Šta je novo?

Meizu M1 Note

Da li mogu nekako da izbrisem kontakt koji sam dodala u imenik? Ne prikazuje se po aplikacijama tu je uklonjen, ali na ikonici za kontakte stoji i dalje u listi, i ako hoću da ga izbrišem izleti obaveštenje, "unable to delete read-only account contacts" ?

Jesi sigurna da ti nije povukao kontakte iz neke aplikacije? Meni je tako znao iz skype—a povuci kontakt i cak uduplati pa kad izbrisem jedan izbrise mi automatski i drugi kontakt.

Da znam za skype, ali imaš opicju na app da se ne sync. kontakti odatle, nego sam ovaj kontakt dodala da bih obavila poziv, pa ga sačuvala, medjutim sad ne može da se izbriše, što je bzv., vidljiv je kada udjem u app Contacts koja je doša sa telefonom, i ne može edit kao ni delete.

Jel zna neko zasto ne mogu da prebacujem muziku sa kompa na telefon, krene i nece da prebacuje?

Da li si namestio opciju za prenos media, pošto imaš varijantu da prebacuješ samo fotografije? Trebalo bi da se muzika prebacuje, ja sam čak video koji je snimljen dslr aparatom prebacila sa notebooka na mobilni i normalno radi.
Povodom onog kontakta koji ne može da se izbriše, prethodni član je bio u pravu, izgleda da mi je povukao sa whatsappa, ne znam kako da ga uklonim, dok sam novi unešen sasvim normalno izbrisala. :D

Probaj iz whatsappa da ga obrises.

ili stavi da prikazuje samo kontakte sa googla a ne sa svih naloga koje imaš, ako postoji ta opcija. mada telefoni koje sam do sad koristio ponude da sakriju takav kontakt koji je sa read only naloga.

Imam jedno pitanje na koje je mozda cak i dat odgovor :)
Da li je neko probao da snimi A verziju na internacionalnu verziju telefona :)

Poslednja izmena:
Da li neko zna ili ima ideju kako da sklonim u notifikacionom baru obavestenje da PORUKA NIJE POSLATA. Iako stalno brisem obavestenja na svakih sat do dva ponovo se pojavi. I kad kliknem na tu poruku koja navodno nije poslata otvori mi se blanko poruka.
Neka ideja....

Mislim da sam negde pročitao da se u septembru očekuje konačni lolipop. Nisam verovao da će se pojaviti baš prvog septembra. Vidim dosta novih opcija na ovom linku, ali nigde ne piše da li će ostati instalirani jezici nakon nadogradnje. Pretpostavljam da neće, kao u beti. Sve u svemu, odlična vest.

Samo par jezika ima. Nema srpski.

Polako su poceli da izbacuju jezike. Npr na m2 nema ruski a ranije je redovno bio.. Znam da su rusi poludeli zbog toga :)

Radi se diferencijacija A i I verzije, gde će većina jezika postojati samo u I verziji softvera.
S jedne strane ima smisla, pošto će ubrzati izbacivanje A verzije, za koju onda ne moraju da se čekaju prevodi i provere prevoda.

Posle 3 meseca koriscenja, pojavio se problem :
Kada se ukljuci kamera, radi samo prednja.
Prilikom prebacivanja u aplikaciji, uvek okrece na prednju kameru/selfi mod.
Pokusano sa nekoliko razlicitih app, uvek isti rezultat.
Zadnja kamera se sporadicno, cini mi se bez nekog pravila, ponekad ukljuci.
Kvalitet slika je u redu.
tel. kupljen u Telenoru.

ima li neko ideju sta je u pitanju ?

Meni se desilo dva puta za ovih 5-6meseci ali nije hteo da prebaci na prednju kameru,ukljucivala se samo zadnja. Restartovao sam telefon i proradilo je...

restart ne pomaze, tj. sporadicno, mozda jednom od 5-10 puta.
ulazak-izlazak iz camera aplikacije pomogne ali takodje tek posle mnogo puta.
bas smara.
Bas i nemam zelju da ga odnesem na servis ali izgleda da cu morati.

Jesi li pokusao apdejtovati flyme? Ili ako si ga apdejtovao da vratis na stari?

nisam se bavio update-om uopste. cak nisam ni proveravao koja je verzija trenutno na njemu.
Samo znam da prijavljuje da je "up to date".
Pretpostavljam da novu verziju moram da skinem sa neta, preimenujem u "update", prebacim na tel. i restartujem.

Pozabavicu se za vikend ako kamera se ne sredi do tada.

I kod mene je "u" verzija softwer—a ito je pisalo da je to zadnja verzija ali sam prije par dana skinuo 4.5.5. A. I radi sasvim ok za sada. Kad budes update—ovao radi clean update. Sretno :)

Juče su izbacili za MX4 i MX4 pro...
http://www.flyme.cn/en/firmware

resio sam problem pa ako nekog zanima u slucaju da mu se isto desi:

pronasao sam update na netu i skinuo ga na komp.

Iz njega sam izvukao camera.apk, reinstalirao i sada sve radi kao sat.

inace je aktuelna verzija na fonu: Flyme OS 4.2.0.6I

evo da se i ja pohvalim danas u podne mi stiga m1 note, sad sam ga spustio iz ruke,,, flyme os je 4.2.0.5A,,,, bela boja,
trenutno sam zadovoljan uredjajem, sad odoh odmorit d..pe, jer mi utrnulo od čitanja svih ovih postova...

evo da se i ja pohvalim danas u podne mi stiga m1 note, sad sam ga spustio iz ruke,,, flyme os je 4.2.0.5A,,,, bela boja,
trenutno sam zadovoljan uredjajem, sad odoh odmorit d..pe, jer mi utrnulo od čitanja svih ovih postova...

Zasto mi mob ne vidi 3g mreze . Samo 2g imam, mtel mreza

Ako imas m1 obrati paznju koji slot koji net podrzava. Ne podrzavaju oba slota 3g i 4g.

Probao sam u oba, isti slucaj.
Trebalo bi prvi slot da podrzava.

Nazad
Vrh Dno