goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
hahaha. uključi mozak.
Ukljucio sam samo dolari
hahaha. uključi mozak.
za dolare si u pravu, ali da je neko hakovao nešto...sumnjam...mislim da se pamp iz kine ltcovski vraća kući.
mislim da će se posledice ovog skoka do 8 $ i pada ltc-a tek osetiti.
btc-e je sad prazan, da bi se tamo stvorio neki keš moraće ltc da padne osetno. ltc pump na 4+ je otkazan do daljnjeg ja mislim...svakako je ovaj mali rast do 280 i kusur po meni bio bull trap, jer udara u gornji resistance od falling wedge 1h.
savetujem oprez.ne zaboraviti i onaj gadan coinbase pump do 300. ne bi me iznenadilo da je ovaj grcki vec zavrsen, previse slicnosti...
po meni je od tog coinbase pumpa gadniji samo ovaj tek zavrsen LTC.
Zanimljivo je da se na 2h poklapaju i 100 i 50 EMA u 282.5$...Jos uvek smo iznad 200 iako je bilo proboja i juce i prekjuce...
Ma daj bre student, ovo je klasicno hakovanje. Kinezi da su hteli da spustaju cenu radili bi to na nekoliko menjacnica u isto vreme. Seti se i sam koliko puta smo videli to na btc-e. Zveknuli su nekoga a posto mu je ukljucena autentifikacija ne mogu da povuku novcice. Ordere su odradili s njegove masine. Nema tu uopste potrebe da se mudruje kad je ocigledno sta se desilo.Ako je 10K onda su se stvorile pare u supportu, dakle neko je stavio buy i ispunio ga, ne vidim drugo objasnjenje. Sta je hteo da postigne videcemo. Ako je i ukrao BTC negde mogao je to unovciti na bolji nacin. Ako je hteo da obori cenu, mislim da bi dump vise puta po par stotina, recimo po 500-600 srozao cenu mnogo vise (mislim sada bi bila mnogo niza od trenutnih 272) a on bi imao vise dolara. Misterija...U nadi da ce ponoviti moj order je
Buy180 USD23.78257277 BTC4280.8630986 USD18.07.15 13:50Cancel
Meni stoji buy order od $180 na btc-e i nije prošao. Najobičniji glitch.
Al si skroman :dMeni stoji buy order od $180 na btc-e i nije prošao. Najobičniji glitch.
i da se izgubi
ps
ali o tome se cuti i ne govori![]()
Ma daj bre student, ovo je klasicno hakovanje. Kinezi da su hteli da spustaju cenu radili bi to na nekoliko menjacnica u isto vreme. Seti se i sam koliko puta smo videli to na btc-e. Zveknuli su nekoga a posto mu je ukljucena autentifikacija ne mogu da povuku novcice. Ordere su odradili s njegove masine. Nema tu uopste potrebe da se mudruje kad je ocigledno sta se desilo.
Pre par meseci![]()
Ako tvoj order nije prosao onda moze biti glitch. Ni to nije prvi put da se desi. Steta, mogao si da se ogrebes nabrzaka![]()
Citat Citiram korisnika: omnik Pogledaj poruku
Pre par meseci
ne znam, čitam ljudima da su bidovi niski popunjeni, nije mi jasno kako nije tvoj...
Vole ljudi da lazu i da se hvale...btc-e trollbox je rasadnik bolida
povecao se BTC support za 300K $ a za LTC nije pao. Dakle para ima, samo nisu u orderima...
to su pare koje nisu bile u orderima. svega 300 k, priznaces ne mnogo?
u ltc-u je oko 430 k. zakon spojenih sudova mi govori da ce to brzo preći u btc.
Bogami u LTC-u je 1.55mil, a u BTC-u 1.43. LTC nije opao danas, 1mil je bio nestao ali se nije pojavio u BTC-u. Dakle para ima, samo se ne pokazuju za sada.
Kako samo lepo cavrljate ja sam ocajan koliko sam para izgubio na kriptovalutama a vas trojicu izgleda cela ova pljacka izmisljena da sirotinji otme novac zabavlja.
ma kako? klikni na estimate trade na wisdomu, pa $ i videces da nema preko 450 k. ne LTC/BTC nego samo prema $ i btc i ltc.
Nije to prvi put da se desava. Svaki put kada hakuju nekoga ne mogu da maznu novcice bez autentifikacije i onda prodaju novcice sa smesne pare. Kupe oni neki deo po sto nizoj ceni i to je to. Nema tu nauke uopste. Svakih 6 meseci neko zakuka tako.
Mozda ne racuna sell ispod 20% od trenutne cene. Kad odes na btc-e orderbook kaze 1.55mil na buy strani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari