Hm, pa zato i pitam - nisam nikada video kod mene (LG Spirit LTE) da piše to 4G, pa sam mislio da treba da se pogleda na nekom drugom mestu![]()
I treba da zameni karticu za 4G.Bice da ili nemas odgovarajuci softver u telefonu ili si na mestima gde nema 4G.
Sredi mu softver i priveri da li drugi imaju 4G tu gde testiras.
Да ли ти је укључен мод мреже лте или 4г?
Можда ти фон не подржава српске фреквенције за 4г? То ми једино пада на памет.
И како може да се појави када немаш у избору мреже то да подесиш?
Ne moze nikako da ti u jednoj zemlji dozvoli da se konektujes na 4G, a u drugoj da ti ne dozvoli.
Sustina je u romu koji imas. Ako ti dozvoljava izbor lte-a, onda ces imati gde god da si, a ako nemas takvu opciju onda neces. Prosto i jednostavno. Ono sto kod tebe moze biti slucaj jeste da si bio na 3G ali da su te njihove brzine vece od ovih nasih, pa da si zato pomislio da je 4G.
Resenje tvog problema jeste ovo sto je @pajica napisao. Promeni rom i imaces 4G. Kod Samsunga to barem nije problem uraditi iz Odina.
Moguće da ti u mts-u nisu uključili 4G,bilo je ranije tih problema.
U mts-u je trebala,čak i neki ugovor treba da potišeš čak ima i limit ispod kog paketa ne možeš da imaš 4G...
i ja sam imao taj problem na mts box kartici. uzeo sam 4g karticu ali telefon nije hteo da nadje 4g mrezu. isao sam do poslovnice 2 puta i zvao korisnicki, jedva su na kraju uspeli da aktiviraju. mada nisam nista dodatno potpisivao. proveri da li ti je apn dobro podesen, mene je i to zezalo. ima negde u ovoj temi podesavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari