Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Bice opet borba za tzv " kotu" 10$ , pa onda polako do 15 i onda krece raketa :)

ako vidimo tih 15 onda stvarno moze svasta da bude... ,)

80% njih, a ako me pitas za "volume" onda ce to biti 10-15% :) Neki su se vec istresali solidne kolicine (uglavnom oni koji imaju vise pa im je i 7-8$ i vise nego OK cena), neki ce na 10, neki na 12... do 15$ ostaje samo "gologuzija"

Poslednja izmena:

A koliko stek tih 80% imaju, kad je LTC bio 1-2$ ko zna koliko su ovi nakupovali, jedino oni znaju koliko imaju, nesto mi dumpovi na btc-e jako tanki pilicari i fontas dumpuju pa opet kupuju...

takodje ne treba zaboraviti greed, pogotovo kad proboje neku ocekivanu barijeru, onda mozak pocne da mantra fantazije kako kina uvodi LTC kao legalno sredtvo placanja i pocinje da veruje u isto :-devil-:

Koliko ovde ljudi na forumu ima 2000+ coina? cenim 10-15, ne vise. Onih sa 100-1000 ima mozda 40-50. Tako je to

80% njih, a ako me pitas za "volume" onda ce to biti 10-15% :) Neki su se vec istresali solidne kolicine (uglavnom oni koji imaju vise pa im je i 7-8$ i vise nego OK cena), neki ce na 10, neki na 12... do 15$ ostaje samo "gologuzija"

neka bude jasno mene ne interesuje 10-15, meni ne trebaju pare za letovanje ja hocu da si kupim more... :smoke:

smem da se kladim da ako slucajno dogura do 0.05 da ima ljudi da istresu sve sto imaju po novcanicima....

Poslednja izmena:
onda moras imati jedno 50.000-100.000 coina i docekati cca 30-40$ pa da diskutujemo o toj ideji.

Ima li neko od vas da se napunio na 1.4$ npr.? Ko je usao u pricu bas u to vrijeme?

Jos nije ni svanulo (u kini) a kinezi vec krenuli :)
ko zna sta ce danas da bude

Kako da se iko punio kad su 2 trovaca trovali o propasti istog, kako nema buducnost, kako je pukao, ovo ono. Da se razumemo ima nekih, ja znam neke da su se "punili" na 1.3-1.8$, ali malo je takvih, mozda 4-5 ljudi na forumu. Punjenjem ne smatram "kupio 100-200 coina", vec kupio 3000+

Kako da se iko punio kad su 2 trovaca trovali o propasti istog, kako nema buducnost, kako je pukao, ovo ono. Da se razumemo ima nekih, ja znam neke da su se "punili" na 1.3-1.8$, ali malo je takvih, mozda 4-5 ljudi na forumu. Punjenjem ne smatram "kupio 100-200 coina", vec kupio 3000+

a to si u pravu...

samo steta da niko nije uletio sa 2-3k na tu cijenu, bas bi super prosao... ali... ali... :)

najgore kada se dnevno procita 5x da ce ici dole pa 5x da ce ici gore... bez osnove

ja sam kupovao nesto ~200 u ono cointellect vreme, cene se ne secam, baza je jos iz vremena kad sam kopao LTC pa eto nisam prodao po 48 USD i tako ostalo do dana danasnjeg ...
imam nesto freezovano na Vircurexu ali sam se od toga kao oprostio ...

Poslednja izmena:
Ja sam bas pricao sa drugarom u Februaru da uletimo u ltc kad je bio nesto preko $1. Rekao sam ne moze ispod $1 nema teorije, isuvise je veliki otpor. A i da je dosao, audi na oglase i za sve pare ulet. :)

Medjutim, saltao sam se izmedju btc-a i ltc-a. To me je i ujebalo jer sam ocekivao odnos ispod 0.005 ali nisam docekao pa sam kupio po dosta visoj ceni. Uglavnom prosek mi je nekih ~$2,2 jer sam poceo od 1,8 i dokupljivao stalno.

Sve u svemu prezadovoljan sam, ne valja ni loviti all time low kao ja majmyn nego dobro sagledati situaciju.

Ja znam dvojicu ;)

Sto se tice punjenja i tih kolicina o kojima pricate. Za nase uslove su to ozbiljne pare i nema bas svako love da se igra s tim. Ko ima blago njemu, ostalo pretacu iz supljeg u prazno.

Smirite se ljudi, vec su poceli avioni-kamioni. Polako, videcemo u narednih par dana sta ce biti.

Evo ja sam trovac...Trovao sam vas da prodajete vecim delom 2014. godine i dobar deo 2015. godine. I kako se tada kretala cena? Pokazao sam vam i kada treba uci, odnosno kada sam ja usao. Da ste me slusali imali biste 2x, 5x, 10x vise novcica...Sad se nadate moon-u koji treba neko drugi da vam spusti. Da ste samo malo slusali vec biste imali moon...

@student omasio si za prognozu ja sam zajedno sa tobom snizio moj buy na 0.006x pa me zadnji dump zakacio samo za 60ltc-a... mada realno i ja sam ocekivao da ce prvo krenuti BTC sam i zato snizavao buy ordere za BTCe koji sam nakupio za godinu dana

@student omasio si za prognozu ja sam zajedno sa tobom snizio moj buy na 0.006x pa me zadnji dump zakacio samo za 60ltc-a... mada realno i ja sam ocekivao da ce prvo krenuti BTC sam i zato snizavao buy ordere za BTCe koji sam nakupio za godinu dana

Omasio sam ja za prognozu puno puta...ali trend treba pratiti a ne ici protiv njega, jeste tesko i jeste prpa, ali ne moze se izgubiti onoliko koliko se moze dobiti :) Hocu reci veci je rizik ne slediti trend. I ovaj pump nije zato sto je ltc ili njegov dev tim napravio neku revoluciju (ili mozda jeste, pa ce naknadno objaviti-nikad se ne zna), vec zato da se neko oslobodi silnih novcica i uzme pare/btc za veliki btc pump koji svi cekamo.

Poslednja izmena:
Verujem da i dev team ima neke veze, jer su bas u ovo vreme izbacili update za LTC wallet

kao i, malo pre:
http://cointelegraph.com/news/114791/litecoin-shows-there-is-a-simple-fix-for-spam-attacks-on-bitcoin?ref=2604&utm_source=twitter&utm_medium=twit&utm_campaign=alx

Ono sto je cudno jos nije krenula medijaks kompanja, neko ko ima toliko kesa da ulozi u LTC, sta je njemu da ulozi 50BTC i internet publikacije o bitcoinu kad se zna da svi rade za $$

Pa to ti je ono buy on rumors sell on news. Lepo u tisini se pune, a kada se napune objave vest i vune pohrle da kupe...Sve je tu logicno. Koliko god zvucalo smesno u ovom trenutku dok je uptrend jos uvek snazan, cak i sada ako neko izadje u BTC i nakon toga ode ltc/btc jos x2 ili cak i x3 gore, ponovo ce se vratiti ispod ovog pariteta, pre ili kasnije.

Nije ovo sitan pump da moze news tek na dumpu, ako ide gore konstatntno moras privuci masu prvo, pa naterat da uloze pa dump i pump tek kad se svi navataju

Nije ovo sitan pump da moze news tek na dumpu, ako ide gore konstatntno moras privuci masu prvo, pa naterat da uloze pa dump i pump tek kad se svi navataju

Nikako nije sitan, niti je kratak. Licno mislim da u njemu nisu ucestvovali ljudi van kripta nego mi pilicari i malo vece pilicarcine koje su dugo u ovome...Veoma mali procenat ljudi van bivse rudarske zajednice je uopste cuo za BTC, jos manji broj se potrudio da nesto procita o tome i razume a jos manje njih se odvazilo da ulozi prave pare. Kod LTC-a je to sve jos mnogo mnogo manje. Dakle, treba servirati pricu da je LTC u necem nadmocniji u odnosu na BTC (ne sporim) i pruziti materijalni dokaz kroz rast vrednosti, jer nije logicno da nesto sto je "bolje" ili zaista bolje od "zlata" vredi mnogo manje...E sad Kinez kockar to procita, pogleda berzu, vidi raste, ulozi i vidi sutra poraslo jos pa sapne drugaru itd i stvori se lanac koji pravi ovakav pump. Ko to prepozna na vreme da udje i sto je jos vaznije, da na vreme izadje, pobedio je :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno