Meni se puno puta desavalo da kad lupim spejs izadje na pocetak jer pogodim greskom windows dugmence sto je skroz bezveze. Ovako sklonim i vozim. Ko da je problem vrati se u milisekundi i mozes da izadjes kad ti treba.
Ako tebi smeta prazan prostor, a ti idi kod nekog ko radi lasersko graviranje i neka ti iscrta ta 3 hardwerska tastera...Upravo tako. Zaista ne znam zasto su izbacili ova tri "dugmenceta" ispod? Sada na njihovom mestu ostade nepotrebna praznina... Nisam se dobro izrazio, ali, sve jedno su, po meni, ukenjali stvar.
Ako tebi smeta prazan prostor, a ti idi kod nekog ko radi lasersko graviranje i neka ti iscrta ta 3 hardwerska tastera...
U potpunosti se slažem sa KurtK, jel mi se ranije X puta desilo da kada igram neku simulaciju vožnje ti tasteri baš smetaju i često ih nehotice aktiviram.:exploder:
Da budem iskren i ja sam pre više voleo telefone koji nisu imali kapacitivne dugmice, kako mi je Nokia prvi fon sa tim dugmićima vidim da sam pogrešio zbog mog ranijeg stava, iskren da budem nisam ni primetio da 735 ima kap. dugmice sve dok se nije povela priča o tome. Toliko sam oduševljen sa telefonom da iskreno i ne primećujem da su tasteri deo softvera svakako uvek su tu kada mi zatrebaju. Podržavam predhodni post da batalimo dalju diskusiju na ovu temu.
@TosaNS Lumia 735 nema kapacitive već onscreen dugmiće.
Npr. Lumia 625 ima capacitive i to sve zavisi kako ko voli- Licno meni sve više sviđa kako je to urađeno na 625 ali kad se navikne čovek, dođe ti na isto. Dobro je što se mogu skloniti.
Da unosimo zabunu, postoje 2 vrste tastera(dugmića) na pametnim telefonima: hardwerski(capacitive) i softwerski(onscreen).
Softverske "dugmiće" je prvi počeo da forsira Google sa svojom Nexsus serijom, a posle toga su i ostali velikani počeli da ih masovno koriste.Kapacitivni tastere tvdoglavo forsiraju još samo Samsung i gotovo svi "kinezi", ali se taj broj iz dana u dan sve više smanjuje, a zbog zastarelosti i energetski neefikasnosti te tehnologije.Kada kažem zastarela tehnologija, mislim da je mnogo bolje na to mesto staviti front zvučnik, nego nešto što može da se pokvari ili slučajno i neželjeno aktivira.
@TosaNS
U opšte se ne slažem se sa tobom.Jeste ovo mali off od teme, ali o ovome treba itekako raspravljati...:trust:
Ma kakve promene u app to je obican web sajt.
infra red dioda? cemu ona sluzi? kao daljinac za tv? za prebacivanje fajlova 5kb/s? ne znam da li je led dioda ali infra red nije sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari