Šta je novo?

LG G3

Mene zanima ovo. Kupio sam kao originalan kabl od LG G2, G3 i sl. za Nexus svoj, jer je stari bio problem. Puni ovaj novi sve OK. Nego je krut Boze sacuvaj, kruci 5x nego onaj OEM na Nexusu 4. Je li to normala? Ovakav kao sa slike je, 1.2m

s-l225.jpg

Da se prijavim i ja da sam uzeo G3 sa 16GB, zamenio g2 koji me je lepo sluzio godinu dana. Rutovao sam ga i ubacio Resurrection rom, za sad sam prezadovoljan kako baterijom tako i ekranom. Radi stabilno i brzo

kako je baterija na njemu?

Jel moguće da G3 sa našeg Telenora nije dobio update na 5.0?

Kolega mi se sinoć žali kako sam srećan što imam 5.0 on zaglavljen na KK i dalje.

Rekoh mu da ću mu flešnuti 5.0 ali mi nije jasno što Telenor nije pustio zvaničan 5.0

ja sam takav kupio sa 10a i ništa nije nudio ni kad je 20h bio aktuelan

@fcinterbgd
Pa za ova tri dana ja sam zadovoljan baterijom, u proseku oko 4 i po sata SOT, kad sam na 4G i WiFi, ukljucene sinhronizacije, lokacija i auto osvetljenje. Da sam na WiFi samo verujem da bi dogurao i 5 sati bez problema.

Poslednja izmena:
@fcinterbgd
Pa za ova tri dana ja sam zadovoljan baterijom, u proseku oko 4 i po sata SOT, kad sam na 4G i WiFi, ukljucene sinhronizacije, lokacija i auto osvetljenje. Da sam na WiFi samo verujem da bi dogurao i 5 sati bez problema.

Impresivno, je l mozes da okacis screenshots, nije da ne verujem ali cisto da i ostali vide:)

evo jedna potvrda, rom spartaxx 2.0, kernel Xceed + L Speed mod
uploadfromtaptalk1444993618323.pnguploadfromtaptalk1444993630065.png
wifi stalno lokacija ne i auto osvetljenje na 70%
ostalo još 22%

Poslednja izmena:
Što se tiče l speed moda, Jel ima netko viška dijelova za komp da dečku sastavimo? Radi na mobiteli SVE. Ne bi li bilo lijepo da može na kompu još više?
Ja imam većinu ali problem je to transportirati.

Hvala na odgovoru.
Mislim da cu onda odustati od G3,ne bih da rizikujem. :D
To je glup razlog da odustanes. Ja prvi ti kažem da je to problem isto kao habanje kvacila kod auta, zavisi od kvaliteta kvacila, i od načina upotrebe, moj G2 sam najbliže rečeno kidao od upotrebe, i dobio nagradu u vidu žute mrlje na levoj strani posle godinu dana i dva meseca, ali sam to i očekivao, e sad, nisi napisao najbitniju stvar, da li kupuješ polovan ili nov telefon i koliko planiraš da ga zadrzis, uvek se trudi da uzmeš onaj sa što dužom garancijom i nema problema. ;-)

Jel moguće da G3 sa našeg Telenora nije dobio update na 5.0?

Kolega mi se sinoć žali kako sam srećan što imam 5.0 on zaglavljen na KK i dalje.

Rekoh mu da ću mu flešnuti 5.0 ali mi nije jasno što Telenor nije pustio zvaničan 5.0
Prvi update na 5.0 bio još u decembru ako me sećanje ne vara (Telenor).

Na LG G2 je verzija kamere 4.8.15. i ima mnogo više podešavanja od režima do manuelnih podešavanja osvetljenosti, bele boje itd. Na G3 je verzija 4.40.34 i nemam bukvalno nikakva podešavanja osim HDR-a i rezolucije fotografija i snimaka. Može nekako da se kamera updejtuje? Nemogu da verujem da stariji telefon ima bolji softver (da nepričano o verziji Androida).

Na LG G2 je verzija kamere 4.8.15. i ima mnogo više podešavanja od režima do manuelnih podešavanja osvetljenosti, bele boje itd. Na G3 je verzija 4.40.34 i nemam bukvalno nikakva podešavanja osim HDR-a i rezolucije fotografija i snimaka. Može nekako da se kamera updejtuje? Nemogu da verujem da stariji telefon ima bolji softver (da nepričano o verziji Androida).

Skini sa XDA Lg xcam za G3...trenutna verzija je 6.2.4 ako se ne varam

To je glup razlog da odustanes. Ja prvi ti kažem da je to problem isto kao habanje kvacila kod auta, zavisi od kvaliteta kvacila, i od načina upotrebe, moj G2 sam najbliže rečeno kidao od upotrebe, i dobio nagradu u vidu žute mrlje na levoj strani posle godinu dana i dva meseca, ali sam to i očekivao, e sad, nisi napisao najbitniju stvar, da li kupuješ polovan ili nov telefon i koliko planiraš da ga zadrzis, uvek se trudi da uzmeš onaj sa što dužom garancijom i nema problema. ;-)

Mislio sam da ga kupim novog.Koristio bih ga sigurno naredne 2-3 godine.

Nisam primetio da se na Samsungu desavalo tako nesto.
Trenutno imam S2,novog sam ga kupio kad se pojavio i do danas radi bez greske.

Nemoj to da te odvrati od kupovine...samo uzmi telefon sa što dužom garancijom, da, znam, i gde ima, ako ne možeš da nadjes, po normalnoj ceni, ne znam da li smem da napišem na kom sajtu ali se ovde često spominje taj sajt, fine cene, 2god garancija.

Nazad
Vrh Dno