- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Nisam se skoro ovako iznervirao ne mogu da verujem da je toliko retardirano odradjeno ko da je google namerno zakomplikovao zbog gmaila, podesim exchange active sync i otkacim email da bude na push a on direktno setuje Soni email app. Eejjjjk pa ko to trazi, ja hocu push u gmailu za hotmail account, a tamo ga nema
ma skidam hotmail app ovo je tesko cimanje. Verujem da je na nexusu lakse zbog bloat app.. Cu da rutujem fon ovo je ludilo.
Jeeeeeee uspeo
A kako sad retardiranu email app od sonya da oslobodim od hotmail setovanja? Clear data>cache al se bojim da opet ne poremeti push kod gmail app posto je exchange plugin vezan za tu app /
Bas me zanima jel ovo nesposobnost MSa da napravi valjan plugin za sve svoje app ili Google ne dozvoljava tako nesto ;-)
Jeeeeeee uspeo

A kako sad retardiranu email app od sonya da oslobodim od hotmail setovanja? Clear data>cache al se bojim da opet ne poremeti push kod gmail app posto je exchange plugin vezan za tu app /

Bas me zanima jel ovo nesposobnost MSa da napravi valjan plugin za sve svoje app ili Google ne dozvoljava tako nesto ;-)
Poslednja izmena: