo?

Pomoc

makilosupilo

Poštovan
Učlanjen(a)
12.01.2015
Poena
54
Ljudi mozda cete misliti da vas zzezam, ali imam sledeci problem:
Odneo komp kod majstora da mi podigne sistem kad on mi kaze: "Crkla ti graficka", ja donesem moju drugu, staru, on je ubaci nece ni ona, on ubaci novu ona radi a ove moje 2 isproba u drugom kompu rade. Probali sa drugim napajanjem nece pa nece, imate li vi neku ideju sta moze biti? :wall:

Ja znam, zaglavljeno ti dugme c na tastaturi i graficka odbija saradnju.

Nije isto mi je i sa upaljenom, i sa iskljucenom tastaturom. :-(

Ja mislim da je ploca riknula

Odnesi kod drugog majstora.Ovog puta koji radi sa kompjuterima a ne sa automehanikom.

Da nisu kontakti na ploci ili na grafickoj, meni se desavalo kada sam rasturao komp i ponovo sastavljam jednostavno nece prihvati graficku tj. uopste se ne cuje zvucni signal na maticnoj i tako nekoliko puta i proradi, cisto pominjem moje iskustvo mozda nije do toga.

Odneo sam ga upravo kod majstora rekao mi je da ce pogledati sta mu je.

Da nisu kontakti na ploci ili na grafickoj, meni se desavalo kada sam rasturao komp i ponovo sastavljam jednostavno nece prihvati graficku tj. uopste se ne cuje zvucni signal na maticnoj i tako nekoliko puta i proradi, cisto pominjem moje iskustvo mozda nije do toga.
Meni sa jednom nece nikakav signal (beep) da da, a sa drugom se cuje ali isto nece da da sliku.

usisaj je od prasine (sam slot), pogledaj da li si stavio grafiku lepo u slot

Kakav zen od teme, (navedi plocu,grafiku,napajanje, memoriju itd)
Moz biti do bios a i ili drajvera (AMD ili Nvidia) i chip a na ploci, al vidim da ima tusta i tma strucnjaka koji dele savete na slepo.

Komp je napravljen, bilo je do drajvera kao sto Dovagenja rece.

Pali ali ne daje sliku....

Nazad
Vrh Dno