Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Poslednja izmena:
Ja nikad nisam imao nikakav problem sa iptv.
Sve sljaka savrseno cak i previse dobro, na svim kanalima.
Znaci nesto je do vas, a sta je problem mozemo samo da nagadjamo.
Valjda ce vam TS resiti vama koji imate problema sa iptv.

Koliko ja vidim iz ovih slika sto si okacio pa ti si na staroj platformi i imas staru opremu!

Bio na staroj sa hdmi kablom i hvala bogu zamenio sam je sa novom. Imam hd paket i ne secka ništa.

Poslednja izmena:
9b76c4943d0652adcf9f3a4296a55638.jpg
bilo nekad

A gde je jos i Politika sa jucerasnjim datumom kao dokaz! :) :D
Salim se malo,ali mislim da je ovde kod mene globalni problem zato sto mi se dosta ljudi iz mog mesta zali da im secka TS-ov IPTV.
Ja imam cistu situaciju,na liniji samo IPTV bez ADSL-a i usluga HD radila do skoro savrseno,a od pre neki dan prekidi i seckanja.Valjda ce danas zvati ili i sami vide da je globalno pa dok ne rese ...?:smash:

Da li na Telekomu postoji 72 sata unazad za HBO kanale i ko postoji na kojim kanalima je dostupna ova opcija??

Da li na Telekomu postoji 72 sata unazad za HBO kanale i ko postoji na kojim kanalima je dostupna ova opcija??
Na HD kanalima usluga 72 sata i gledaj propusteno ne postoje (ne rade),a za HBO nisam siguran posto nemam HBO paket!

Jel stigao nekpm neki update juce na iptv i da li neko zna sta su to update-ovali?
Ja nista ne primetih, da me nije pitao da li zelim da updateujem ne bih ni znao da ima ista novog.
Pa ako neko nesto zna.

Jel stigao nekpm neki update juce na iptv i da li neko zna sta su to update-ovali?
Ja nista ne primetih, da me nije pitao da li zelim da updateujem ne bih ni znao da ima ista novog.
Pa ako neko nesto zna.
Evo ovo su ispravili: https://www.youtube.com/watch?v=crhLEcEso5A&feature=youtu.be

Jedno pitanje za sve koji su na novoj IPTV platformi!
Od pre neki dan mi se desava cudna stvar,kada god ugasim STB na plavo dugmence na daljinskom (Standby) i posle ga upalim STB pocne ponovo da dize sistem kao da je nestajala struja ili kao da sam ga gasio na ono dugme OFF koje se nalazi sa zadnje strane STB-a!
To se desava svaki put kada se STB ugasi i stavi u Standby na plavo dugme,a znam sigurno da se ranije to nije desavalo posto sam na novoj platformi vec oko 3 meseca a ovo je pocelo da se desava od pre 4,5 dana od kako su nesto cackali i radili neki update!
Da li je i kod vas tako ajde neka neko proveri pa javi ovde.Pozz!

Poslednja izmena:
Pa ja nikada nisam imao takav problem kao ti, tako da ne verujem da su tu nesto menjali.
Meni brzo pali bez problema od kad ga imam a i danas.
Jel zna neko drugi sta su novo odradili?

@enraged Ti sada demantujes sam sebe,a rekao si i sam da je i kod tebe bilo tako!Uostalom pogledaj par stranica unazad pa ces videti!
Da uvek je tako kad ugasis STB.
Ma 100% sam siguran da nije bilo tako do sada!Kada sam STB do sada gasio na plavo dugme na daljinskom i posle 3,4,5 sati palio uredjaj se uvek normalno palio i nije se ponasao kao sada da ponovo bootuje i dize se iz pocetka!Evo postavio sam i video pa uporedite.Pozz!
https://www.youtube.com/watch?v=crhLEcEso5A&feature=youtu.be

Poslednja izmena:
@zexoni70
Da da evo i ja da potvrdim. Konacno su se setili da to srede, sada kada se pritisne plavo Turn Off dugme onda IPTV ide na Stand By.

Evo posto aludiras da LAZEM evo snimak od pre 5 minuta ukljuci se STB i program za 2 sekunde.

https://vimeo.com/135651789

Video govori vise od 1000 reci.
Druze,ti izgleda svakog zivog prozivas po forumu!
Rec je bila o tome da je pre jucerasnjeg apdejta STB-a bilo problema,a ti postavljas snimak od danas!
Lepo si video moj post #3808 i cak ga citirao u tvom postu #3810 i u kome tvrdis da je i kod tebe tako,a sada tvrdis kako nije bilo tako i kako je tebi sve vreme radilo kako treba...?
Ja pre mesec dana pricao sa covekom iz Telekoma koji je bas zaduzen za software STB-ova i sam kaze kako su sa zadnjim updateom nesto *****ali i da ce sto pre da to isprave,a ti jedini tvrdis da je samo tvoj STB radio kako treba,a svima nama se taj bag desavao!:lupko:

A evo i sam pogledaj tvoj odgovor na moj post!:wave:

Prilozi

• STB.jpg
    STB.jpg
    323.3 KB · Pregleda: 90
Druze,ti izgleda svakog zivog prozivas po forumu!
Rec je bila o tome da je pre jucerasnjeg apdejta STB-a bilo problema,a ti postavljas snimak od danas!
Lepo si video moj post #3808 i cak ga citirao u tvom postu #3810 i u kome tvrdis da je i kod tebe tako,a sada tvrdis kako nije bilo tako i kako je tebi sve vreme radilo kako treba...?
Ja pre mesec dana pricao sa covekom iz Telekoma koji je bas zaduzen za software STB-ova i sam kaze kako su sa zadnjim updateom nesto *****ali i da ce sto pre da to isprave,a ti jedini tvrdis da je samo tvoj STB radio kako treba,a svima nama se taj bag desavao!:lupko:
Ne druze nikog ne prozivam po forumu, prvo ne znam odakle takva glupost(osim sto par njih proziva mene jer nikada nemaju argumente pa im prozivanje dodje kao argument bar tako oni misle) a drugo gde sam ja tebe prozivao?
Ja sam i tada imao manje vise brzo paljenje nedto nisam snimao i testirao kao danas jer nije bilo potrebe jer se sve to desavalo u mozda 10-ak sekundi, a sada za 2 pa tako da mu dodje na isto a koliko se secam ti si pisao da ti treba mnogoooo duze od tih 10-15 sec, ili ja mozda gresim.
A meni je bukvalno isto dal se pali za 2 ili 10 sekundi ja takve gluposti iskren da budem ni ne primecujem vise me brinu pravo da ti kazem ozbiljne stvari od razlike u 8 sek pa mozda zbog toga je doslo do nesporazuma.
E sad sta si ti i sa kim pricao ne znam a i ne interesuje me ali ti verujem (za razliku od tebe) samo kazem kako je kod mene bilo i kako je sad.
Ako ti se taj moj odgovor ne svidja jer ti je to tako rekao neko nije druze moj problem.
Ali opet mogu da se slozim i sa doticnim gospodinom iz TS ranije mu je stvarno trebalo vise 10-15 sec sad samo 2-3 sto i jeste bolje.
Ako je to sto su ispravljali u principu (sto se mene tice) i nisu mirali ali je dobro ako si i to uradili.
Bolje da su ubacili(kako znaju i umeju) SK12345...+HD, Fox kanale i ja mislim da bi ljudi bili zadovoljniji.
Vidi ovo sto sam napisao je samo MOJE misljenje i nikako ne bi trebao da se poistovecujes sa njim jer predpostavljam da imas svoje, ali su nam prioriteti razliciti, mozda zbog razlike u godinama.

Vidi se da je video editovan. Ne može tako brzo da butuje...
Ne nista nije editovano snimio telefonom i odmah preko tapatalka poslao, mozda se i vidi da u jednoj ruci drzim dete a sa drugom snimam odmah sam poslao preko TT.
Ne znam imas fajl pa skini i daj nekom expertu za editovanje ili cega vec nek utvrdi da li sam ista dirao u videu.
A mogu isti video da ti posaljem na mail ako hoces pa odnesi expertu nekom da se ne cimas sa skidanjem.

A evo i sam pogledaj tvoj odgovor na moj post!:wave:
Mesas, napisao sam da je uvek tako kad ugasis STB a ne dok je u stand by rezimu.
Velika je razlika jer se u ovom drugom dize ceo sistem ispocetka a u prvom slucaju ne.
Ocigledno me nisi razumeo.

Ne znam kako je bilo kod drugih ali sve potvrdjujem ono sto se desavalo kod @zexoni70 tako isto i kod mene. Od aprila/maja kada se stisne (iskljucuje) plavo dugme onda IPTV nije isao u Stand by rezim vec se skroz gasio, kada se ponovo ukljucuje na plavo dugme onda je ceo uredjaj dizao sistem ispocetka i to je trajalo vise od minut. Sinoc sam ovde procitao da su to resili i stvarno kada sam probao i sinoc i danas kada se stisne plavo dugme onda IPTV ide u Stand by rezim i kada se ukljucuje ponovo slika je odmah tu, nemo vise ono cekanje dok se ucita softver uspostavi konekcija, sve je tu za 1 sekundu.
Inaceu pitanju je nova platforma, crni pravougaoni Huawei STB i beli daljinski.

A pa ne moze to tako @brutos kaze da je to nemoguce ali i kod mene se tako instant pali mnogo bolhe nego ranije.
Ali mislim da bi im trebao biti prioritet da ubapredjuju kanale a naveo sam neke zbog kojih basa nece da predju na iptv a kad bi to uveli bili bi najbolji.
Da potvrdjujem da se stb pali za 1-2 secunde kao sto moze da se vidi na snimku kod mene.
Isto nova platforma, beli daljinac crni stb.

Ne znam kako je bilo kod drugih ali sve potvrdjujem ono sto se desavalo kod @zexoni70 tako isto i kod mene. Od aprila/maja kada se stisne (iskljucuje) plavo dugme onda IPTV nije isao u Stand by rezim vec se skroz gasio, kada se ponovo ukljucuje na plavo dugme onda je ceo uredjaj dizao sistem ispocetka i to je trajalo vise od minut. Sinoc sam ovde procitao da su to resili i stvarno kada sam probao i sinoc i danas kada se stisne plavo dugme onda IPTV ide u Stand by rezim i kada se ukljucuje ponovo slika je odmah tu, nemo vise ono cekanje dok se ucita softver uspostavi konekcija, sve je tu za 1 sekundu.
Inaceu pitanju je nova platforma, crni pravougaoni Huawei STB i beli daljinski.
I kod mene a znam i jos par drugara kod kojih je ista situacija,znaci posle jucerasnjeg apdejta kada se STB ugasi na plavo dugme a kasnije upali,STB je odmah spreman za rad (1-2 sekunde)!

Web Tv im fali na novom sajtu. Ne znam da li su zaboravili ili su ukinuli uslugu, ali im pretraga za ovaj termin ništa ne izbacuje.

I negde su pisali "dj", a negde "đ". Neka isprave to.

To bi bilo super

Ali tesko. Tek danas saznah da bi koristio mts tv go, moras da imas paket najmanje 3600. Odnosno xxl.

Vrh Dno