Šta je novo?

Koji manji LCD

pepsi

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poena
310
Pozz,potrebna pomoc oko izbora MANJEG LCD tv-a,ali da ima u sebi DVB-T2 tj digitalni tjuner,budzet 20000.Moze li se naci tako nesto? Hvala :)

Sta ce ti uopste DVB ako planiras da koristis kablovsku? Ja sam shvatio da ti treba za digitalnu televiziju bez kablovske.

Poslednja izmena:
Daj link za tu kablovsku, ja ih ne nalazim. Deluju mi kao neki teski sarlatani sa takvom ponudom, ali opet ne vidim razlog da uzimas TV sa tjunerom.

za kablovsku će takođe da ti treba dvb-c2 (mpeg4 standard)
toshiba dvb-t2 modeli provereno nemaju c2 , jer ne mogu da otvore digitalne kanale sa coax kabla od kablovske , dok t2 kanale sa antene otvaraju bez problema.

Na primer SBB ima 14-18 besplatnih digitalnih kanala koje moze da gleda svaki korisnik ako ima DVB-C prijemnik. Mozda @pepsi trazi tv za tako nesto samo u ponudi Elta provajdera.

Meni i dalje nije jasno sta dobijas novim televizorom sa DVB tjunerom, a sto vec nemas?
Inace, T(2) je terrestrial, dakle za hvatanje signala preko antene, a C(2) je cable, dakle za kablovsku televiziju, cisto da se razgranici, posto si u prvom postu naveo T2.

Vrh Dno