Šta je novo?

LG G2

Ne znam gde ste to pročitali da s6 ima boju kameru od g4, gde god sam gledao svi su rekli obrnuto :)

Ljudi imam mali problem , pre par dana primetio sam neko razlivanje na ekranu u gornjem levom delu. Nije mi ispadao telefon imam sve zastite i staklo preko ekrana ...
E sad razmisljam da nije usao vazduh izmedju, ali ne skida mi se to staklo da bih otkrio. Evo i slike...Capture bez.JPGCapture sa.JPG
I kada je ekran ukljucen onda u tom delu izgleda kao da je mastan!mas.JPG

Poslednja izmena:
To ti je standardna boljka G2ke, otopio se lepak. Ako imas garanciju reklamiraj.

Jel postoji mogucnost da se smanji velicina kapacitivnih dugmica(back,home,i multitasking dugmeta)? Vratio bih se na KK ali pod uslovom da mogu da se smanje

Sa malim zakasnjenjem da zahvalim svima koji su mi pomogli savetima oko sluski za G2 :)

Poslije nekih 15 dana na cloudy 3.3 vraćam se na 2.2, baterijua lošija a i ovaj proximity me ubi. Kakav je postupak, samo flešnem iz dnl moda ili nešto drugo?

Poslije nekih 15 dana na cloudy 3.3 vraćam se na 2.2, baterijua lošija a i ovaj proximity me ubi. Kakav je postupak, samo flešnem iz dnl moda ili nešto drugo?

moracu i ja, ranije kad izadjem iz kuce u 7 ujutru, ceo dan koristim normalno telefon i slusam muziku, do uvece mi se ne isprazni nikad.... a sada prazna do 2-3 popodne,uzas...

Moj novi rekord SoT 5.0.2 V30d stock. Sve vreme na Wifi, brightness na 40%

E sad ni meni nije jasno kako je ovoliko izdrzao :D Prosecno mi traje oko 4h. i jedine promene kojih se secam su da sam se izlogovao sa Skype-a, updateovao neke Google Servise (Android System mi je mnogo vise trosio nego sada, bio je slican procenat kao Screen)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1442836023858.png
    uploadfromtaptalk1442836023858.png
    136.8 KB · Pregleda: 211
  • uploadfromtaptalk1442836038940.png
    uploadfromtaptalk1442836038940.png
    218.9 KB · Pregleda: 198
Poslednja izmena:
Ja sam presao sa cloudy 3.3 na 2.2 i nisam zadovoljan. Ubi me lag kada stisnem recent apps,sekund i po mu treba da otvori. Vratio sam se odma na 3.3 na kojem mi sot bude 5h i izdrzi mi ceo dan baterija:)

Vi'š, meni je lag ne 3.3 baš veliki kad pritisnem home dugme, po nekoliko sekundi prođe dok mi se ne pojave ikonice. Možda se ja vratim i na cloudy 2.0, taj mi je bio dobar, 2.1 i 2.2 nijesam ni probao.

Probaj drugi kernel. Meni je sa xceed, ili kako bi naziv, baterija trajala 2-3 dana, u odnosu na dan i po, sa cloudy kernelom. Sada testiram Dorimanx-ov kernel.

Probaj drugi kernel. Meni je sa xceed, ili kako bi naziv, baterija trajala 2-3 dana, u odnosu na dan i po, sa cloudy kernelom. Sada testiram Dorimanx-ov kernel.

ja nikada nisam menjao kernele, da li ce mi to poremetiti/promeniti nesto drugo u sistemu, u smislu opcija/koriscenja, ili samo menja nesto u pozadini vezano za samo funkcionisanje telefona?

Pa ajde i to da probam. Ostaju onda problemi sa proximitijem (jako iritantan) i sa lagom.

ja nikada nisam menjao kernele, da li ce mi to poremetiti/promeniti nesto drugo u sistemu, u smislu opcija/koriscenja, ili samo menja nesto u pozadini vezano za samo funkcionisanje telefona?

Nisam primetio nikakve poremećaje. Išao sam na wipe dalvik i cache i install zip. Za svaki slučaj napravi bekap.

Evo koliko meni drzi baterija na Cloudy 3.3 rom-u.U ove 2 situacije Wifi je mnogo vise koriscen od 3G,a kad krene godina na fakultetu videcu kako ce drzati kad se bude mnogo duze koristio mobilni net.Inace osvetljenje je na auto,sinhronizacija upaljena.Par poziva,poruka,viber,messenger,citanje foruma na tapatalku i vesti,kao i nekoliko slika.
Screenshot_2015-09-21-22-13-38.pngScreenshot_2015-09-21-22-13-57.png
Screenshot_2015-09-13-01-22-02.pngScreenshot_2015-09-13-01-21-07.png

@i8er Koji kernel koristiš?

i8er koliko vidim na prvom grafikonu ,na 10% je bilo dopunjavanja baterije :)

Nije to punjenje,nego neki bug koji sam primetio par puta samo na cloudy romu,da posle 10 posto telefon sam pokaze 11 posle toga.Znaci samo 1 procenat poveca tacno na 10 posto baterije,i posle normalno opada do kraja [emoji1]

Poslednja izmena:

Neće direktno iz dnl moda. Imam twrp, koji to dođe, 2.8.7, i kad flešnem 2.2 onda uđe u boot loop, tj. beskonačno stoji na lg logu i blinka zeleno svijetlo. Ponovo flešnuo 3.3 i butuje se normalno.

Poslednja izmena:
Zeljko,preko flash toola ubaci prvo KK rom,pa onda root,twrp i tek onda ubaci cloudy 2.2 . ja sam tom metodom isao,u uspeo sam.

Koristi li neko neki skin na ovom našem telefonu? Ja moj od samog starta nosim bez zaštite i pošteno se pohabao na ivicama a spao mi i onaj lg logo pozadi odavno. Gledao sam dbrand ali oni nemaju za ovaj model. Ima li neko neku preporuku?

Na Cloudy 3.3 sam i uglavnom je sve ok. U poslednje vreme počeo je da se ne prebacuje na mobilne mreže kada napustim zonu gde sam bio na wi-fi. Isti problem je bio još na početnoj verziji 4.2. ako se seća neko...

Na titanium backupu mi ne vidi uopšte aplikacije?
Pri pokretanju mi kaže da uključim USB debugging, ali ne mogu nešto da nađem tu opciju, iako sam ranije nalazio...

Uzeo sam Greenify donation i instalirao xposed, ali kad odem tamo da mu dodatno instaliram Framework ne može da se klikne na instalaciju i ispisao mi svašta crvenim slovima (Xposed trenutno nije kompatibilan sa Android SDK versijom 21 ili vašom arhitekturom procesora(armeabiv7a); cannot link executable, could not load lubrary libdvm.so...)

Ima li neko ideju šta da činim ili mi sleduje neki reinstall roma?

Nazad
Vrh Dno