Šta je novo?

Targo Telekom

Nisam siguran da će moći tako, sećate li se one afere sa početka izgradnje mreže, kada nisu dobijali građevinske dozvole za postavljanje kablova? Nisam siguran da je izvođač radova mogao/morao da zna gde su kablovi...

Па јесте, они су укопали каблове бар 5 сантиметра испод тротоара и сад неко ту хоће да раскопава.

Па јесте, они су укопали каблове бар 5 сантиметра испод тротоара и сад неко ту хоће да раскопава.

Treba biti stvarno posebno bahat i bukvalno slep pa da ne primetiš linije ukopa po trotoaru i na skoro svakih sto metara po pločicu sa oznakom nuba invest.

I laiku je potpuno očigledno da se ispod toga nalaze neke instalacije, kamoli ljudima koji žive od toga.

Mada poznajući naš mentalitet i način razmišljanja verovatno je preovladala logika, ok jeste ima tu nečeg, ali nema veze, mlatni ti pijukom i bagerom ko nam šta može.

Poslednja izmena:
U Targu u poslovnici danas nema nikoga od zaposlenih. Toliko o call centru.

@Sirobe, javi ako primetiš ovih dana da je slučajno možda ekipa iz Targa došla da sredi, jedini si izvor informacija za sada. :D

Važi, samo ne očekujte pre ponedeljka pošto niko iz Targa koliko sam ja video nije izašao na teren od petka. Ja se samo bojim da se ovo čim poprave ne ponovi.
Inače ja sam posebno oštećen jer nemam ni tv. Pored Targa koristim D3I koji se sa targovim internetom pokazao fenomenalno.

Najgore će biti ukoliko iz Targa odluče da ne diraju ništa dok ovi ne završe...

Pre nekog vremena sve je proradilo Ali se opet izgubilo. Ima nade! Momci koliko sam video rade na problemu!

Informacija iz prve ruke od radnika sa terena. Bili su majstori iz Targa i pokušali su da poprave. Navodno će sutra proraditi ali problem je što se ulica radi još dva tri meseca i ovo će se ponovo dešavati

Navodno do 16:00 dolazi internet a onda dok opet neki kamiondžija ne zapne o kabl i pocepa ga ili slično.

Meni je juce popodne stigao TV, ali interneta i dalje nema. Na ONT-u internet lampica svetli.

Sta bi to moglo da bude ? Jos uvek je prekid ili ono da ONT baguje i ceka svoj red za IP adresu ?

Meni je juce popodne stigao TV, ali interneta i dalje nema. Na ONT-u internet lampica svetli.

Sta bi to moglo da bude ? Jos uvek je prekid ili ono da ONT baguje i ceka svoj red za IP adresu ?

Do danas je delovalo da je problem IP ruleta rešen...kad ono međutim naokolo bliže :D

Opet nestao net blok 8a, da li je moguce da su ga ponovo presekli?

Nazad
Vrh Dno