"On se jadan obradovao" xD
nene, mislio sma na asylum, tj nisam pomesao, al iskreno nisam obracao paznju dal je izaslo ili ne, samo znam da sam video gameplay... mislim sad stancuju te first person horore ko blesavi...
sto se tice PewDiePie-a, krenuo je sa hororima, tako se i proslavio, sad mislim da je prosirio spisak zanrova... prva igrica mu je valjda bila Amnesia: The Dark Descent... nisam 100% siguran, al mislim da je on lik sa najvise sabskrajbova na youtube-u sa tipa skoro 40m

nekada me smara, nekada mi je kul, al on je u zadnje vreme, cini mi se, otisao mnogo dalje od samog igranja igrica, tj snima koje kakve *******cije/******stine pored gameplay-eva... valjda da "zadovolji" svoj ogromni fan base...
mene je npr na pocetku strasno nervirao markiplier, al mi je sada ok, tj mogu da gledam klipove, a da mi ono njegovo izmotavanje ne ide na K xD
e da, a sta bi sa Dying Light? mislim da niko nije spomenuo... nije klasican horor kao npr. amnesia, outlast i slicno, al ima te, u zadnje vreme preforsirane, zombije kao glavne protivnike...