Šta je novo?

Koliko ste novca potrosili na Android/iOS aplikacije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Delicious

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2013
Poena
225
Instalirao sam program My Paid Apps, da vidim koliko sam do sada potrosio na PAID APPS.
Aplikacija je za Android, ne znam na koji nacin se moze proveriti na iOS-u, ali sigurno ima upucenijih.

Naime, na 11 aplikacija potrosio sam 27,67€. Postoji mogucnost da se izabere valuta u podesavanjima (mada meni iz nekog razloga ne zeli da prikaze u dinarima, pa sam stavio na evre), dok standardno stoji u funtama.
Kad ovako pogledam, cini mi se da i nije bas mala cifra, mnogo je manje delovalo kad sam kliktao YES, YES, na cifre od nekoliko dolara (posto mi je americki play store) :d
Pa da proverim jesam li jedini lud sto placam tako nesto iz Srbije.

My-Paid-Apps-1.png

Link za download aplikacije za Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkg.mypaidapps&hl=sr

Koliko ste vi aplikacija kupili, a koliko novca ostavili programerima?

PS: Ukoliko postoji mogucnost da se napravi anketa ili nesto slicno, neka neko napravi, jer ja nisam znao kako. Recimo 3 opcije, prva nek bude 1-10€, druga 10-50€, treca preko 50€.

7.03$ za sada.

uploadfromtaptalk1439410877387.png

Mrzi me da intaliram, ali kupio sam više aplikacija, uklj navigCiju

Meni besplatne završavaju pos'o.
Dakle, potrošio sam 0€

0 koristim free aplikacije a ako mi slucajno treba neka koja se placa onda samo izguglam apk.. Instalirao sam par aplikacija koje se placaju i jako lako sam ih pronasao.. Smatram da je potpuno nepotrebno bacati novce na ove stvari.. Ali ako neko hoce da podrzi i pomogne developer-u i da plati za aplikaciju to je onda druga stvar..

$393 od cega $208 na Unlimited Music subscription.

ja sam oko 25$. uglavnom kupujem na popustima. jedino sam novu platio malo jace,to jest 4$ :)

Upravo to je i poenta, pomoći developer-u. A i može se onda normalno apdejtovati aplikacija preko Store-a.
I ja isto jurim aplikacije na popustima. Jedino tu Novu nikako da uhvatim, ne znam jel bila ona nekad ispod 4$?

bila je skoro. pre 2 nedelje mozda.. 1$ valjda

Ozbiljno? Šteta, valjda ću imati više sreće drugi put.

168 usd.

0 ali ću morati za wp8.1, besplatan youtube je očajan.
kupio bi još neke ali ih nema za wp

Oko $500 racunajuci Nexus 4 i Chromecast, za aplikacije oko $50 i $50ak za unlimited muziku.

Najbolje potrosene pare za aplikacije: Pocket Casts $3.99 i Textra SMS $1.99

Pocket Casts je odlična aplikacija - dizajn i funkcionalnost :)
52$ do sada - najbolje potrošene pare na Nova launcher i Series Guide aplikacije...

$220 do sada. Od toga $50 za Unlimited Music subscription.

Kakav je to unlimited music subscription koji dosta vas spominje?

Unlimited music subscription

Prvi link. ;)

btw. "po meni" neke od boljih kupovina:

- Root Explorer $4.00 (nisam mogao da docekam popust)
- FolderSync $2.53
- Today Calendar - Pro $1.67
- TuneIn Radio Pro $0.99
- Nova Launcher Prime $0.25
- Titanium Backup Pro $5.92 (ne docekah popust)
- Greenify (Donation Package) $2.99
- ...

Poslednja izmena:
95.91$ za sada.

Neke od najboljih kupovina:

1. Nine - Exchange Outlook Mail - 9.99$ na popustu
2. Nova Launcher 0.25c
3. FolderSync 1.86$

0$. Mislim da ukoliko pocnem klikati na 0.99$ apps necu imati predstavu koliko potrosim. Za sada imam max. 5 transakcija mesecno (u proseku, nekad dodje do 10), i sve ih znam napamet :) Ako pocnu ovako sitne, nestace sigurno iz pamcenja.
Sve sto mi treba je free, doduse, ali ne bi platio za appove i da nema free alternativu. Postujem kada neko se bas potrudi i prihvata donacije, ali smatram da za fon nije opcija paid-only.

A music subscription tek ne gotivim... svu muziku koju imam sam platio na neki nacin (bilo kasete, CD, MP3..), ne zelim da placam jos dodatno mesecno da bi slusao u slabijem kvalitetu nesto sto vec imam u kvalitetu kakav se i ne moze vise naci.

28 $ сам потрошио. 18 апликација. 3 ми више нису инсталиране.

156€ + 6 meseci Youtube music key & music all access, koje nije prikazao ovde iz nekog razloga.
Imam utisak da se ova tema otvara svake godine po jednom.

Nešto ispod 20€ za Sygic. Sve ostalo su mi OK besplatne app.

uploadfromtaptalk1439526764130.png

90% kupljeno dok sam koristio Galaxy S+ i S3 ... Vecinu i ne koristim.

NULA

A ne skidam čak ni .apk pirateriju. Nisam jos video jednu smartphone aplikaciju koja me je odusevila bilo čim.

11,6e. Međutim, aplikacija povlači podatke sa Stora, a ne telefona. Na spisku nisu Nova i Poweramp, koje sam uzeo direktno od developera, pre nego što su dozvolili kupovinu iz Srbije. Tako da je ukupna cifra oko 20e.

zasto naravno ?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno