Šta je novo?

LG G2

Ima li neko da mu je telefon ispravan 100%? U zadnje vreme samo problemi...
Ma desava se svakom fonu. Ni ja nemogu da zamislim neki drugi fon - ma samo dugmad pozadi koja su mi momentalno legla ima da mi nedostaju, a kamoli sto drugo.
Jedini telefon za koji bi ga menjao bio bi neki g2+. Nek nista ne menjaju samo nek dodaju sd card slot i removable batery. Kad bi al bi...

Valjalo bi neki g4 mini 5incha, fhd ,quad na preko 2ghz,2gb rama 16 roma ,prosiriva memorija,3000mah bat,aluminium body...

Poslednja izmena:
Када би овај телефон поседовао камеру од г4 модела и евентуално прошириву меморију, мислим да не би било потребе да се други телефони уопште и производе. :)

Meni je g2 još uvijek ono sto želim. Kamera eto i proširivost. Baterija mu je <3

Gledam sad sajt lg-phone-firmware.com i prikazuyje novu verziju za 6BA BALTICS ali ima istu oznaku kao i prethodna:

6babaltics.png
Jel zna neko nesto vise?

Na papiru, u praksi navikneš se brzo :)
Sećam se kada su i za G2 pričali da je ogroman, a sada ...

Drustvo imam jedan problem, ne znam da li je jos nekom to pocelo da se desava ili sam ja nesto sjebao. Pocele su da mi se javljaju one glupe reklame dok radim nesto na telefonu, npr dok kuckam poruku na whats-u samo mi iskoci reklama preko celog ekrana kao ono pre kod igrica kad palite ako se secate ili npr desilo mi se azuriram nesto na play storu i opet mi preko celog ekrana, jednom cak nisam bio na netu nesto drndao fon u settingsu i ono mi iskocilo. Ne mogu uopste da shvatim kako su pocele tako radnom da mi ispadaju samo, a nemam nikakve igrice cak ih nisam igrao ima mozda godinu dana.
Jel zna neko mozda kako da resim to?

Poslednja izmena:
instaliraj adpush detector, liči mi da je to po opisu

Drustvo imam jedan problem, ne znam da li je jos nekom to pocelo da se desava ili sam ja nesto sjebao. Pocele su da mi se javljaju one glupe reklame dok radim nesto na telefonu, npr dok kuckam poruku na whats-u samo mi iskoci reklama preko celog ekrana kao ono pre kod igrica kad palite ako se secate ili npr desilo mi se azuriram nesto na play storu i opet mi preko celog ekrana, jednom cak nisam bio na netu nesto drndao fon u settingsu i ono mi iskocilo. Ne mogu uopste da shvatim kako su pocele tako radnom da mi ispadaju samo, a nemam nikakve igrice cak ih nisam igrao ima mozda godinu dana.
Jel zna neko mozda kako da resim to?
probaj u Google podešavanja pa OGLASI pa tamo isključi

HEh drugari moj telefon se samoopravio :) posle dve nedelje zaglavljene ikonice slusalica . Danas odbagovao oko podne i od tada se vise ne pojavljuju . DO duse nisam zabadao slusalice da vidim hoce li se ponovo zabagovati ,ali ih ne koristim tako da jeeee :)

A proximity senzor jos radi i kada treba i kada ne treba ali no dobro . Mozda to tako treba :)

30b je bio povucen jedno vreme pa su ga sad vratili dok je na sajtu stajao stari 30b.

Zna li neko isproban nacin za pronalazenje obrisanih fajlova na telefonu. LG nema opciju mass storage pa da se skenira sa kompa, koji je nacin?
Probao sam masu programa za PC, svi traze da se plati, a na Play storu sve same ******stine. Nasao jedan koji radi ali fajl je .3gp a bas taj nema u spisku podrzanih arghhhh!

Zna li neko isproban nacin za pronalazenje obrisanih fajlova na telefonu. LG nema opciju mass storage pa da se skenira sa kompa, koji je nacin?
Probao sam masu programa za PC, svi traze da se plati, a na Play storu sve same ******stine. Nasao jedan koji radi ali fajl je .3gp a bas taj nema u spisku podrzanih arghhhh!
Recuva.

Koristi li neko xcam na Lollipopu, šta bi sa onom kuknjavom da je loša kamera? U čemu se uopšte ogleda ta lošost? :)

Jel imam ja to uopste? Sve mi je stock...
Jel to ono ugasen telefon nesto pritisnem i ubodem usb?

Neko je preporučio program Diskdigger, imaš na ps. Mada mislim da su bolji programi koji se pokreću na drugom disku /uređaju nego na onom koji je "pogubio" podatke

jel se desava jos nekom da G2 poludi na ovim vrucinama da se zagreje toliko da pocne da koci i laguje i da pravi zutu fleku?

Vrh Dno