Moja greška, pogrešno sam razumeo. Nisam razumeo da si ti snimao razgovor koji je obavljen ili telefonom ili lično kod njih u njihovim prostorijama. Mislio sam da objaviš prepisku koju sam mislio da si imao sa njima preko mejla. Mislim da objavljivanje prepiske nije nezakonito.Naravno da smeš da okačiš. Zašto bi bilo zabranjeno. I mene a siguran sam i druge na forumu interesuje kako se završilo to sa EWE jer očito je da nisu postupili u skladu sa zakonom, već po nekom svom nahođenju. Po principu ako prođe prođe.
Ok ako vec ne smem da kacim razgovor (mada voleo bi da cujete tu drskost) ukratno dobio sam odgovor direktno od njih da se ne dobija nova garancija i da se nastavlja stara. Onda su mi navodili primere sa nekim friziderom i kolima ako kao zadnjeg dana se pokvari i dobijem nov frizider da li za njega treba nova garancija.. ili za auto kao nikad ne bi morao nov auto da kupujem ako bi dobijao novu garanciju itd itd... Znaci uzas...Ja reko pa dobio sam od 3 sluzbe zavoda za zastitu potrosaca info da vas kontaktiram jer smatraju da treba da dobijem novu garanciju po zakonu o obligacionim odnosima.. kazu posaljite nam pismo mi cemo vam usmeno odgovoriti. Nema nikakve vajde od toga...
To je olos karakteristican za Srbistan.
Nista, pravac trzisna inspekcija.
Inace, *****i EWE citaju kao IV, ali se u stvari cita IJU i na engleskom znaci OVCA.
Zašto je teško pročitati temu od tri strane???
http://forum.benchmark.rs/showthrea...lk-pakovanje&p=4290328&viewfull=1#post4290328
Pa to je ''downgrade'' ako je imao gtx 780, verovatno su obe karte koje nude verzije od 2gb, cak i da su od 4gb ne bi mogle da se porede sa onom koju je imao. Nek trazi gtx 970 ili nek mu vrate pare.
10 dana proslo i jos uvek se ceka da stigne karta.
Znas sta ti je ciniti
Lepo i kulturno odes i zahtevas svoja prava i to je to,ako te prave budalom opet,lepo kazes sta su tvoja prava i da moras po zakonu dobiti novu karticu sa novom garancijom.Najvaznije je lepo uci u razgovor jer zivimo na balkanu a ako si drzak sa nekim zavrsio si jer se svi zainate...Pokusaj 2x lepo.Ako te opet prave budalom nemoj lepo,stisni zube,MORAJU da postuju zakon,preti im trzisnom, itd.
Ako si kupio u radnji, onda ganjas radnju..Dobavljac nema nista sa tobom on radi sa radnjom i to je njihov posao..Ja kad sam reklamirao tablet otisao sam u radnju gde sam kupio i to je to,oni dalje preuzimaju jer su mi oni i izdali racun...Jedino sad vremenski nznm,verovatno je sve brze ako ti radnja nije posrednik ali manje gnjavaze imas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari