Tako sam i mislio.Ovo je g2 tema pa valjda misle g2 vs s6. Jedino tako moze biti
Xposed, tako sam ja barem smanjivao. Cini mi se g2 xposed aplikacija.Jel postoji mogucnost da se smanji velicina kapacitivnih dugmica(back,home,i multitasking dugmeta)? Vratio bih se na KK ali pod uslovom da mogu da se smanje
Hvala puno,pokusacu tako![]()
Poslije nekih 15 dana na cloudy 3.3 vraćam se na 2.2, baterijua lošija a i ovaj proximity me ubi. Kakav je postupak, samo flešnem iz dnl moda ili nešto drugo?
Poslije nekih 15 dana na cloudy 3.3 vraćam se na 2.2, baterijua lošija a i ovaj proximity me ubi. Kakav je postupak, samo flešnem iz dnl moda ili nešto drugo?
Probaj drugi kernel. Meni je sa xceed, ili kako bi naziv, baterija trajala 2-3 dana, u odnosu na dan i po, sa cloudy kernelom. Sada testiram Dorimanx-ov kernel.
Probaj drugi kernel. Meni je sa xceed, ili kako bi naziv, baterija trajala 2-3 dana, u odnosu na dan i po, sa cloudy kernelom. Sada testiram Dorimanx-ov kernel.
ja nikada nisam menjao kernele, da li ce mi to poremetiti/promeniti nesto drugo u sistemu, u smislu opcija/koriscenja, ili samo menja nesto u pozadini vezano za samo funkcionisanje telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari