Lincoln357
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.09.2013
- Poena
- 154
Jeste, i sad nosi bocicu njegove krvi sa sobom 
True bloods; dobra serija o porodici nypd policajaca
Serija je stvarno odlicna, cudi me da je i dalje snimaju, ubili su sve sto vredi od "starijih" serijaThe Mentalist: vrh vrh vrh dosta zanimljivija od klasicne csi modela
Kakve istorijske, kad je cela ideja o ta tri musketara fikcija?Musketeers: opet ko voli istorijske serije dobra
Serija je stvarno odlicna, cudi me da je i dalje snimaju, ubili su sve sto vredi od "starijih" serija![]()
Odgledah posle ovog posta. Malo bolja ep nego inace ali opet ispod proseka.. Nista ,sada je ipak moram odgledati do kraja.TD izvukla malo prosek peta epizoda, zakuvava se polako. Nastavljam sa gledanjem do kraja iako sam bio veoma blizu da odustanem.
Poštujem, ali evo npr. glavni lik, facu nije promenio 9 epizoda. Ne znam, onda njegov sin, onaj stvarno deluje decko kao da je jednostavno glup. O ženi da ne pričam. Zapravo mi je većina likova jako iritantna. Kapiram ja na sta ti misliš, ali evo npr. uporedim sa Lost gde je situacija nekad bila slična likovi nisu bili toliki *****i.Meni je zapravi gluma u WP odlicna.
Stvara tu neprirodnu atmosferu u malom cudnom psiho gradu. I svi likovi su takvi.
Ne zna se ko je dobar ko los.
Tako da od mene sto se tice glume pun pogodak.
Valjda je ovo, sto sam naiso sve je isto trajanje, dal je cela jbm li ga, slazi je, otkud ona znaMoja majka propustila da odgleda ZADNJU epizodu turske serije Zehra.
Meni rekla da joj snimim jer nece biti kuci a iz meni nepoznatog razloga video je nije snimio iako sam podesio da snima...
Dakle JA SAM KRIV za negledanje zadnje epizode i ja sa kriv za sve bolesti, bedu, jad i cemer u njenom zivotu, kriv sam i za svo zlo u svetu, za sve sam ja kriv i niko drugi...
POMAGAJTE drugovi, gde ima "okacena" zadnja epizoda Zehre br 277 ?!!!!
Napominjem da sam kojekuda nalazio nesto sto se naziva zadnjom epizodom Zehre ali to po yt i jos kojekuda je najava te zadnje epizode ili je tek nekih 8 minuta (mozda) ali nema svih 30-ak ili nesto vise minuta koliko bi trebalo da traje...
Dajte linkove sa ep koje imaju prevod na nas jezik, pomagajte ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari