Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Stravican dump ali izgleda neko kupuje jer je volum ogroman... ko ce ga znati, sam prodao deo na 1800 sad cekam

Volume preko milke na shitsiju
Jesi kupio malo ili cekas da padne jos

Ne kupujem neznam sta da mislim :)
imam jos dosta na prodaju jer nisam sve prodao na 1800

ja kupio 8k komada po 0.0000075 *** sad je jos manje

jel zna neko zasto mrtvak na sitsiju ne moze da se podigne, ne prelazi mi se u drugu valutu jer ga kupih po duplo vecoj ceni

jel zna neko zasto mrtvak na sitsiju ne moze da se podigne, ne prelazi mi se u drugu valutu jer ga kupih po duplo vecoj ceni

danas izbacili nov wallet forkovali su ga, cekat ces dok shitci ne updatuje na novu verziju, jos je bio neki bug oko diff tako da je updatovan i pre par dana na manju inflaciju i danas ispravka bug-a

Poslednja izmena:
Jel' još neko ima problem da mu po pokretanju novčanika "rescanning" stoji po par sati?
2015-11-28_110421.png

Malo je sarkastično jer piše "ultrafast" a sync novčanika traje par dana a kad ga ugasiš treba par sati da se pokrene (ako i tada uspe)....:mad:

Poslednja izmena:
^^
Nema šanse...sync-uje 2 dana ~70% još ja (zemljak :d) restartujem mašinu i kad sam ponovo pokrenuo novčanik stoji "rescanning" do beskonačnosti (nakon 4 sata ga isključim)...vidim da i na btctalku pišu o tom problemu...

evo kod mene sinhronizuje za sad, pa ce da vidim kad zavrsi, wallet mi upali za 1 min, bez reskaninga, mozda bolje da si pobrisao sve, skinuo si poslednju verziju?

7.4.1 je, i jesi li sinhronizovao? meni je gotovo, zaboravio sam na njega

samo mi ovo pise mada mislim da to nema nekog znacaja

addnode=31.220.0.203
addnode=192.99.8.7
addnode=198.27.82.163

Hvala...ispratio sam nekog lika sa btctalk-a pa sam obrisao wallet.dat i pokrenuo novčanik, nakon čega je počela sinhronizacija (sporo al' bar radi :D)...

Nije mrtav nego ljudi ga prodaju (zbog "blokiranog" novčanika) u bescenje samo da izvuku nešto sa craptsija a rezultat toga je pad vrednosti....

Ja ga kupio kad je bio na 7 misslim, sad je na 3 paa razmisljam da kupim da malo oborim ulaznu, jesi ga kupovao pa ti treba novcanik sinhronizovan ili?

Ima i BitTrex, ali je i na njemu volume maltene nepostojeći. ***, kad nisam prodao po 10 puta većoj ceni, sad nek propadne.

Nikad se ne zna, ali bolje bi bilo da mi stoji 500 eura u džepu nego neki shitcoin na menjačnici. :d

Ja razmenio po 3x manjoj ceni od kkada sam ga kupio ,razmenio za ftc i povukao u novcanik,

Jel ima shitsy bese ono sa kodovima kao na btce, da se proda kod sa novcicima

Poslednja izmena:
Ja sam kupio vecu kolicinu jer se nisam nadao ovolikom padu. Sad mi se ne isplati da prodajem. Cekam pa sta bude.

Vrh Dno