Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Upravo tako moj slucaj meni konfigurisano na 66Mbita i za sam net imam full 50Mbit-a.
Resto za IPTV.

Može li neko ko je potpisao sa Telekomom ovu varijantu 50/2 + tablet da postavi ugovor ovde? Ne uspevam da ga pronađem na netu, a oni ga naravno ne daju na čitanje...

Najobicniji, nista ne-standardno! Isti kao i svaki koji sam do sada imao ugovor, samo sto pise "Puna kuca interneta" kampanja.

BTW, moze da se predje i ko je pod obicnom UO, bez uredjaja, iako mu je ostalo vise od 3 meseca do isteka. Moji su presli u avgustu, stigao je racun, bez penala, sto sam i cekao da vidim ;) (ko ih zna dok se ne proveri! :))

Jel neko moze da pristupi Moj Telekom sajtu? Ne postoji sansa da se ulogujem,iako 2 min pre toga promenim sifru.

Jel neko moze da pristupi Moj Telekom sajtu? Ne postoji sansa da se ulogujem,iako 2 min pre toga promenim sifru.
Nesto su *****ali sa tim novim sajtom,cas radi pa cas ne radi.Ja im pisao i oni kao znamo za problem,samo mi nije jasno kako ne mogu to da rese vec 20-ak dana od kako je poceo sa radom taj novi sajt!:mad:

Samo da vam pokazem u kakvom je stanju mreza kod mene.

Treba glavni vod da se menja.Naravno njih boli cose jos lupetaju kako ce da uvode vdsl na 2.5 km od centrale.

http://prntscr.com/8d5izy
http://prntscr.com/8d5iw5
http://prntscr.com/8d5ilv

A nema pravila vidis moji su na 1600m od centrale pa im sve radi bez greske plus vidis da moze jos dosta vise..

4654665034.png

Untitled.png

Uzeo i ja 50. Bio sam pod ugovornom obavezom do januara ali su dozvolili da predjem na 50 i uzmem tablet za 1800 dinara mesecno na 24 meseca.

4654699523.png
Capture.JPG

Tako je, samo treba naci nekoga ko nije a-hole da to uradi (moze, sistem dozvoljava, ali neku su neupuceni i otkace cim vide da imas UO, neki otkace da bi sto manje radili :D). I moji su isto promenili, iako do februara traje UO, u 20/2+tablet za 1700 (ne znaci im 50/2 nista, a bolje je da zadrze HG532e koji i komsiji preko puta daje signal, verovali ili ne :D)

Za portal - ja sam jedva uspeo da platim racune juce preko portala. Na kompu nije htelo, odmah je javljao gresku cim se ide na Nastavi. Uspeo sam preko telefona tek.
Pocetkom nedelje prolazilo dalje i na kompu, ali nisam hteo tada da placam :)

Ja danas odoh da uzmem 20/2. Imao do sad 10/1 i izvlacilo mi (po speedtest.net) ~8.7. Nadam se da cu uspeti bar 18-19 da izvucem.

Jel postoji neka alatka koja ce mi reci koji je max koji mogu izvuci? Mozda bih uzeo i 50, ali sta mi vredi ako necu moci toliko da realno dobijem.

Poslednja izmena:
Telekom ADSL (novi paketi 01.10.2012)

Mislim da je zte zxhn h168n,cini mi se da je isti kao kod mojih.

Poslednja izmena:
Juu, jos sam u shoku.:D
Zove me lik iz Telekoma juce, ajde kao, imas stari Router dodji uzmi novi, bice brzi internet, imam paket od 20mbps.
Uzo router, jutros upalio komp, zeza internet, radi 5minuta, pa ne radi 5m., instalirao ponovo drajvera za internet, i pre pola sata, vidim ja,), ma, nesto mi brze otvara net sajtove, probam da skidam nesto i dobijem
rrrrrrrrrr.png,
a imao sam sa stari router, maximalno 1600 kb|s.
Sad sam uradio i test
rrrrrr22222222.png
Imao sam pre sa starim routerom, koliko se secam, negde do 10M.
Da nisu oni to nesto pogresili ili ja nesto ne vidim dobro ? ,):smoke:

Ja pitao u 2 poslovnice za 50/2 i 20/2 i glatko me odhebase. Imam UO do marta. Svejedno, sa ovim smecem HG531 koji su mi dali, su zavrsili karijeru kod mene. Prelazim na SBB.

