Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ali ovaj najviše, zato i ne puštaju 64bita kako ne bi mogli ljudi da portuju romove sa note 5 telefona...

Na sve načine pokušavaju da nateraju ljude da kupe novi telefon iako ne donosi ništa značajno bolje ;)

Ma mrzi sve, to sto ne pustaju 64 bit mislim da bi to bilo overkill za samsung, bice romova portirani od note 5 vajda napravice ove hakere od xda na neki nacin

Ne mogu da naprave romove jer je različita arhirektura...
A vidiš da do sada nema nikakvih romova za exynos!
Ovo smešno što postoji je očišćeni stock, a to možemo i sami da uradimo ;)

Poslednja izmena:
Ne mogu da naprave romove jer je različita arhirektura...
A vidiš da do sada nema nikakvih romova za exynos!
Ovo smešno što postoji je očišćeni stock, a to možemo i sami da uradimo ;)
Ma znam to, treba samsung samo da pusti kernel sorce od 64 bit i bice nesto od toga sve dok ne pustaju kernel nece biti nista ja sam i kod nasi mk foruma isto napisao, mislili su kad dojde lolipop da ce da dobiju 64 bit podrsku na kraju nista, ja bas sam rekao da nece samsung da ga podelo oba note 4 jedan da bude 64 bit a snapdragon 32 bit zato i su ga ostavili na 32 bit

Poslednja izmena:
Drug me davi ima isto Note4 pa hoce da zakljuca samo galeriju, znm da se pre koristio app lock ali je lose optimizovan pa sad vidim dosta ljudi koristi Cm security pa tu ima i antivirus (sto mislim da je obicna glupost) i zakljucavanje svega i svacega, a nasao sam i Samsung My Knox on cak podrzava i otisak. Sad pitanje sta je od toga najbolje ili nesto 4?

Drug me davi ima isto Note4 pa hoce da zakljuca samo galeriju, znm da se pre koristio app lock ali je lose optimizovan pa sad vidim dosta ljudi koristi Cm security pa tu ima i antivirus (sto mislim da je obicna glupost) i zakljucavanje svega i svacega, a nasao sam i Samsung My Knox on cak podrzava i otisak. Sad pitanje sta je od toga najbolje ili nesto 4?
Knox je najbolje ali vise nikad nece da radi ako je jednom rutovan telefon

Nije nikad, on je operisan od tehnike, NT4 mu sluzi za slikanje i aplikacije tipa snapchat, instagram, fb i to je to.

Prosto sam odusevljen kako dobro radi ova aplikacija, imam utisak da je brza nego kad otključavam telefon :D hvala Dačo !

Imaš u njoj mogućnost kupovine pa možeš da pazariš teme npr...

ps. Prijavi se za beta program aplikacije

Hteo bih savet onih koji imaju cetvorku,da li uzimati njega ili s6? Imao sam svaki s od prvog do cetvorke,onda sam uzeo note 3 i odusevio se...hocu da ga menjam sad,bitna mi je baterija i telefon koji moze da obavi sve,kao sto je trojka mogla :)

Preskoči s6 zbog baterije. Super je to telefon ali baterija... E sada, razlika između note 3 i note 4 nije neka bolesna, jeste note 4 bolji ali ne nešto drastično. Razmisli o sony z2/3 ako ti je baterija bitna, lg g4 ako hoćeš bolju kameru nego na note 3 ili sačekaj još malo ako imaš para za huawei nexus koji tek izlazi... :) I da, obavezno ako uzimaš note 4, sačekaj da izađe note 5, sigurno odmah pada za 20,30e cena četvorke...

Poslednja izmena:
Ma druge ni ne razmatram, samo je samsung u opticaju :) jedina mi je briga bila eto ta baterija,plus sto volim karticu od 64gb da ubacim...jedino sto eto kao noviji je fon i lep na oko. Nista onda cekam do septembra i uzimam cetvorku definitivno,bice tad nova i za manje od 500 evrica.

Nije ti ok to razmišljanje, samo samsung ali ok, tvoja stvar... :) Ma kakvi 500e, sada može da se nađe za oko 390e... Onda nemoj mnogo da biješ glavu, čekaj da izađe petica i onda pazari... ;)

^ Oce covek nov :) Mozda ti znas negde gde ima nov za 390e? :D

Sada nema nov za te pare ali za par meseci biće i novih sa garancijom na kp za te pare... :)

~390 sad košta nov note 3, znači biće četvorka toliko za oko godinu dana :)

Ako vi tako kažete... :) Već sada ima za 450e sa garancijom... Ja sam kupio u martu za 480e, još sada kada izađe petica padaće još brže cena... Do nove godine biće 420e nov.... ;) Za polovan sam napisao 390e sa garancijom... :)

Poslednja izmena:
Note 5 ne dolazi u obzir...s6 sa vecim ekranom i olovkom gluposti.I dajte molim vas sa tim staklom,note 3 mi padao na beton bez futrole,nista,malo se izgrebala lajsna...s6/n5 ti ispadne i pozdravi se :)
Sto se tice cene,ne verujem bas da ce za par meseci biti 390,s obzirom da trojka polovna kosta ~330e

Ako vi tako kažete... :) Već sada ima za 450e sa garancijom... Ja sam kupio u martu za 480e, još sada kada izađe petica padaće još brže cena... Do nove godine biće 420e nov.... ;) Za polovan sam napisao 390e sa garancijom... :)

pa pogledaj cene note 3. 400 kod ovih švercera, na MS ako naleti neki do 350 i to je to. cenu računam onu po kojoj možeš u svakom trenutku da kupiš a ne da naleti narkoman koji prodaje za 200€ ispod cene pa da kažeš "evo ima i za manje".

Ma dobro. Meni je u interesu da što manje pada cena. To je previše za nov note 3, ne vredi toliko... Opet cena može da varira zbog dosta faktora. Ako bude neka dobra promocija kod operatera, lako padne cena dole. Kada sam gledao note 4 da pazarim, mogao je jeftinije da se uzme u vip-u nego preko oglasa, bila je promocija 10%+20% za keš...

pa ne vredi naravno. dve godine star model, izlazi već druga generacija posle njega... ali eto. i polovni su oko 300.
to u svakom slučaju pišem zbog procene cena note 4 u budućnosti.

Znaci vas savet da jos malo sacekam? Ja sam spremio parice vec, sad pitanje dal traziti po KP ili negde drugde?
P.s. drugar pre neki dan uze note 3 nov za 420,na vracaru cini mi se...cisto poredjenja radi pominjem.

zakljucak je jasan,note serija jedina drzi cenu kod samsunga :)

Znaci vas savet da jos malo sacekam? Ja sam spremio parice vec, sad pitanje dal traziti po KP ili negde drugde?
P.s. drugar pre neki dan uze note 3 nov za 420,na vracaru cini mi se...cisto poredjenja radi pominjem.

Pa baš suprotno, vidiš kakvu ludačku cenu ima note 3, neće ni ta četvorka koju merkaš nešto ludački padati...

Čekaj da se nađe u ponudi note 5,to je oktobar valjda... Nije ti ništa hitno... Ili lovi na kp pa kada naiđeš na super ponudu pazari. Ja sam pazario od lika, nedelju dana star telefon, garancija, fiskalni, sim free iz telenora... Obavezno lično preuzimanje... Ako imaš nekih problema, nosiš u ovlašćeni servis i to je to... Ako hoćeš u prodavnici onda sigurno preko 530e...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno