Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja sam u tehnomaniji uspeo da kupim uz popust kad je bio popust za penzionere :) Čak ni onaj ček nisam doneo.

i cekajte, sve ove tarife koje koristimo sada su stare tarife i ne mozemo da produzimo ugovorne obaveze sa njima?
Da, zato i nude besplatan internet 4 meseca, da bi prešli ljudi milom. Jer prošli put kada je bila nasilna promena tarifa, dosta problema su imali, mogao je da ih napusti bilo ko i da zadrži telefon. Mom bratu nudili 70% popusta na pretplatu. I odbio ih. :) Ali zadržao telefon.

Poslednja izmena:
Ovi novi paketi mi liče na one satre standard tarife, samo malo našminkane. Plus što su ukinuli minute u mreži paralelno sa minutima ka svima. Ogroman korak unazad.

Ja se ponadao, okrecu novi list, kad ono... Ne znam samo kako ih nije sramota da ovo reklamiraju kao slusamo nase korisnike, nove super tarife, pa jos kazu po povoljnijoj ceni?! Kukali smo ovde zbog one promocije do 10000din popusta... Tad je npr lg g2 mini, uz pretplatu od 1590din bio 1din, sada uz pretplatu od 1690 kosta 3000! Da ne pricamo o ovim skupljim telefonima. Takodje daju bednih 1gb, a na sva usta o LTE mrezi. Pa meni samo accuweather mesecno skine oko 250mb, tu su i email nalozi, viber itd, znaci ode skoro 500mb da ne diram telefon. Jos nema ni neogranicen internet, nego moras da placas posle... Na facebook-u su ih opasno napljuvali, tako im i treba. Daj boze da nam opet daju mogucnost da raskinemo ugovor kao ono pre, ovo stvarno vise nema smisla... I posle telenor skup...

malopre sam bio u VIPu i promenio paket supruzi sa smart 400 na NOVA 2. Pri tome iako je ona ispod 30 godina, nije mogla da predje na NOVA 2 youth (dupli net) ili kako ga vec zovu jer nije potpisivala na 2 god (cekama decembar i neku NG promociju), znaci to vazi samo ako obnavljas ugovor na dve godine...
Ako ne izbace u decembru nesto povoljnije, tesko da cu ostati kod njih...

Svake zime VIP naj rula dok ostali duvaju balone, mmw ;).

Ovi novi paketi mi liče na one satre standard tarife, samo malo našminkane. Plus što su ukinuli minute u mreži paralelno sa minutima ka svima. Ogroman korak unazad.
Potpisi ugovor na 24 meseca i dobices neogranicene paralelne minute ka svima u Vipu.

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/nova-tarifa/nova-uz-obnovu-ugovora.3697.html

Samo sto je Vip ostavio nesto i za promocije koje dolaze.

Na kraju krajeva idalje su im paketi povoljniji od telenora dosta, cak i od mts-a.

Poslednja izmena:
E ovo stvarno novi list, od po meni najboljeg provajdera postase najgori, stvarno okrenuli novi list.
Sva sreca pre 2 meseca uzeh smart tarifu koju smatram najboljom tarifom ikada(bar meni) u Srbiji.
Da mi sad istice UO ne bih produzavao vec bih video sta pametno ima kod telenora i mts.
Realno njesra ponuda unazadili su se samo tako, a ako ne budu ovo uskoro nengali propasce 101%.

potpuno se slazem sa tobom i ako meni smart tarifa ne odgovara, ali je nekima sigurno korisna
meni su ove stare tarife za mladje od 30 bile pun pogodak

ova nova ponuda je bezobrazno bedna,a telefoni su nikakvi

Na žalost, nisu ni ostali mnogo bolji, za MTS se i može diskutovati, ali za Telenor nikako

To je najveci problem, oni se dogovore pa udri, cene im gotovo iste. Da ne bude sve tako crno, izgleda ima i nova tarifa za mladje od 30, gde daju duplo vise mb...

Koliko su ljudi skloni masovnoj histeriji.
E ovo stvarno novi list, od po meni najboljeg provajdera postase najgori, stvarno okrenuli novi list.
Da mi sad istice UO ne bih produzavao vec bih video sta pametno ima kod telenora i mts.
Realno njesra ponuda unazadili su se samo tako, a ako ne budu ovo uskoro nengali propasce 101%.
Najgori u odnosu na koga? Jel si ti uopste pogledao ponovo telenor i mts?

meni su ove stare tarife za mladje od 30 bile pun pogodak

ova nova ponuda je bezobrazno bedna,a telefoni su nikakvi
Nove tarife za mladje od 30 su povoljnije od starih za mladje od 30. Samo mora da potpises ugovor na 24 meseca da bi dobio neogranicene paralelne minute.

Jel neko poredio ove nove tarife sa bilo cime ili svi samo napamet pricaju?

Uglavnom se ide na to da u dogledno vreme najnizi paket bude 800-1000 dinara.

Znaci trebalo ti ne trebalo ti, toliko ima da placas, ili ces na prepaid :)

Kako je NOVA tarifa za mlađe od 30 povoljnija od stare?Ja sam dobio prvu godinu ugovora popust 85% tj 1500 MB,50 min ka svima i neograničene sms poruke ka svima.A u drugoj godini imam isto to,samo po ceni od 396 din i 750 MB.

Kako je NOVA tarifa za mlađe od 30 povoljnija od stare?Ja sam dobio prvu godinu ugovora popust 85% tj 1500 MB,50 min ka svima i neograničene sms poruke ka svima.A u drugoj godini imam isto to,samo po ceni od 396 din i 750 MB.
@NecaBG, dal si upravo uporedio pakete racunajuci i popust od 85% na starim? :):):):)

Sto se tice neogranicenih poruka, to bi mozda nesto znacilo 2009. godine... danas u eri messengera, kolicina poruka je izgubila na znacaju. Potrebne su idalje, ali ne u tolikoj meri da bi se prednost davala paketima sa neogranicenim porukama. Bolje dati vise MB pa salji sta ti padne napamet, a ne samo poruke, a to Novi paketi za mladje od 30 imaju vise od starih.

Poslednja izmena:
Slažem se,ali ovo vredi uzeti samo ako opet bude akcija kao prošlog decembra 60% popusta plus 25% prvu godinu bez uređaja.Sa 60% popusta su sasvim ok tarife,ali sa punom cenom ili sa 25% popusta i ne baš .

Koliko su ljudi skloni masovnoj histeriji.
Najgori u odnosu na koga? Jel si ti uopste pogledao ponovo telenor i mts?
Sem za mladje od 30, vise nema tarifa gde se ne moze racun napucati netom = najgori za prosecnog korisnika.
Plus uz ove 4 meseca neogranicen net te navuku da trosis kao lud, i zaborais se, pa 5. napucas racun :)

Uglavnom se ide na to da u dogledno vreme najnizi paket bude 800-1000 dinara.
Znaci trebalo ti ne trebalo ti, toliko ima da placas, ili ces na prepaid :)
To je sustina koju ja pricam vec 5+ godina, ali Telenorovci ne slusaju :D pa i nas zeznuli :)

Sta je sa onima kojima ugovorna obaveza istice malo kasnije, pre roka za mogucnost produzenja?

Promocija im je fail teski.

Mislio sam na promociju u smislu da daju neogranicen net 4 meseca i vip minute ako produzis ugovor do 31.10. Ja cu moci tek sredinom decembra najranije.

Verovatno ce da produze promociju... Mada mozes da ih pitas da ti daju ranije da obnovis, da uhvatis ovu promociju, ne znam koliko imas do isteka... U vipu sam pitao radnika da li moze 7 meseci ranije da se obnovi, rekao mi da pozovem kor servis i pitam ih, i oni ce da odobre, ako si redovno placao pretplatu i ako prelazis na isti ili veci paket...

Jel ima neko informaciju, sta je sa nama koji smo obnovili ugovore pre 2 meseca i imamo odredjene popuste u prvoj godini, da li je moguce preci sa smarta 1000 na novoj 3 tarifi posto meni vise odgovoara ta tarifa nego na kojoj sam trenutno. Vidim da su liku na fb-u odgovorili da sa smarta 700 moze preci na novu 3 bez penala, to verovatno znaci da ja mogu sa smarta 1000 na novu 4 bez penala a za novu 3 verovatno treba da platim odredjene penele....

sad sam ih zvao i rekose :

1. sa Mega tarife sa 50% mogu preci na NOVA 2 ZA MLADJE OD 30 i popust i DALJE VAZI ,ali minuti prema Vipu se trose tek posle potrosenih ka svima ( sto mi ne odgovara), ne daju uslove kao sto to vazi za obnovu ugovora da se minuti trose paralelno .. sto je i glavna stvar na tom paketu

Mislio sam na promociju u smislu da daju neogranicen net 4 meseca i vip minute ako produzis ugovor do 31.10. Ja cu moci tek sredinom decembra najranije.
Provereno može, i do 12 meseci pre isteka ugovora da se obnovi. U bilo kom njihovom prodajnom mestu se podnese zahtev, neće preko korisničkog servisa da odobre, već upućuju na prodajno mesto.

Jel ima neko informaciju, sta je sa nama koji smo obnovili ugovore pre 2 meseca i imamo odredjene popuste u prvoj godini, da li je moguce preci sa smarta 1000 na novoj 3 tarifi posto meni vise odgovoara ta tarifa nego na kojoj sam trenutno. Vidim da su liku na fb-u odgovorili da sa smarta 700 moze preci na novu 3 bez penala, to verovatno znaci da ja mogu sa smarta 1000 na novu 4 bez penala a za novu 3 verovatno treba da platim odredjene penele....

Možeš na NOVU4 bez penala sa smarta 1000, na NOVU3 plaćaš penal od oko 7500+-300din, nisam je dobro čuo.

Vrh Dno