Ajd opet ja,:)
meni su dali juce ovaj neki HG 630, mali i tanak, jedva stoji na polici, ako dune malo promaja, ce ga srusi.
Ja, mislim da su ovi nesto pogresili i dali mi jaci net, od nekih 30-40mbps, ( u odnosu na koliko i imam od 20mbps), ajd videcemo par sledecih dana sta se desava.

Poslednja izmena:
Ja danas odoh da uzmem 20/2. Imao do sad 10/1 i izvlacilo mi (po speedtest.net) ~8.7. Nadam se da cu uspeti bar 18-19 da izvucem.

Jel postoji neka alatka koja ce mi reci koji je max koji mogu izvuci? Mozda bih uzeo i 50, ali sta mi vredi ako necu moci toliko da realno dobijem.

Lagano me odbice za ovu akciju, ne mogu da predjem na veci paket jer sam "segmentisan" za brzinu 10. Mislim, mogu ja 20, nije problem, ali da placam punu cenu, a 20 ili 50 preko akcije, e to ne moze.
hahahah najtuznije mi je sto sam osudjen na njih. Ne postoji alternativa. Otkazujem im sve, i fiksni i internet. Dabogda ih privatizovali i pola otpustili, pa ce se mozda onda radnik isekirati kad mu kazem da otkazujem na tri broja sve usluge.

Nasekirase se i u Telenoru radnici kad im otkazes broj :)

Zali se RATELu eventualno. Kazi daju drugima te iste brzine po manjoj ceni, a tebi ne dozvoljavaju tu akciju. Posto imas tehnickih mogucnosti da uzmes net, na njima je da brinu da li mogu da isporuce 20 ili 50, na tebi je da prihvatis ako ne mogu punu brzinu.

Sve ostalo - dzaba prica :(

Uzeo i ja 50. Bio sam pod ugovornom obavezom do januara ali su dozvolili da predjem na 50 i uzmem tablet za 1800 dinara mesecno na 24 meseca.
Чек мало, добио си AnnexB рутер за VDSL?? Зар Телеком није одустао од њих ... или је ово нека грешка?

Lagano me odbice za ovu akciju, ne mogu da predjem na veci paket jer sam "segmentisan" za brzinu 10. Mislim, mogu ja 20, nije problem, ali da placam punu cenu, a 20 ili 50 preko akcije, e to ne moze.
hahahah najtuznije mi je sto sam osudjen na njih. Ne postoji alternativa. Otkazujem im sve, i fiksni i internet. Dabogda ih privatizovali i pola otpustili, pa ce se mozda onda radnik isekirati kad mu kazem da otkazujem na tri broja sve usluge.
Mene su isto odbili jer centrala kao ne podrzava vdsl.
Trazio da mi daju umesto postojecih 10/1, 20/1 ali ni to ne moze jer nemaju u ponudi stare pakete.
Ponudili produzenje ugovora na 36 meseci uz tablet i postojecu brzinu sto sam hladno odbio.
Sad pisem sa BeotelNeta 20/1 za 1690din, ugovor 12 meseci.
Parica ne moze da izgura 20 vec 16 mbita sto mi je dovoljno.
Alternative postoje i trebalo bi svi da predju kod drugih kad Telekom nije briga za korisnike.

Чек мало, добио си AnnexB рутер за VDSL?? Зар Телеком није одустао од њих ... или је ово нека грешка?
Znaci calexx ipak ima nade za tvoj ISDN!? :)
Da i meni bese cudno ovo "AnnexB",a mozda je to samo oznaka za neki parametar kod VDSL2 ko bi ga znao.U Nemackoj je 80% stanovnistva na ISDN-u a ne verujem da su ga Nemci ukinuli zbog ADSL-a!

Ma jok, malo se nasalio dao si mi povod. Ne znam sto si to toliko licno shvatio ali dobro, tu se vidi kakav je ko covek.
A covek koji se ne nasali ili ne ume da prihvati benignu salu je.... pa znas kakav.
Ali sam ti lepo rekao da si u pravu.
Izvini sto ne umes i ne prihvatas simpaticne, benigne sale, koje uz to ne remete nista samo da si umeo da se nosis sa tom salom kao normalan covek koji bi se nasmejao(mozda uzvratio istom merom) i presao dalje na temu.
Pozdrav................. ......

Nazad
Vrh Dno