Šta je novo?

ShiftCoin [SHF] (Ethash) {Prvi Ethereum klon}

pa mislim da je 0.0001x bilo dno za sad :)

inace svako jutro se neki miner istresa tad jedino kupovat

Poslednja izmena:
ok, aj propraticu

ja sam na ovaj bleutrade mada vidim volum je slab, sad cyu da vidim na nekoj drugoj

Da neverujem da moze nize osim ako se nesto lose ne desi... ovo je pokusaj shorta i verujem da je dobro sad uci

Radi pool, updatovan je wallet na 0.4 i blok time je povecan na 25sec kako bi se smanjio orphan rate...

Neko zeli da shortuje a kopa puno i verovatno je i puno kupio coin-a, cista manipulacija

@student

tacno ali dosli smo da tacke da par BTC kupi sve izmajnovane coin-e... neko je namerno gurnuo cenu dole, ja sam pokusao pre 2 nedelje nisam uspeo, sad je neko ko ima 40% shifta uspeo, samo sto sam ja usao prerano sad mogu samo da cekam jer isti ceka da se sad svi istresu

Poslednja izmena:
Radi pool, updatovan je wallet na 0.4 i blok time je povecan na 25sec kako bi se smanjio orphan rate...

Neko zeli da shortuje a kopa puno i verovatno je i puno kupio coin-a, cista manipulacija

@student

tacno ali dosli smo da tacke da par BTC kupi sve izmajnovane coin-e... neko je namerno gurnuo cenu dole, ja sam pokusao pre 2 nedelje nisam uspeo, sad je neko ko ima 40% shifta uspeo, samo sto sam ja usao prerano sad mogu samo da cekam jer isti ceka da se sad svi istresu

Pa ne moze jer je volume komican...Ocito je da niko i ne postavja ozbiljne buy ordere...A ni sell nisu nesto, makar na bittrexu. Jako cudna situacija.

Masa ljudi je izgubila dosta na alt/shit coin-e, sad ulazu tek kad vide veci pump pa opet na kraju puknu :)

za shift je dobro sto ce limit biti malo 2 miliona, 250K premine koji ce ici 200K samo za aplikacije, za par meseci staje POW pa bar se ja nadam da ce malo da ga naduvaju do tada

nastavlja da pada

ma gde ce vise... sad sa par BTC kupis sve izmanovano :)
ja se sad punim nema mi druge kad sam usao na 5x ... ko god je kupovao zadnje 3 nedelje je usao u short sto je i logicno jer drzi 40% istog i sad moze da se smeje u umesto 70k za mesec dana da ima 500K za iste pare (ako uspe da odrzi cenu dole)

to ce cista matematika nema tu ljubavi i ako je pukao 10-15BTC da kupi tonu SHF-a sad je sve istresao budzasta jer veruje da moze da profitira i uveca svoj novcanik a to sto svi placu sta njega to briga on se smeje ;)

Poslednja izmena:
Na koliko zlazis ,tj koliko cekas, ja kupio kad je bilo .000098

shift raste polako ali sigurno, da vidimo hoce li imatiput kao EXP bar na pola :)

ko drzi zid od 33k, neko nas? da znamo da se ne koljemo medjusobno

ja se spremam da ubijem rusa!
prekljuce sve dumpovao, crko pool, wallet umro, nodovi, sve mrtvo, dev spicko sve coine, pao u depresiju...
bez nodova wallet nije bilo moguce sinkovat, sa ovih teskim djubretom treba pazit

mene je zezno zestoko, 3 meseca se nije pojavljivao ostavio da sve pukne, djubre bolesno, kaze zavrsio na psihijatriji, eto kakvi su do developeri

Poslednja izmena:
ma laze, verovatno stipendirao qrve pa morao da se opravda

Ma na forumu su svi izgubili ikakve nade, mozda par njih sad drze 50% istog jer je cena niska, pa sad koriste priliku da izadju iz djubreta, pool je zatvoren pre par dana, wallet ne radi
dumpovao sam 50K ubit cu rusa samo da znam ko je ;)

Poslednja izmena:
kupio na 2000 prodao na 3800, mora u minusu sam bio debelo ulozio 1.5btc u ovo djubre koliko sam ga kopao i cuvao

jako cudan pump, bez potpore

dev je nestao, verovatno je u ludari opet na bensedinima, ovi sto pumpaju ako ih ima 2-3 traze da neko preuzme coin, smesno
tu je rat sad par teskasa koji imaju 100 000 - 400 000 coin-a

neko se zestoko napunio, sta ja znam muka mi je vec od shit coin-a, mada kad se zna da su se vecina punili na niskoj ceni

Poslednja izmena:
nadam se da nije neko od nas ga kupovao pa napravio pump

nadam se da nije neko od nas ga kupovao pa napravio pump

hahahah od nas, nema takvih :d
ja sam moj gubitak smanjio i to je to... stavrno mi je dosta shitova koji nemaju podrsku
gledaj samo koja rupa u poverenju! buy suppport na 1000, prvi sell na 3300 MUHAHAHAHAH

ovaj sto kupuje ili ima plan da odrzi cenu, nadje dev-a nekog ili ce zestoko da poduva

Poslednja izmena:
ma rupa, setih se da proverim novcanik kad ono imam celih 7 shifta, naravno sifru sam zaboravio :d

Nesicu,tih 7 coina ako prodas ima posle toga da dozivi epski pamp,sudbina coina je u tvojim rukama :)

Vrh Dno