- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
Nek prebace ovo u onu novu temu jer nije za ovu ali cu ti ovde odgovoriti.Molim moderatore da prebace u tu novu temu ako misle da treba.
@enraged
Ja mislim da ti nisi uopste svestan koliko je to blizu, to par zakona resava bez problema.
Nemoj pogresno da me shvatis, cak ja sam i za zastitu prava i protiv piraterije generalno ali prosto sam zapanjen ovako plitkim razmisljanjem.
Ti poredis pitanje svojine i bdp Nemacke i Srbije i jos to koristis kao reper da li ce doci kod nas i koliko brzo?
Jednostavno, samo je pitanje vremena kad ce krenuti i ovde da udaraju po usima za nelegalan softver, da li je to 2,5 ili 7 godina to jos ne znamo a realno to uopste nije toliko daleko.
EU nas pritiska za mnogo manje stvari, nemoj da mislis da ce ovo da prodje tek tako.
Cak ni to nije strasno, i treba da se naplati necija svojina, problem je kontrola svega i svacega, kako da oni to provere a da pri tome ne vide sta ja jos imam u racunaru. Danas nemam nista, sutra cu mozda biti protiv tiranije rezima (lupam sad) pa ce neki Ilija Cvorovic da me proganja zato sto ce iskoristiti neku rupu u zakonu da gleda sta ja privatno radim.
To su mnogo ozbiljnije stvari od da li imam nelegalnu igricu ili ne.
Samo se ti nadaj nisi ni svestan koliko smo mi daleko od EU a ja kazem hvala bogu i ndam se da nikada tamo necemo ni uci.
Kazes jedan zakon samo se izglasa, dal ti verujes u to sto pises?
Sta sve pise u nasim zakonima a neprimenjuje se...