Šta je novo?

Targo Telekom

Kod mene nikakav prekid danas.

idi u temu Ikom generalka pa ćeš bukvalno da umreš od smeha...

Шта је смешно, фирма је у стечају, немају/не могу да купе тонер па изашли празни листови. ;)

Tuzno je to da firma koja ima najbolji/najjeftiniji net je u stecaju, a pilicari cepaju li cepaju.
Ali sta da se radi kad nisu igrali po pravilima, sad ispastaju i oni i korisnici i potencijalni korisnici.

Nema najboljeg + najjeftinijeg neta. Fiber košta svuda u svetu, jedino u Srbiji leš od firme može godinama da prodaje skupu uslugu za smešne pare, i da gomila dugove. Ali ovo je već milion puta prežvakana priča...

Potraži koliko košta fiber u Rumuniji... Mene je ozbiljno zagolicala ova ponuda telekom 50Mbs za 1700 din...

Румуни нису пример за оптички интернет, имали су неку своју аферу Дулић па су се покрили оптиком, питање је шта су због тога изгубили. Иначе тих ~50Mbps није више нека реткост, многи сада нуде и много веће брзине ако су доступни у близини.

Potraži koliko košta fiber u Rumuniji... Mene je ozbiljno zagolicala ova ponuda telekom 50Mbs za 1700 din...

Meni nije interesantna ni najmanje sa ovih do 2Mbps uploada. Bio bi mi to povratak u kameno doba :)

Za DL mi je sve preko 20Mbps sasvim dovoljno (naravno ne škodi da bude više), ali mi posle toga DL brzina nije više odlučujući faktor.

DL odnos od 25:1 je više nego loš, ovaj Telekomov paket bih uzeo jedino ukoliko TT skroz propadne i baš ne budem imao ni jednu drugu opciju.

Kum u Sloveniji poslednji put kada sam ga pitao imao je 100/100 optiku, posle toga sam prestao da ga pitam, bolje da ne razmišljam o tome.

Kod koga ima 100/100?
Sad sam naleteo na neki Telemach, najjeftiniji mix paket sa 20/20 netom je preko 40€, nešto ozbiljniji 60/60 je preko 80€. Ovo bi bilo baš popularno u Srbiji, svi bi se tukli da plaćaju 80€ mesečno za net.

Opet prekid u 45om...
To je u zadnje vreme postalo učestalo...
Jedino Beogrid još valjda nudi 1/1... Ali mnogo bi mi smetalo što moram da imam dekoder... Navikao sam na daljinski od tv-a

Ako se ne varam, u sećanju mi je da je bio na T-2, ali selio se u međuvremenu, pitaću ga.

http://www.t-2.net/internet/ftth

Pritom im je standard bolji i plate veće.

Mada se ja ne bih žalio na ovakav mix paket za 40€, ali to će kod nas biti za nekoliko godina, možda.

Poslednja izmena:
Румуни нису пример за оптички интернет, имали су неку своју аферу Дулић па су се покрили оптиком, питање је шта су због тога изгубили. Иначе тих ~50Mbps није више нека реткост, многи сада нуде и много веће брзине ако су доступни у близини.

Daj Bože nama neku ovakvu aferu, imamo ih koliko hoćeš a ni iz jedne ništa pametno da se stvori. Što se tiče ovih 50Mbs, samo razmišljam, i ja sam bio lud za upload-om ali me je prošlo, što se torenta tiče (a koji su mi glavna okupacija na netu) imam dobar bafer svuda osim na hdbits, a tamo ni sa targom nisam ništa uspeo da uradim, tako da ću i za to uzeti neki box uskoro i problem rešen.

Jel si i ti dobio prazan list ?

Ja jos nista nisam dobio. Cekam papirni racun. Nisam siguran ali mislim da je proslo onih 3 meseca po snizenoj ceni (unapred uplacena 3 meseca) i sada cekam novi racun. Do sada nije kasnila ni jedna uplata sa moje strane ali sada cekajuci novi racun i novi tekuci prvi put sam u kasnjenju sa uplatom. Nadam se da to nije problem...

Stigao mi je mejl sa računom, samo umesto računa u atachmentu prazan list...

Koja je procedura za raskid ugovora? Istekla ugovorna obaveza. Ne mogu da dobijem korisnički, pa da ga ubiješ

Нема рачуна нема корисничког .
Неки су заиста имал среће са Таргом. Неки су имли танталове муке. Са сваким провајдером сам имао проблема :/

Preko čuku vremena sam slušao onu muzikicu ... ostaje samo kukanje na mail. BEKS reaguj :)

Mislim da korisnicki servis radi do 17h pa ako si zvao kasnije...

Koja je procedura za raskid ugovora? Istekla ugovorna obaveza. Ne mogu da dobijem korisnički, pa da ga ubiješ

Ako si ostavio kontakt mail prilikom potpisivanja ugovora, onda mozes da sa tog mail-a posaljes zahtev za raskid i navedes da ti je istekla ugovorna obaveza.
Ako nisi ostavio kontakt mail moze isto kao gore samo moras da posaljes neki vid verifikacije, scan licne karte ili bilo sta slicno da znamo da si to stvarno ti.

A uvek mozes licno da dodjes i da podneses zahtev ovde.

Preko čuku vremena sam slušao onu muzikicu ... ostaje samo kukanje na mail. BEKS reaguj :)

Pricaj, sta treba :)
Ako neces ovde, posalji mi PM.

Heh, taman da te upoznam i da se slikam s tobom za forum :), tu sam u komšiluku, u Đorđa Stanojevića 14

Žao mi je, kad radi, usluga je super. Ali sve manje i manje radi. Kad god sam uspeo da dobijem korisnički (što je bilo retko), bili su maksimalno uslužni.

Ovo je ubedljivo najbolji provajder u zemlji ako ne i šire. Optika, brzine i veće od deklarisanih a pritom je sve gratis, računa nema. :d

Da i nemas net ne svi ali oni koji nemaju net pitaj ih da li im je najbolji net :)

Vrh Dno