Da, da, slažem seSuper je The Killing,oba glavna lika su s*ebana,svako na svoj nacin,Joelov lik je leceni narkoman. Prvi put da zena detektiv izgleda realno,uvek u nekim dzemper rolkama,kosa u rep zavezana,bez sminke,a Holder je tako cool lik,najbolji musko-zenski tandem posle Muldera i Scully,moje skromno misljenje[emoji4]
Mene bas suprotno, Bron smorio posle 3. epizode, nisam mogao vise. Dok me je The Killing odusevio zbog atmosfere i likova, opet pricamo o drugim verzijama, nisam gledao original ljudi su mi preporučili bas remake kazu da je bolji.nisam gledao The Killing, ali sam gledao Forbrydelsen, po kojem je nastao Killing, i mogu da kazem da je Bron za 3 klase bolja serija. neuporedivo zanimljivija, Killing sam gledao na silu.
eto Sensation, mozes Bron/Broen da probas.
ko sta radi ja nju preporucujem :d
Bron obije sezone su mi odlične, mada volim glavne glumce iz nekih filmova od ranije, a ako pričamo o danskoj verziji tj originalu onda isto sve preporuke ko voli taj tip serija. TD finale mi je bilo totalno razočarenje prošle godine ne zbog govora na kraju već zbog raspleta koji od misterije se sveo na bzv bolesnika na kosačici za travuMene bas suprotno, Bron smorio posle 3. epizode, nisam mogao vise. Dok me je The Killing odusevio zbog atmosfere i likova, opet pricamo o drugim verzijama, nisam gledao original ljudi su mi preporučili bas remake kazu da je bolji.
Kakva je serija Revenge ? Ima li poente "trositi" vreme na nju?
^^ td.
^ pa poenta td nije u tom liku koji kosi travu.. koliko sam ja shvatio zakljucak govori o tome da protiv zla moras konstantno da se boris,malo po malo ali nikada neces uspeti da ih iskorenis a pogotovu da uhvatis glavne glave koje vekovima orgijaju muce i ubijaju kako im se cefne.. u prevodu kraj je nikada realniji i najbolji deo serije.
td najbolja serija u poslednjih 15god sigurno.
Ove nedelje nema wayward pines?
Naslov i tekst nemaju veze s vezom.Ne znam da li je vec bilo... The Walking Dead Season 6 Is Canceled?
Naslov i tekst nemaju veze s vezom.
Kao kad Blic napise "Necete verovati sta se desilo u parovima"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari