Pega
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.04.2006
- Poena
- 360
Evo već neko vreme sam na 10 i baš baš sam zadovoljan ne vraćam se na 7. Svaka preporuka za 10![]()
Šta te je toliko oduševilo? Meni je prvi utisak kanta..
Evo već neko vreme sam na 10 i baš baš sam zadovoljan ne vraćam se na 7. Svaka preporuka za 10![]()
Šta te je toliko oduševilo? Meni je prvi utisak kanta..
Disk cleanupJa moram jos malo da dosadjujem...
Uradih upravo upgrade sa win 7....sve je proslo glatko.
Kako da sada ocistim onaj windows.old i ostane mi samo win10 ?
Zvuci Bil Gatesovih koraka dok prekopava tvoj komp!Imam mali problem, koristim Win 10 vec neko vreme, ali od skorije (barem mislim da je od skorije, mozda ranije nisam obracao paznju), pojavljuje mi se neki cudan zvuk u zvucnicima, kao npr tajmer, pa kad odbrojava sekunde, samo nekako ubrzano, tako radi nekih 5 sekundi i prestane, nisam primetio kada se to tacno desava, sad se npr desilo dok sam bio na netu preko Mozilla Firefox-a, e sad dal' to ima neke povezanosti ili ne, nemam pojma...Do sada mi se dogodilo 3-4 puta, ali i dalje ne znam zasto (Mozda je bomba u pitanju :d)
a windows.old ?
da ga obrisem ili..?
Ma nikakve gadget-e ne koristimZvuci Bil Gatesovih koraka dok prekopava tvoj komp!Nadjoh da neki clock gadgeti znaju da prave cudne zvukove na svakih 15 minuta,pa vidi da nemas nesto tako.
Šta znam, oduvek sam voleo da koristim IE, npr., sad je to neka surogat varijanta sa 10-kom. Leruje, ubija. Nisam još ništa konkretno radio, vidim da je nekako agilniji, mada je to bio i utisak kad sam sa 7-ice prešao na 8-icu. Opet kažem, prvi utisak je loš, lerovanje, dosta čudna grafička rešenja, navići ću se - kao i do sada na svaki OSPa što je 10 ista kao 7 s tim da je bolja za start meni sa onim tilovima. Nekako mi deluje sređenija u odnosu na 7. A što je tebi prvi utisak negativan.
Izbacen si iz insider programa...poslace ti racun.:dPogledajte prilog 177566
Ljudi sta bi ovo, nisam vise insider? Da nije neki reg file to poremetio, menjao sam ono u vezi update-a windows-a ? auuu![]()
Kada sam ja pogasio one privacy opcije, tada sam izgubio mogucnost editovanja insider postavki. Sivo kao kod tebe pa provjeri to.
Ima li još neko problem da mu se nikada ne aktivira screen saver i screen off? Prešao sam sa win 7 ultimate, na njemu je radilo kako treba.
Мени делује да јеси инсајдер али да ти више не дају да изађеш из програма.Ljudi sta bi ovo, nisam vise insider? Da nije neki reg file to poremetio, menjao sam ono u vezi update-a windows-a ? auuu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari