Šta je novo?

LG Magna

Zapravo platiće ga 29.040,00 dinara. Mts sad ima "promociju" da uzmeš paket sa 50% popusta + telefon po maloprodajnoj ceni na 24 rate. Evo linka, crvenim slovima objašnjeno dole:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/lg-magna.html

Zapravo bi ga jeftinije ispalo da je samo paket sa telefonom uzeo, bez ovih 50% i telefona na rate, ne znam kako te nateraše da platiš više.

Poslednja izmena:
a neeee to nije trebao da radi. za 29 soma je svakako mogao da uzme bolji telefon.

Možda čovek nije imao da iskešira, ovako ga je dobio na 24 rate.

Da li je ovo prica o ratama i zelenastvu ili o telefonu?

tako je pocela tema. prvi post je takav. covek je pitao da li je mogao bolje da prodje za taj novac. neki misle da nije, neki misle da jeste. ja mislim da se zezno i da je mogao bolji telefon da kupi za 30 soma djunti

kaze jedni misle da je dobro prosao za telefon drugi misle da je zeznuo

- Alo rodjci? ja sam mts-ov korisnik, sigurno necu otici u telenor ili vip da uzmem telefon... opet ponavljam da me telefon mesecno na 2 godine izadje blizu 1200 din za te dve god isplatim telefon za 28,800din, i moja postpejd tarifa od 900 i kusur dinra... nadji mi bolju ponudu u mts-u za te pare...

http://www.mts.telekom.rs/index.php/mobilni-uredaji.html

Poslednja izmena:
Zapravo platiće ga 29.040,00 dinara. Mts sad ima "promociju" da uzmeš paket sa 50% popusta + telefon po maloprodajnoj ceni na 24 rate. Evo linka, crvenim slovima objašnjeno dole:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/lg-magna.html

Zapravo bi ga jeftinije ispalo da je samo paket sa telefonom uzeo, bez ovih 50% i telefona na rate, ne znam kako te nateraše da platiš više.

esi mi dobar? kako da ga uzmem jeftinije? molim te citaj postove , telefon za dinar, kojeg placam oko 1200 din mesecno + 50% popusta na moj postpejt broj XL tarifu.. ne znam gde si odlutao, mogao sam proci jeftinije da kesiram jedno 10k, pa da mi terifa buda hiljadu din.... al realno ono...

Uz xl tarifu je telefon 1 din tako da bi plaćao samo 1999 din nesecno, što dođe 200 din manje. Ispravi me ako grešim.

Vala ne bih im dao ni dinara više i ovako su j***re. Inače što se telefona tiče fin je, naslednik Spirita koliko vidim, super telefon uz neki paket do 2000.
Jedino me taj mediatek plaši, koliko će ažurirati softver.

da li je neko uspeo da rutuje ovaj telefon i kako

Uspešno rutovan ako nekom treba pomoć nekla javi

a sta vam znaci to rutovanje? ja sam porucio telefon stice mi za koji dan ... ako ga rutujem ne razumem ,sta radice bolje ? ne znam da rutujem.. ako predlazete taj rut, da odnesem u servis da rutuju ?

radice bolje, tj. fluidnije kad se rutuje. ako ne znas sam, bolje odnesi u servis, ali samo ovlasceni.

Radice bolje ako se rutuje? Fluidnije? Koliko ja znam samim procesom rutovanja telefona se ne dobuja na brzini i fluidnosti, dobijas samo vecu kontrolu na telefonom.

radice bolje, tj. fluidnije kad se rutuje. ako ne znas sam, bolje odnesi u servis, ali samo ovlasceni.

kako mislis u ovlasceni servis? telefo sam narucio preko mts-a ... jedino da odem u bilo koji servis... i sta odem u servis i kazem mu, jel moze rutovanje telefona?

Radice bolje ako se rutuje? Fluidnije? Koliko ja znam samim procesom rutovanja telefona se ne dobuja na brzini i fluidnosti, dobijas samo vecu kontrolu na telefonom.
Pa u tome i jeste poenta možeš da ugasiš ili deinstaliraš gomilu gluposti koje koče telefon

Kako da otkljucam moj lg magnu uzeo sam ga preko mts moze neka pomoc

Nazad
Vrh Dno