Bojan.zex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 450
Hvata zalet za 8-10$
![]()
evo ga krece ...
Hvata zalet za 8-10$
![]()
80% njih
80% njih, a ako me pitas za "volume" onda ce to biti 10-15%Neki su se vec istresali solidne kolicine (uglavnom oni koji imaju vise pa im je i 7-8$ i vise nego OK cena), neki ce na 10, neki na 12... do 15$ ostaje samo "gologuzija"
Ima li neko od vas da se napunio na 1.4$ npr.? Ko je usao u pricu bas u to vrijeme?
Kako da se iko punio kad su 2 trovaca trovali o propasti istog, kako nema buducnost, kako je pukao, ovo ono. Da se razumemo ima nekih, ja znam neke da su se "punili" na 1.3-1.8$, ali malo je takvih, mozda 4-5 ljudi na forumu. Punjenjem ne smatram "kupio 100-200 coina", vec kupio 3000+
Znam ko ce do 50$ !Sta mislite koliko ljudi ce da cuva novcice do 15$? :d
Naprotiv! Neću da imenujem!E ti trovaci su sad u misijoj rupi![]()
@student omasio si za prognozu ja sam zajedno sa tobom snizio moj buy na 0.006x pa me zadnji dump zakacio samo za 60ltc-a... mada realno i ja sam ocekivao da ce prvo krenuti BTC sam i zato snizavao buy ordere za BTCe koji sam nakupio za godinu dana
Verujem da i dev team ima neke veze, jer su bas u ovo vreme izbacili update za LTC wallet
kao i, malo pre:
http://cointelegraph.com/news/114791/litecoin-shows-there-is-a-simple-fix-for-spam-attacks-on-bitcoin?ref=2604&utm_source=twitter&utm_medium=twit&utm_campaign=alx
Ono sto je cudno jos nije krenula medijaks kompanja, neko ko ima toliko kesa da ulozi u LTC, sta je njemu da ulozi 50BTC i internet publikacije o bitcoinu kad se zna da svi rade za $$
Nije ovo sitan pump da moze news tek na dumpu, ako ide gore konstatntno moras privuci masu prvo, pa naterat da uloze pa dump i pump tek kad se svi navataju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari