Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledao Entourage do kraja. Ranije sam ga pratio na HBO-u, prve dve sezone kad su emitovane, i posle nisam. Jako impresivno, serija je bez mane. Johnny Drama mi je omiljen lik ;).

Nadam se da je film dobar. Dok sam odgledao seriju, ovi su ga već nogirali sa repertoara.

Film je odlican, obavezno ga pogledaj ako ti je serije legla. :)

Pogledao Gangland Undercover prvu, sto ovde preporucujete takve 'serije' koje su vise emisije :) Ovo je u rangu Banged up abroad i slicnih, mislio sam da se ovde preporucuju 'prave' serije..

Nisam čuo za tu seriju niti se sećam da sam video preporuku za nju... Doduše, možda i jeste bzvz preporucivati te dokumentarne/staged-up/reconstructed serije, opet je to nešto drugo... Jel ima neko savet za Orphan Black, žena počela da gleda i kaže da je ok, ne znam da li i ja da počnem, opet više verujem vašem sudu ovde nego njenom jer smo se razilazili dosta puta u mišljenjima oko serija [emoji1]

Prva sezona odlicna, druga slabija, treca cist filler.
Ako ti je iole zanimljiva prica o klonovima, gledaj obavezno. Serija je cak i zabavna, radnja je brza.
Tatiana odlicno odradila posao. :Klanjanje

Poslednja izmena:
Znači da mu dam šansu, žena odgledala nekih 5-6 epizoda i kaže da joj je super ali tako mi je rekla i pre za neku seriju pa sam jedva odgledao 2 epizode :D

Uh ovako...ne znam odakle da krenem
Suits: odlična serija bar meni jedino sto je seckaju sa snimanjem
Power: nesto zanimljivo nije neka preterana serija ali moze da se gleda ima priču
Killjoys: ok za gledanje
Mr Robot: najrealnija serija sto se tice it cyber itd
Strike Back: onako dobar klasican spec ops žanr akcija 45 min
The League: sitcom o grupi prijatelja komedija, meni je zanimljiva zbog američkog fudbala
Ballers: slično kao prethodno
The Mentalist: vrh vrh vrh dosta zanimljivija od klasicne csi modela
True bloods; dobra serija o porodici nypd policajaca
Hawaii five-0: odlična isto na foru NCIS mada zanimljivije, ima ribe ima sve
Crossbones: gusari...ko voli svidece mu se, ima jos jedna al nmg se setim dal beše black flag il tako nesto
White Collar: zanimljiva o prevarantu i lopovu koji radi za fbi
Musketeers: opet ko voli istorijske serije dobra
Heroes: gledao prve dve sezone posle su počeli da kake malo
Alpha: vrh serija zao mi sto nema vise
Gangrelated; dobra zao mi sto je ukinuta
GoT: s obzirom da sam procitao knjige nisam odusevljen al sam ipak gledao
Taxi brooklyn: dobra al cini mi se da nema vise
Rush: nesto kao Royal pains samo zanimljivije dosta
Arrow: mislim da tu nema sta da se kaze serija je odlična osim cestih fleshbackova
Flash; svidja mi se serija
Tyrant: nesto novo, dobra serija
Graceland: nesto na foru mixa raznih sluzbi CIA dea fbi......
**bila je neka futuristicka sa dva policajca, a jedan od njih je android, nista preterano ali ok da se gleda
Ray Donovan: onako neki triler od serije, liv sriber je bas izneo ulogu dobro

Ako setim jos neceg sto sam gledao ili gledam napisaću, mrzi me da otvaram book marks na kickassu

True bloods; dobra serija o porodici nypd policajaca
113.gif

Poslednja izmena:
@vectorzz Black Sails, ako si na to mislio, odlična piratska serija sa izvanrednom uvodnom spicom u audio/vizuelnom smislu...

The Mentalist: vrh vrh vrh dosta zanimljivija od klasicne csi modela
Serija je stvarno odlicna, cudi me da je i dalje snimaju, ubili su sve sto vredi od "starijih" serija :)

Musketeers: opet ko voli istorijske serije dobra
Kakve istorijske, kad je cela ideja o ta tri musketara fikcija? :D
Plus je ovo na neku SKROZ drugu stranu otislo, i nema veze sa ranijim idejama ili knjigom uopste.

Istorijske sam mislio u smislu daleke prošlosti, na da su zasnovane na tim cinjenicama....a sve se danas snima da bi imalo publiku

Serija je stvarno odlicna, cudi me da je i dalje snimaju, ubili su sve sto vredi od "starijih" serija :)

Ne snimaju je, koliko ja znam, gotova je - 7 sezona..
" ...Feb 18, 2015 - “The Mentalist” closed out its seven-season run on CB..."
Dobra je serija bila

Mentalist je trebao da se zavrsi sa red john-om, ono posle je lose.

Pa nije loše, mada su trebali da ubace novog serijskog ubicu, ono je vise bio deo romanse izmedju patrika i one kako se beše zove

Dark Matter je imao "Meg epizodu" (sad vec opste prihvacen termin za manje popularnog lika kome se posveti epizoda, nastao na osnovu serije Family Guy)

otkrili smo manje vise neke bitne stvari. Bez spoiler-a, Crnja je do jaja lik.

:) Meg epizoda - znas kad bi mi palo na pamet?

Meni je OK serija, rado gledam i killjoys, a taman sam uzeo pa dogledao Defiance, tako da sam i tu up to date...
daleko je to od super serija, ali eto gledljivo...
ostalo mi pola sezone orphan blacka

Meni je Defiance odličan, u početku sam bio skeptičan kad sam video onaj sklepani grad i dronjave stanovnike ali mi je posle bio stvarno ok. Gledam 3.sezonu trenutno i drži se dobro za sada. Treba da se nakanim da počnem Orphan Black ali nikako da počnem.

TD izvukla malo prosek peta epizoda, zakuvava se polako. Nastavljam sa gledanjem do kraja iako sam bio veoma blizu da odustanem.

Tut (Tutankhamon) sa Spike-a, prilicno dobro poceo. Mislio sam da je dokumentarac, sasvim slucajno sam ga pogledao :D
(FYI, Ben Kingsley i Alexander Siddig se pojave 20 sekundi sve ukupno u prvoj epizodi, ako neko po glavnim glumcima gleda kvalitet :))

Au koje zatupljivanje mozga je ovaj Wayward Pines. Sve tokom sezone cekam da se nesto desi, da se nesto promeni evo 9.epizoda i nista. Taman krenu nesto i ukoče. Gluma je toliko loša i neubedljiva da svi likovi deluju kao da su blago retardirani.
Odgledacu i poslednju još kad sam mogao i ovih 9 ali ne verujem da ću sledeće sezone da pratim. A prva epizoda mi je bas zagolicala maštu steta.

Slažem se u potpunosti, i ja sam očekivao neko razmotavanje radnje ali ništa, ogledao sam 9. ep i dalje se vrti u krug, najveći "suspens" je šta će biti ili šta će uraditi deca... Doktor, koji je centar celog projekta izgleda kao epizodna uloga, trckarajuci po kompleksu i buljeci u ekrane što je smešno, uz skrivenu poruku "videćete vi, znam ja šta radim " što očigledno nije slučaj... Scenario podbacio big time. A u početku je izgledalo da će biti extra...
Zato mi je "The Last Ship " S02 sve bolji iz epizode u epizodu...

Poslednja izmena:
Meni je zapravi gluma u WP odlicna.
Stvara tu neprirodnu atmosferu u malom cudnom psiho gradu. I svi likovi su takvi.
Ne zna se ko je dobar ko los.
Tako da od mene sto se tice glume pun pogodak.

Meni je zapravi gluma u WP odlicna.
Stvara tu neprirodnu atmosferu u malom cudnom psiho gradu. I svi likovi su takvi.
Ne zna se ko je dobar ko los.
Tako da od mene sto se tice glume pun pogodak.
Poštujem, ali evo npr. glavni lik, facu nije promenio 9 epizoda. Ne znam, onda njegov sin, onaj stvarno deluje decko kao da je jednostavno glup. O ženi da ne pričam. Zapravo mi je većina likova jako iritantna. Kapiram ja na sta ti misliš, ali evo npr. uporedim sa Lost gde je situacija nekad bila slična likovi nisu bili toliki *****i.
Jedino mi je ona baba medicinska sestra kul.

The Strain je odlično iskoristio ove segmente sa matorim, iz prošlosti. Serija je mnogo gledljivija. Onog malog dečaka/devojčicu su zamenili sa još gorim derištem. Ja bih ga bogami bacio onim vampirima.

ZEHRA ep.277 zadnja epizoda

Moja majka propustila da odgleda ZADNJU epizodu turske serije Zehra.
Meni rekla da joj snimim jer nece biti kuci a iz meni nepoznatog razloga video je nije snimio iako sam podesio da snima...
Dakle JA SAM KRIV za negledanje zadnje epizode i ja sa kriv za sve bolesti, bedu, jad i cemer u njenom zivotu, kriv sam i za svo zlo u svetu, za sve sam ja kriv i niko drugi...
POMAGAJTE drugovi, gde ima "okacena" zadnja epizoda Zehre br 277 ?!!!!
Napominjem da sam kojekuda nalazio nesto sto se naziva zadnjom epizodom Zehre ali to po yt i jos kojekuda je najava te zadnje epizode ili je tek nekih 8 minuta (mozda) ali nema svih 30-ak ili nesto vise minuta koliko bi trebalo da traje...
Dajte linkove sa ep koje imaju prevod na nas jezik, pomagajte ...

Moja majka propustila da odgleda ZADNJU epizodu turske serije Zehra.
Meni rekla da joj snimim jer nece biti kuci a iz meni nepoznatog razloga video je nije snimio iako sam podesio da snima...
Dakle JA SAM KRIV za negledanje zadnje epizode i ja sa kriv za sve bolesti, bedu, jad i cemer u njenom zivotu, kriv sam i za svo zlo u svetu, za sve sam ja kriv i niko drugi...
POMAGAJTE drugovi, gde ima "okacena" zadnja epizoda Zehre br 277 ?!!!!
Napominjem da sam kojekuda nalazio nesto sto se naziva zadnjom epizodom Zehre ali to po yt i jos kojekuda je najava te zadnje epizode ili je tek nekih 8 minuta (mozda) ali nema svih 30-ak ili nesto vise minuta koliko bi trebalo da traje...
Dajte linkove sa ep koje imaju prevod na nas jezik, pomagajte ...
Valjda je ovo, sto sam naiso sve je isto trajanje, dal je cela jbm li ga, slazi je, otkud ona zna

Koliko je Hannibal dobra serija, ja ne mogu da verujem da su ukinuli. A neke djubrave opstaju..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno