Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nisam se ja prvi javio vec si ti taj koji tvrdi da nije dzabe da se rezolucija promeni u 1080p!
Ja reko ti znas i probao si,kad ono niti si probao i niti znas da ima razlike izmedju 1080i i1080p!
Nisam se ja prvi javio a ono drugo sto sam rekao ne tim recima vec sam o tome pisao je da je razlika izmedju 720 i 1080 a ti ako to ne vidis nije moj problem vec tvoj i tvog televizora a ima razlike veruj mi.
Nisam nigde ni rekao da sam probao naprotiv nisam probao na iptv zato sam i pitao za taj skriveni menu gde se kuca, naravno da za razliku od tebe znam razliku izmedju 1080 i 1080p.

Za ovo zadnje necu ni da pisem jer o glupostima ne raspravljam ponajmanje sa trolovima.
Jeb kriv sam sto ne poznajem nikoga iz administracije bencha kao neki kad im se kulturno objasni i kaze a ne svidja im se odgovor jer oni ne znaju odgovor na isto pa pisu gluposti, onda zovu pomoc "prijatelja" i eto njihova laz ostane a istina bude izbrisana i meni daju zabranu va 7 dana.
To vise govori o njima ne o meni...
Pozz

Nisam se ja prvi javio a ono drugo sto sam rekao ne tim recima vec sam o tome pisao je da je razlika izmedju 720 i 1080 a ti ako to ne vidis nije moj problem vec tvoj i tvog televizora a ima razlike veruj mi.
Nisam nigde ni rekao da sam probao naprotiv nisam probao na iptv zato sam i pitao za taj skriveni menu gde se kuca, naravno da za razliku od tebe znam razliku izmedju 1080 i 1080p.

Za ovo zadnje necu ni da pisem jer o glupostima ne raspravljam ponajmanje sa trolovima.
Jeb kriv sam sto ne poznajem nikoga iz administracije bencha kao neki kad im se kulturno objasni i kaze a ne svidja im se odgovor jer oni ne znaju odgovor na isto pa pisu gluposti, onda zovu pomoc "prijatelja" i eto njihova laz ostane a istina bude izbrisana i meni daju zabranu va 7 dana.
To vise govori o njima ne o meni...
Pozz
Par postova gore imas da je jos neko odgovorio da nema razlike konkretno u ovom slucaju izmedju 1080i i 1080p!
I samo sam o mts-ovom STB-u i njegovom setovanju pricao sve vreme,jer je i tema vezana za mts,a nikako o nekom globalnom poredjenju 1080i i 1080p!
A sto se tice razlike vrlo dobro znam koja je prednost 1080p,samo te jos molim da mi navedes nekog operatera gde si ti bilo sta gledao i pratio u 1080p,pa si uspeo da to uporedis i vidis razliku!:sceptic:

Poslednja izmena:
Pustite neki program i kucajte kod *104030* i settings kad vam otvori skriveni menu kucajte 8288 je sifra.tu su vam sva podesavanja za rezoluciju... pozdrav

Par postova gore imas da je jos neko odgovorio da nema razlike konkretno u ovom slucaju izmedju 1080i i 1080p!
I samo sam o mts-ovom STB-u i njegovom setovanju pricao sve vreme,jer je i tema vezana za mts,a nikako o nekom globalnom poredjenju 1080i i 1080p!
A sto se tice razlike vrlo dobro znam koja je prednost 1080p,samo te jos molim da mi navedes nekog operatera gde si ti bilo sta gledao pratio u 1080p,pa si uspeo da to uporedis i vidis razliku!:sceptic:

Nista o razlici izmedju 1080i i 1080p niti sam video da je iko pisao niti sam spominjao to niti pisao o tome ne znam odakle ti sve to procitaj bolje.
MOJE JEDINO PITANJE NA TEMU SKRIVENOG MENIJA JE BILA GDE SE KUCA KOD I NISTA VISE.
Ostalo si ti meni dodao i pitam ponovo gde se kuca kod ja probao na glavnoj strani nece na bilo kom random programu nece menja mi kanale, zato pitam gde se kuca?
Nisam gledao ni kod jednog operatera vec postoje filmovi i serije i dokumentarci zapravo emisije kao i sportski dogadjaji u 1080p i 1080i i tu se vidi razlika.

Nisam gledao ni kod jednog operatera vec postoje filmovi i serije i dokumentarci zapravo emisije kao i sportski dogadjaji u 1080p i 1080i i tu se vidi razlika.
Druzeee...,99% filmova skinutih sa torrenta je renderovano u Progressive a veoma mali broj njih je u Interlaced,skoro da to niko i ne radi!Tako da nemam pojma gde si ti gledao tolike materijale u 1080i!?:D

Naravno vecina je 1080p ali naveo sam ti da ponesto moze da se nadje u 1080p.
A filmovi su mahom p a njih sam ti spomenuo kao razliku u odnosu na i.
No nije ni bitno, znas li ti gde se kuca taj kod ili ti dosadno pa volis da pises?
Mene to interesuje gde kucam kod.

Poslednja izmena:
Pa dobro care reci GDE se kucaju posto ti silno ne pises pa vidis sve?
Ako je to sto citiras od mileta to sam vec napisao da nece verovatno ne citas od silnoooooooooog pisanja.
Dakle?
Sta ono rece gde se kuca?

EDIT:

Citiracu SAMOG sebe mada je to nesto sto najvise mrzim ali kad neko ne cita vec samo piskara silnooooooo onda moram
" i pitam ponovo gde se kuca kod ja probao na glavnoj strani nece na bilo kom random programu nece menja mi kanale, zato pitam gde se kuca?"
Eto lepo sam napisao da nece kad se otvori program nego kako kucam brojeve tako kuca i na ekranu i menja ih.

Poslednja izmena:
Pa dobro care reci GDE se kucaju posto ti silno ne pises pa vidis sve?
Ako je to sto citiras od mileta to sam vec napisao da nece verovatno ne citas od silnoooooooooog pisanja.
Dakle?
Sta ono rece gde se kuca?

EDIT:

Citiracu SAMOG sebe mada je to nesto sto najvise mrzim ali kad neko ne cita vec samo piskara silnooooooo onda moram
" i pitam ponovo gde se kuca kod ja probao na glavnoj strani nece na bilo kom random programu nece menja mi kanale, zato pitam gde se kuca?"
Eto lepo sam napisao da nece kad se otvori program nego kako kucam brojeve tako kuca i na ekranu i menja ih.
Ajmo lepo i polako strucnjak!
Pustis bilo koji program i na daljinskom kucas *104030* i odmah zatim pritisnes dugme settings (ono malo ispod mute)!
Zatim ti se otvori polje gde treba da ukucas security code i na daljinskom ukucas 8288 i ulazis u meni gde ti se menjaju rezolucija i jos po neke stvari!
Eto toliko od mene,a detaljnije ne mogu stvarno! :)

Poslednja izmena:
Iiiii?
Jel sada bolje u 1080i ili 1080p?:)

Ko uopste prica o 1080i i 1080p?
To su neki drugi pominjali strucnjak citaj malo.
Ja sam rekao da ima razlike izmedju 720p i 1080p.
Strucnjak ha.
Za post o objasnjenju hvala pa pravio sam gresku kao sto sam i rekao nisam ni znao da postiji dugme settings vec sam isao na setting pomerajuci kursor do settings od profila i tu se javljalo to da nece.
Kao sto sam i rekao ovo nisam znao da postoji to dugme na daljinskom.

0hQyd5L.gif

E drugari, kako su mi promenili (crko) adsl ruter hg520s, i dali mi ovaj novi 531v imam problem sa jednim od tv lg 630v na koji dobijam sliku preko stb-a, gde se slika zaledi na nekoliko minuta pa ponovo proradi, i tako danima. Juče zamenim stb sa crt televizorom koji je dobijao sliku preko iptv modema, a gore na sprat odnesem iptv modem i povezem na lg tv. Sada se slika ne zamrzava ni na jednom tv-u, osim što je primetno da kad menjam kanale na lg televizoru, to previše traje. Nije trenutno i nije kod svih kanala, ali desi se da traje i do nekoliko sekundi što me strašno nervira. Ima li to veze sa novim ruterom ili sa stb-om, ili ne daj bože sa lg televizorom? Šta može biti problem? Ako ih zovem da li da im tražim novi stb koji sada reklamiraju?

Ajmo lepo i polako strucnjak!
Pustis bilo koji program i na daljinskom kucas *104030* i odmah zatim pritisnes dugme settings (ono malo ispod mute)!
Zatim ti se otvori polje gde treba da ukucas security code i na daljinskom ukucas 8288 i ulazis u meni gde ti se menjaju rezolucija i jos po neke stvari!
Eto toliko od mene,a detaljnije ne mogu stvarno! :)
Jel vi koristite novu platformu? Na mojim daljincima nigde ni dugmeta za podešavanje, ni simbola zvezdice.

Prilozi

• IMG_20151001_091543.jpg
    IMG_20151001_091543.jpg
    816.8 KB · Pregleda: 133
Ja imam novu platformu. Moj daljinski je drugaciji.

Ovo su daljinski od stare platforme

Inače kupih HD sportski paket, novi , 249 dinara, zamenio sa HD, samo za arenu, ali secka celo veče...***
Neznam šta oni rade sa ovim, ali znam ja šta ću uskoro da radim. Tj od aprila 2016 .

1.jpg2.jpg

Jel su ti seckali svi arenini kanali ili samo prvi na kome je išla košarka? Pošto je arena imala problem sa linkovima za prenos te utakmice i seckalo je svima...

Pa svi, vidiš kakva mi je brzina neta.

Zovi tehničku podršku, meni je bila isto ta brzina kada pustim HD. Zvao ih, natezali se malo i evo sad brzina 7mb kada gledam HD ;) Inače imam box 3.

Da, zvao sam . I kod mene je sad 7, na HD, a na sd oko 9

Toliko o tome da na brzinu inteneta ne utiče IPTV i to da li se gleda SD ili HD kanal!

Pa ne utice ako imas prostor da ti do dovoljno dignu brzinu iznad net brzine.
Kao kod mene ja imam net 50 ali bas punih 50 nekad i preko i za iptv imam 16Mbit za SD i HD i nikad mi nije brzina bila ispod 50 cak naprotiv.
Toliko o tome.
Zavisi od infrastrukture kod mene je savrsena i ja sam na 80m od dslam-a.

Toliko o tome da na brzinu inteneta ne utiče IPTV i to da li se gleda SD ili HD kanal!
Pazi,IPTV utice na brzinu samo u slucaju da parica ne moze da izgura tih 8mb rezervisanih za IPTV + 10mb za NET!
Znaci svi koji imaju BOX 3,4 moraju da imaju bar 18mb,da bi im i IPTV i NET radili ok,sve ispod toga primat ima IPTV a za NET koliko ostane!
Npr. ako linija moze maksimalno da izgura samo 14mb,oni uzmu za IPTV 8mb a za NET ostane 6mb i toliko ti i puste!
Tako da sto rece @enraged ako imas prostora onda ne utice i ima fore i za HD paket i jos jedan STB!
Ja sam na 1500m od centrale i ranije sam imao BOX 4 i HD paket i sve je to radilo ok(dok je bio stari BOX i za NET bilo 6mb).

Poslednja izmena:
Pitanje: Da li se u Box4 naplacuje 3g pretplata, iako je uzet obican samsung 2g telefon?

Pa, ne plaća se. To se ne plaća ni kod ostalih tarifa, ako telefon nema 3G.

To sam ih i pitao, da li su oni IPTV ili OTT kao D3i i rekli su mi, da ide posebno brzina za surf i TV, ali da zbog infrastrukture i moje udaljenosti od 1600m od centrale pada protok i da bolje jednostavno ne može. Takođe sada imam seckanja na sd kanalima, i česte prekide u radu neta, dok pre toga nije bilo, tako da ću ja najverovatnije da se vratm na d3i, koji mi je manje uzimao protoka i bolje radio, tek to mi nije jasno?!

Kako ti nije jasno d3i zauzima manji protok nego iptv, losiji kvaliet slike mada neki tvrde da nije pa sad ti isti kazu da jeste, sou.
Inace objasnio sam par postova iznad zasto i kako se desava da imate manje brzine neta uz iptv.

Nazad
Vrh Dno