Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2016

Boga mi, ide ovo u lepom smeru, samo sta je sa ovim pastelnim dresovima, i prezentacija i UI su i dalje 2001 godina

Ma ja cekam da gameplay srede, a interfejs je kao place holder. Slusam jednog PES zastupnika koji kao fičr najavljuje da komande nece više imati input lag.. jesus christ.

Ma ja cekam da gameplay srede, a interfejs je kao place holder. Slusam jednog PES zastupnika koji kao fičr najavljuje da komande nece više imati input lag.. jesus christ.
Ahhaha to je feature. Joke of the day.

Znas posle cega nema kajanja :d

Sto se tice najave opet nas loze sa nekim forama kao ranije to vise ne pali kod nas starijih igraca koji igraju unazad 10-15 god PES, ili nesto neka menjaju ili katanac na firmu :D ovako ne ide vise...voleo bi da se pojavi treca strana i objasni neke stvari (2k).

da mislim da bi im oni objasnili kako se to radi. čudi me da se nisu do sad uključili u bitku, jer mislim da bi odneli laku pobedu ako bi se posvetili kao košarci :D

Nije to bas tako. U fudbalu ima mnogo vise igraca u 5-6 najacih liga u Evropi (a gde su tu ove ostale lige) nego sto ima jedna NBA liga, i developeri u 2K mogu mnogo vise da se posvete detaljima/animacijama/grafici jer imaju mnogo manje posla ... U fudbalu je to mnogo kompleksnije i mnogo vise posla ima pri izradi igre.

Nije to bas tako. U fudbalu ima mnogo vise igraca u 5-6 najacih liga u Evropi (a gde su tu ove ostale lige) nego sto ima jedna NBA liga, i developeri u 2K mogu mnogo vise da se posvete detaljima/animacijama/grafici jer imaju mnogo manje posla ... U fudbalu je to mnogo kompleksnije i mnogo vise posla ima pri izradi igre.

Onda neka naprave samo Premijer ligu i dosta :d

4.80 GB WTF ?

Malo bre. Ojadili su igru katastrofa u odnosu na konzole

Malo bre. Ojadili su igru katastrofa u odnosu na konzole
Jeste, to je tacno. Ali bitno je da je gameplay sredjeniji u odnosu na prethodne delove. Da ne kazem mnogo bolji :) (bar po meni)
Sto se izlgleda tice, sve ce to modding zajednica da sredi (kao po obicaju). Ne brinem uopste! :D

Da li je moguce da su oni ovakvo nesto izbacili na trziste?

Znalo se odavno da PC verzija po pitanju grafike nece biti na nivou PS4/XBONE verzije.

Ima razlike u odnosu na 15-icu. Odbrana se teze igra, napad lakse. Krljanje na sredini terena u borbi za loptu je bolje bilo odradjeno u 15-ici. Dok je ovde skok igra unapredjena. Teksture iste, ako ne i losije, graficki elementi samog menija meni lepsi u 16-ici. Sve u svemu, nije zavrsena igra. Sad jedno 5 patcheva da lici na nesto.

Ljudi videli da se slabo kupuje pa digli ruke od pc verzije :mad:

I opet kretanje sa loptom komedija živa...

Treba nekome u tom KONAMIju dati PES6 u ruke da se podsete kako izgleda kada igrač vodi loptu... Skoro pa nema razlike da li trčim sa loptom sa Matićem ili sa Messijem... užas :(

Pa to je uradjeno kako bi te naterali da gradis kao neke akcije, da lici na pravi fudbal, a ne sa jednim gonicem lavova da optrcis kompletnu odbranu i onda u zavisnosti od trenutnog emocionalnog stanja sutiras na gol ili asistiras saigracu koji ceka sam na drugoj stativi. Dok ne ubace real time fiziku za sve sto mrda na terenu, necemo se naigrati fudbala na PC-u.

Smarate sa tim kako izgleda ***, bitan je gameplay.
Izgleda tako jer su zahtevi za igru isti vec nekoliko godina, moze da je potera ko hoce. Kao da konami ne zna da napravi bolju grafiku.
Zna, ali nece, jer ovako mnogo vise ljudi moze da igra.

Pa ni gejmplej nije nesto dobar.

I opet kretanje sa loptom komedija živa...

Treba nekome u tom KONAMIju dati PES6 u ruke da se podsete kako izgleda kada igrač vodi loptu... Skoro pa nema razlike da li trčim sa loptom sa Matićem ili sa Messijem... užas :(
To je za one koji ne znaju igrati, svaka ista akcija, isti fazon, nazor sve, njihov gameplay, masta i ljepota u igri nula.

Znaci izasao pes za pc. Imam ga kupljenog na steamu a nisam palio komp, znaci morel se downliadovati sa steama.

Gameplay je bitan, yebes grafiku, pa nek trce sa kockastim glavama.
Meni konkretno odgovara ova konstantna nezahtjevnost, imam masinu da potjera ovo, a samo to i igram.

Poslednja izmena:
Pa pazi ovako, nevezano za odbranu, maštu ili ideju o igri, Messi mora osetno brže da barata loptom nego Matić. Tačka. Mora da trči brže, mora da ostavlja štopere iza sebe u čistom sprintu. A ja to već nekoliko godina unazad to ne primećujem. I na sve to unos komandi je poprilično trom i sprečava driblinge kakve bi dotični u stvarnosti radili.

Nazovi kako god to hoćeš, ali nemaju nijednog razloga da odziv komandi ulenje i učine odbojnim za bilo kakve hitre pokrete.

Kako je sa raspolozenjem ↑ ? Mozda bolje trci Mesi :D

ne znam, bio mi je Hazard i Ramires crveni ko da nisu... a koliko vidim uveli su i neke smajlije za neko "dodatno" raspoloženje... divota...

Ma... meni je sve jasno... već 2-3 godine unazad cepam PES6 koji i dan danas stoji za definiciju igrivog multiplayer fudbala... u medjuvremenu davao šanse svim PESovima od 2008 (čak imam i original!) pa do sad 2016... ne umeju da pogode osnovu pa to ti je... I uzmem sad FIFA demo da probam i sve je tako ****no logično i smisleno da se prosto pitaš zašto ovi moroni iz KONAMIja ne umeju to da urade - normalan odziv komandi, brz igrač je brz, jak je jak, gledaš kako se izrazit dešnjak iz pozicije za šut levom prosto izvlači da šutne desnom spoljni felš...

Ne znam drugari, ja sam završio ove godine a bogami s obzirom na stanje i ispranost mozgova parolama "pitch is ours" verovatno i do 2020... Ili da sačekam PES6 remake kad se usude da naprave... Ili da onaj korejski Winning Eleven Online postane worldwide.

Poslednja izmena:
Ja ne kontam o cemu vi priacate?
"Je*es grafiku gamplay je bitan, nek pogledaju kako je radio PES 6" ??

Pa sto onda vi i igrate ovo uopste a ne PES 6 ? Mislim ne kontam, grafika vam nije bitna, stalno poredite sa PES-om 6, u cemu je fora neka me neko prosvetli?

Ja igram PES od kada znam za sebe, od prosle godine, a pogotovo ove posle FIFA 16 demo-a ne pada mi na pamet ni da probam PES.
Mene je sramota ove grafike i na sta ovo lici u 2015-stoj godini. Imam PES 2015 DVD original neotpakovan stoji mi i skuplja prasinu.

Fifu nisam ocima mogao da vidim ali od prosle godine, pogotovo ove kada su ispravili dosta stvari ja stvarno mislim da PES nema sta da trazi, ako se na konzoli i trza na PC-u je glupo i porediti.

Nazad
Vrh Dno