Mladen_Brabus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.07.2013
- Poena
- 169
Hvala na odgovoru.
Mislim da cu onda odustati od G3,ne bih da rizikujem.
Mislim da cu onda odustati od G3,ne bih da rizikujem.
Ja jedva 3hKoliko izvlacite Usage kada ste na 3G? Koliko vam bude SOT?
@fcinterbgd
Pa za ova tri dana ja sam zadovoljan baterijom, u proseku oko 4 i po sata SOT, kad sam na 4G i WiFi, ukljucene sinhronizacije, lokacija i auto osvetljenje. Da sam na WiFi samo verujem da bi dogurao i 5 sati bez problema.
evo dopunaevo jedna potvrda, rom spartaxx 2.0, kernel Xceed + L Speed mod
Pogledajte prilog 181764Pogledajte prilog 181765
wifi stalno lokacija ne i auto osvetljenje na 70%
ostalo još 22%
Druže može li link za taj Rom i Kernel.Hvala unapredevo jedna potvrda, rom spartaxx 2.0, kernel Xceed + L Speed mod
Pogledajte prilog 181764Pogledajte prilog 181765
wifi stalno lokacija ne i auto osvetljenje na 70%
ostalo još 22%
To je glup razlog da odustanes. Ja prvi ti kažem da je to problem isto kao habanje kvacila kod auta, zavisi od kvaliteta kvacila, i od načina upotrebe, moj G2 sam najbliže rečeno kidao od upotrebe, i dobio nagradu u vidu žute mrlje na levoj strani posle godinu dana i dva meseca, ali sam to i očekivao, e sad, nisi napisao najbitniju stvar, da li kupuješ polovan ili nov telefon i koliko planiraš da ga zadrzis, uvek se trudi da uzmeš onaj sa što dužom garancijom i nema problema. ;-)Hvala na odgovoru.
Mislim da cu onda odustati od G3,ne bih da rizikujem.![]()
Prvi update na 5.0 bio još u decembru ako me sećanje ne vara (Telenor).Jel moguće da G3 sa našeg Telenora nije dobio update na 5.0?
Kolega mi se sinoć žali kako sam srećan što imam 5.0 on zaglavljen na KK i dalje.
Rekoh mu da ću mu flešnuti 5.0 ali mi nije jasno što Telenor nije pustio zvaničan 5.0
Prvi update na 5.0 bio još u decembru ako me sećanje ne vara (Telenor).
Na LG G2 je verzija kamere 4.8.15. i ima mnogo više podešavanja od režima do manuelnih podešavanja osvetljenosti, bele boje itd. Na G3 je verzija 4.40.34 i nemam bukvalno nikakva podešavanja osim HDR-a i rezolucije fotografija i snimaka. Može nekako da se kamera updejtuje? Nemogu da verujem da stariji telefon ima bolji softver (da nepričano o verziji Androida).
To je glup razlog da odustanes. Ja prvi ti kažem da je to problem isto kao habanje kvacila kod auta, zavisi od kvaliteta kvacila, i od načina upotrebe, moj G2 sam najbliže rečeno kidao od upotrebe, i dobio nagradu u vidu žute mrlje na levoj strani posle godinu dana i dva meseca, ali sam to i očekivao, e sad, nisi napisao najbitniju stvar, da li kupuješ polovan ili nov telefon i koliko planiraš da ga zadrzis, uvek se trudi da uzmeš onaj sa što dužom garancijom i nema problema. ;-)
Za to vreme svakom telefonu može nešto da se desi ne samo G3...Mislio sam da ga kupim novog.Koristio bih ga sigurno naredne 2-3 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari