Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je 10K onda su se stvorile pare u supportu, dakle neko je stavio buy i ispunio ga, ne vidim drugo objasnjenje. Sta je hteo da postigne videcemo. Ako je i ukrao BTC negde mogao je to unovciti na bolji nacin. Ako je hteo da obori cenu, mislim da bi dump vise puta po par stotina, recimo po 500-600 srozao cenu mnogo vise (mislim sada bi bila mnogo niza od trenutnih 272) a on bi imao vise dolara. Misterija...U nadi da ce ponoviti moj order je

Buy 180 USD 23.78257277 BTC 4280.8630986 USD 18.07.15 13:50 Cancel

Poslednja izmena:
za dolare si u pravu, ali da je neko hakovao nešto...sumnjam...mislim da se pamp iz kine ltcovski vraća kući. :D

mislim da će se posledice ovog skoka do 8 $ i pada ltc-a tek osetiti.

btc-e je sad prazan, da bi se tamo stvorio neki keš moraće ltc da padne osetno. ltc pump na 4+ je otkazan do daljnjeg ja mislim...svakako je ovaj mali rast do 280 i kusur po meni bio bull trap, jer udara u gornji resistance od falling wedge 1h.

savetujem oprez. :D ne zaboraviti i onaj gadan coinbase pump do 300. ne bi me iznenadilo da je ovaj grcki vec zavrsen, previse slicnosti...

po meni je od tog coinbase pumpa gadniji samo ovaj tek zavrsen LTC.

Poslednja izmena:
za dolare si u pravu, ali da je neko hakovao nešto...sumnjam...mislim da se pamp iz kine ltcovski vraća kući. :D

mislim da će se posledice ovog skoka do 8 $ i pada ltc-a tek osetiti.

btc-e je sad prazan, da bi se tamo stvorio neki keš moraće ltc da padne osetno. ltc pump na 4+ je otkazan do daljnjeg ja mislim...svakako je ovaj mali rast do 280 i kusur po meni bio bull trap, jer udara u gornji resistance od falling wedge 1h.

savetujem oprez. :D ne zaboraviti i onaj gadan coinbase pump do 300. ne bi me iznenadilo da je ovaj grcki vec zavrsen, previse slicnosti...

po meni je od tog coinbase pumpa gadniji samo ovaj tek zavrsen LTC.

Zanimljivo je da se na 2h poklapaju i 100 i 50 EMA u 282.5$...Jos uvek smo iznad 200 iako je bilo proboja i juce i prekjuce...

Ja sam uspio za danas buy 260$, sell 270$, ali nadam se jos danas padovima samo sad razmisljam gdje da stavim :D, nije se ovo beze desilo posljedice ce doci krajem dana, svakako sansa da se nesto zaradi ;)

Zanimljivo je da se na 2h poklapaju i 100 i 50 EMA u 282.5$...Jos uvek smo iznad 200 iako je bilo proboja i juce i prekjuce...

premali je volume. očigledni trapovi. mislim da mnogi opet pogrešno vide btc kako lagano klizi iznad 300 !

Ako je 10K onda su se stvorile pare u supportu, dakle neko je stavio buy i ispunio ga, ne vidim drugo objasnjenje. Sta je hteo da postigne videcemo. Ako je i ukrao BTC negde mogao je to unovciti na bolji nacin. Ako je hteo da obori cenu, mislim da bi dump vise puta po par stotina, recimo po 500-600 srozao cenu mnogo vise (mislim sada bi bila mnogo niza od trenutnih 272) a on bi imao vise dolara. Misterija...U nadi da ce ponoviti moj order je

Buy180 USD23.78257277 BTC4280.8630986 USD18.07.15 13:50Cancel
Ma daj bre student, ovo je klasicno hakovanje. Kinezi da su hteli da spustaju cenu radili bi to na nekoliko menjacnica u isto vreme. Seti se i sam koliko puta smo videli to na btc-e. Zveknuli su nekoga a posto mu je ukljucena autentifikacija ne mogu da povuku novcice. Ordere su odradili s njegove masine. Nema tu uopste potrebe da se mudruje kad je ocigledno sta se desilo.

Meni stoji buy order od $180 na btc-e i nije prošao. Najobičniji glitch.

i da se izgubi

ps
ali o tome se cuti i ne govori ;)

Tesko moze da se izgubi na ovakvim padovima, naravno kraci izlet i povratak u dolare to je moja taktika, samo sto ne smijem da drzim na berzama vise od onoga sto sam spreman da izgubim, vec vidjen scenarij cim krene btc gore desi se neka negativnost hakovanje ili slicno tako da samo oprezno s kolicinom btc-a na berzama, ali ako se ne drzi veca suma nema ni zarade tj. bez rizika nema ni zarada tako je to i u stvarnom zivotu a tako je i sa BTC-om

Ako tvoj order nije prosao onda moze biti glitch. Ni to nije prvi put da se desi. Steta, mogao si da se ogrebes nabrzaka :D

Ma daj bre student, ovo je klasicno hakovanje. Kinezi da su hteli da spustaju cenu radili bi to na nekoliko menjacnica u isto vreme. Seti se i sam koliko puta smo videli to na btc-e. Zveknuli su nekoga a posto mu je ukljucena autentifikacija ne mogu da povuku novcice. Ordere su odradili s njegove masine. Nema tu uopste potrebe da se mudruje kad je ocigledno sta se desilo.

Ma koji Kinezi...Oni su samo instrument u nekim pametnijim rukama. Neko kaze juris i oni krenu ko voline...A za hak ima logike, ali je to onda neki vrlo veliki igrac za btc-e prilike. A takvi sumnjam da mogu bas lako da se hakuju. Mada, sve je moguce. Po meni je odlicno sto je run odlozen, ima vise sanse za lagani rast u nekom kasnijem periodu. Sada je haos i neizvesnost.

Citat Citiram korisnika: omnik Pogledaj poruku
Pre par meseci

ne znam, čitam ljudima da su bidovi niski popunjeni, nije mi jasno kako nije tvoj...

Vole ljudi da lazu i da se hvale...btc-e trollbox je rasadnik bolida

Znas kako, ko zna koga sve pokusavaju i koliko dugo da hakuju. Ko zna koliko su i na njemu radili da mu uvale backdoor. Mozda je covek totalno random stradao ko sto sam i ja svojevremeno. Ja sam ziv svedok koliko im je lako da te urade s tvoje sopstvene masine.

povecao se BTC support za 300K $ a za LTC nije pao. Dakle para ima, samo nisu u orderima...

to su pare koje nisu bile u orderima. svega 300 k, priznaces ne mnogo? :)

u ltc-u je oko 430 k. zakon spojenih sudova mi govori da ce to brzo preći u btc.

sveukupno na btc-e trenutno ima oko 1 mil vidljivih.

Poslednja izmena:
Kako samo lepo cavrljate ja sam ocajan koliko sam para izgubio na kriptovalutama a vas trojicu izgleda cela ova pljacka izmisljena da sirotinji otme novac zabavlja.

to su pare koje nisu bile u orderima. svega 300 k, priznaces ne mnogo? :)

u ltc-u je oko 430 k. zakon spojenih sudova mi govori da ce to brzo preći u btc.

Bogami u LTC-u je 1.55mil, a u BTC-u 1.43. LTC nije opao danas, 1mil je bio nestao ali se nije pojavio u BTC-u. Dakle para ima, samo se ne pokazuju za sada.

Bogami u LTC-u je 1.55mil, a u BTC-u 1.43. LTC nije opao danas, 1mil je bio nestao ali se nije pojavio u BTC-u. Dakle para ima, samo se ne pokazuju za sada.

ma kako? klikni na estimate trade na wisdomu, pa $ i videces da nema preko 450 k. ne LTC/BTC nego samo prema $ i btc i ltc.

Poslednja izmena:
Kako samo lepo cavrljate ja sam ocajan koliko sam para izgubio na kriptovalutama a vas trojicu izgleda cela ova pljacka izmisljena da sirotinji otme novac zabavlja.

Vec sam rekao, od datuma ulaska zavisi da li ces kriptovalute obozavati ili mrzeti. I datum izlaska je veoma bitan. Ja od svega sto imam trenutno na menjacnicama, a to nije nesto mnogo a ni malo (sve je relativno), mogu da oprostim vec sutra, jer me nije kostalo ama bas nista, odnosno odavno sam vratio sve ulozeno, i sad je samo pitanje vece ili manje zarade.

ma kako? klikni na estimate trade na wisdomu, pa $ i videces da nema preko 450 k. ne LTC/BTC nego samo prema $ i btc i ltc.

Mozda ne racuna sell ispod 20% od trenutne cene. Kad odes na btc-e orderbook kaze 1.55mil na buy strani.

Nije to prvi put da se desava. Svaki put kada hakuju nekoga ne mogu da maznu novcice bez autentifikacije i onda prodaju novcice sa smesne pare. Kupe oni neki deo po sto nizoj ceni i to je to. Nema tu nauke uopste. Svakih 6 meseci neko zakuka tako.

Tacno tako, po defaultu btc-e nema 2 way authentification za login/trade samo za povlacenje novcica i security, znaci nemogu da maknu novcice ali zato mogu da proftiraju na trade-u ako nekom hackuju sifru

Ili ako nekom dobiju pristup api-ju opet mogu samo trade odraditi....

Poslednja izmena:
Mozda ne racuna sell ispod 20% od trenutne cene. Kad odes na btc-e orderbook kaze 1.55mil na buy strani.

hm, da. sa druge strane neko moze da posadi buy od 1 mil $ na btc-e na 1 $. moram da pogledam da li negde uopste ima da se skine orderbook u CSV formatu. :D

mislim da to sto je dampovao neko do 150 $ isto nije slucajnost (setite se i onih ludackih buy-ova do 280 $ na btc/e kada je na svim ostalim menjacnicama bio 220). market je prodrman, mislim da ce biti svasta...

...

zao mi samo kada vidim ljude poput asic-a, tj. ljude odavde koji su po defaultu sirotinja kako se zale da su pukli novac i da su ocajni...to sto kazes student o vremenu ulaska i izlaska u pricu ti je definicija ponzija. :D

....

i nastavlja se prodaja na btc-e...mislim da cemo brzo i na drugim mestima videti 266.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno