Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam gledao The Killing, ali sam gledao Forbrydelsen, po kojem je nastao Killing, i mogu da kazem da je Bron za 3 klase bolja serija. neuporedivo zanimljivija, Killing sam gledao na silu.

eto Sensation, mozes Bron/Broen da probas.

ko sta radi ja nju preporucujem :d

Super je The Killing,oba glavna lika su s*ebana,svako na svoj nacin,Joelov lik je leceni narkoman. Prvi put da zena detektiv izgleda realno,uvek u nekim dzemper rolkama,kosa u rep zavezana,bez sminke,a Holder je tako cool lik,najbolji musko-zenski tandem posle Muldera i Scully,moje skromno misljenje[emoji4]

Super je The Killing,oba glavna lika su s*ebana,svako na svoj nacin,Joelov lik je leceni narkoman. Prvi put da zena detektiv izgleda realno,uvek u nekim dzemper rolkama,kosa u rep zavezana,bez sminke,a Holder je tako cool lik,najbolji musko-zenski tandem posle Muldera i Scully,moje skromno misljenje[emoji4]
Da, da, slažem se

nisam gledao The Killing, ali sam gledao Forbrydelsen, po kojem je nastao Killing, i mogu da kazem da je Bron za 3 klase bolja serija. neuporedivo zanimljivija, Killing sam gledao na silu.

eto Sensation, mozes Bron/Broen da probas.

ko sta radi ja nju preporucujem :d
Mene bas suprotno, Bron smorio posle 3. epizode, nisam mogao vise. Dok me je The Killing odusevio zbog atmosfere i likova, opet pricamo o drugim verzijama, nisam gledao original ljudi su mi preporučili bas remake kazu da je bolji.

Dobro krenuli, pravi uvod u likove i sezonu. Nimalo losije od prve epizode prve sezone.

Za sada Farell dominira.

iKLCweF.gif

Poslednja izmena:
Lošije su likovi predstavljeni. Klišei loših pandura...Viđeno već puno puta.

Mene bas suprotno, Bron smorio posle 3. epizode, nisam mogao vise. Dok me je The Killing odusevio zbog atmosfere i likova, opet pricamo o drugim verzijama, nisam gledao original ljudi su mi preporučili bas remake kazu da je bolji.
Bron obije sezone su mi odlične, mada volim glavne glumce iz nekih filmova od ranije, a ako pričamo o danskoj verziji tj originalu onda isto sve preporuke ko voli taj tip serija. TD finale mi je bilo totalno razočarenje prošle godine ne zbog govora na kraju već zbog raspleta koji od misterije se sveo na bzv bolesnika na kosačici za travu

Baš tako. Zato mislim da bi bilo dobro kad bi se ta misterija nastavila i u ovoj sezoni.

Poslednja izmena:
^^ td.
^ pa poenta td nije u tom liku koji kosi travu.. koliko sam ja shvatio zakljucak govori o tome da protiv zla moras konstantno da se boris,malo po malo ali nikada neces uspeti da ih iskorenis a pogotovu da uhvatis glavne glave koje vekovima orgijaju muce i ubijaju kako im se cefne.. u prevodu kraj je nikada realniji i najbolji deo serije.
td najbolja serija u poslednjih 15god sigurno.

Poslednja izmena:
Kakva je serija Revenge ? Ima li poente "trositi" vreme na nju?

Resio sam da joj dam sansu i nisam se razocarao, serija je skroz ok, drzi paznju ako ne ocekujete previse od nje kao sto ja nisam ocekivao. Odgledao sam prve 11 epizode za 3-4 dana sto je za mene poprilicno brz ritam, sto znaci da mi je drzala paznju.

@fkloznica
Bolje bi ispalo da ih je pojeo mrak:-devil-:... Ovo 'malo po malo' koje pominješ mi zvuči mnogo naivno.

nego. moze li neko na pm da mi posalje link da skinem celu sezonu serije gomorra ali sa eng prevodom. nigde je ne nalazim..

Počeo da gledam Bron tj Most i deluje zanimljivo za sada. Glavni glumac mi je gotivan iz ranijih filmova.

Killing (USA verzija) je malo sporija serija, pogotovo prva sezona. Ali je dobra serija.

Broadchurch (UK verzija) nije loša serija, na sličan fazon.

^^ td.
^ pa poenta td nije u tom liku koji kosi travu.. koliko sam ja shvatio zakljucak govori o tome da protiv zla moras konstantno da se boris,malo po malo ali nikada neces uspeti da ih iskorenis a pogotovu da uhvatis glavne glave koje vekovima orgijaju muce i ubijaju kako im se cefne.. u prevodu kraj je nikada realniji i najbolji deo serije.
td najbolja serija u poslednjih 15god sigurno.

slazem se u potpunosti.
doduse meni nije najbolja, ali je u samom vrhu.

Doobar skroz pocetak novog TD.

True detective s2 solidan, verovatno bolji od serija slicne tematike koje se trenutno prikazuju, ali nedostojan naslednik. Sve je losije nego u s1 sto se i ocekivalo.

Kako na osnovu jedne epizode to moze da se tvrdi? :d

Pauziram gledanje dok ne bude epizoda-dve pred kraj, pa cu sve u cugu.

Poslednja izmena:
Ove nedelje nema wayward pines?

Nema, tek sledece nedelje izlazi nova epizoda, nesto su pomerili prikazivanje.

Što se mene tiče TD je isporučio sve što treba da isporuči u prvoj epizodi maltene nove serije.

Odgledao prve epizode Dark Matter i Killjoys, obe su ok, nista spektakularno ali može da se gleda. True Detective S02E01 mi je čudna, valjda zbog izmenjene postave, kao da gledam skroz drugu seriju...

Pa i jeste skroz druga serija 😀
Ja neću još ništa da pričam, jer mi je i prva sezona bila čudna prve 2-3 epizode

Vidim po netu da je kritika na nož dočekala TD, ne znam samo šta su očekivali, ovo za sada mi deluje sasvim korektno.

Neće ovo biti tako loše leto barem što se tiče serija, Under the Dome je počela treća sezona, Dark matter je gledivo, dijalozi nisu
bog zna šta, i likovi su malo više kliše standardni, dosta toga je uzeto od sličnih serija tog žanra tipa Firefly, ako išta barem čekam
da saznam šta se krije iza onih vrata. :d

Jedno pitanje, vidim da će krenuti sada i druga sezona The Strain, nisam gledao ni prvu sezonu, jel vredi baciti pogled na to?

^
Ne vredi trositi vreme na The Strain, osim ako nemas sta drugo da gledas.
Moze da se gleda, al neces nista propustiti ako ne pogledas

Naslov i tekst nemaju veze s vezom.
Kao kad Blic napise "Necete verovati sta se desilo u parovima"

Nisam ni čitao tekst, matoro je to, još iz 2014. Nego dok sam tražio nešto, naleteo sam na to kao otkazan TVD, pa kad otvoriš izbaci onu fotku :-D. Okačio sam to kao foru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno