Ma znam to, treba samsung samo da pusti kernel sorce od 64 bit i bice nesto od toga sve dok ne pustaju kernel nece biti nista ja sam i kod nasi mk foruma isto napisao, mislili su kad dojde lolipop da ce da dobiju 64 bit podrsku na kraju nista, ja bas sam rekao da nece samsung da ga podelo oba note 4 jedan da bude 64 bit a snapdragon 32 bit zato i su ga ostavili na 32 bitNe mogu da naprave romove jer je različita arhirektura...
A vidiš da do sada nema nikakvih romova za exynos!
Ovo smešno što postoji je očišćeni stock, a to možemo i sami da uradimo![]()
Knox je najbolje ali vise nikad nece da radi ako je jednom rutovan telefonDrug me davi ima isto Note4 pa hoce da zakljuca samo galeriju, znm da se pre koristio app lock ali je lose optimizovan pa sad vidim dosta ljudi koristi Cm security pa tu ima i antivirus (sto mislim da je obicna glupost) i zakljucavanje svega i svacega, a nasao sam i Samsung My Knox on cak podrzava i otisak. Sad pitanje sta je od toga najbolje ili nesto 4?
Ako vi tako kažete...Već sada ima za 450e sa garancijom... Ja sam kupio u martu za 480e, još sada kada izađe petica padaće još brže cena... Do nove godine biće 420e nov....
Za polovan sam napisao 390e sa garancijom...
![]()
Znaci vas savet da jos malo sacekam? Ja sam spremio parice vec, sad pitanje dal traziti po KP ili negde drugde?
P.s. drugar pre neki dan uze note 3 nov za 420,na vracaru cini mi se...cisto poredjenja radi pominjem.
Tako i ja razmisljam,ma uzecu ga u sept koliko god da bude,vredi za njega.Pa baš suprotno, vidiš kakvu ludačku cenu ima note 3, neće ni ta četvorka koju merkaš nešto ludački padati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari