Šta je novo?
sad si prvi put spomenuo reč RAZVILA.
razvila je redguard i ceo taj elder scrolls serijal koji spada u najpopularnije u žanru. poštovanje osim zbog tih igara imam i zbog toga što su IZDAVALI igre koje drugi OČIGLEDNO nisu hteli ili smeli. pritom, oživeli su franšizu FALLOUT i to, što se mene lično tiče na sasvim dobar način - inovativno, i očigledno VEOMA uspešno. da te podsetim, franšiza je, ne računajući brotherhood of steel koji očigledno ignorišete BILA MRTVA dobrih deset godina, a sad su to najprodavanije igre na steam-u.

je l da da ih mrzite zbog toga? :))))) ((((:) :)))))

Hehehehe znaci:
FORUMAS1: Meni se F3 nije svideo zato sto je bla, bla, bla (pa sredi objasnjenje zasto su sami questovi bili losije odradjeni i linearni, zasto osobine nisu imale nekog veceg uticaja na gamplay itd.)
FORUMAS2: HEJTERRRRRR!!!!!!!!!!!! Zasto dolazis ov HEJTERRR!!!!!! de i pricas o F3 kada igre mo HEJTERRRR!!!! raju da evoluiraju i ovo je jedini log HEJTERRR!!!! icni korak u tom smeru. HEJTERR!!!!!!! Nemoj da igras i nemoj da pi HEJTER!!!!!! ses nista o igri ukoliko ti se ne svidja.
Ljudi u redu je, ali nije ovo facebook pa da ima samo Like :d
edit: Nekako mi izgleda da "fanovi" F3/NV-a hejtuju kriticare istih...
ne, ne, ne ne ne...
išlo je ovako:
KLINAC 1: e ljudi, izlazi fallout 4
LEGENDA 1: ma idi bre dođavola ti kellhouse, ionako si sto puta banovan, napraviće samo još novo ****** poput fo3..
KLINAC 2: ali meni se dopao fallout 3
LEGENDA 2: ma šta ti znaš, ti si samo klinac, ja sam igrao fallout 1 i pre nego što je izašao, pljuc, pljuc, pljuc, i bethesda nikad nije izbacila ni jednu dobru igru
KLINAC 3: ali čekaj, bio je tu seadogs, pa redguard, pa echelon, pa ceo elder scrolls serijal
LEGENDA 1: ma pljuc, elder scrolls, sve vreme izdaju jedno te isto, pljuc, pljuc, pljuc
KlNAC 3: ali ljudi kupuju sve te igre
LEGENDA 2: kao da je to neki argument, ja sam igrao fallout 2 i pre nego što je izašao fallout 1, ja znam, mi smo ovde pametniji od svih vas, konzolitis čisti, pljuc, pljuc, pljuc, zašto otvarate ovakve teme?
KLINAC 1: e vidi trejler...
LEGENDA 4, 5 i 6: ma vidi kako se šugavo njiše trava, kakav je to endžin, pljuc, pljuc, pljuc, nema dubine, nema dijaloga, nema... to je open world linearna igra... liči na simse...

i tako unedogled.

a igra odvaljuje kako se prodaje posle toliko godina. i fo3 i fonv. važno je da su vaši argumenti jaki. samo kome?

Poslednja izmena:
a igra odvaljuje kako se prodaje posle toliko godina. i fo3 i fonv. važno je da su vaši argumenti jaki. samo kome?

Uh ovo je totalno diskutabilno, svasta se nesto odvaljuje od prodaje i na drugim trzistima ali to nije garant kvaliteta? Niti ce ikada biti. Da ne ispadnem ni klinac ni legenda i dalje smatram da se dobre igre prave, posebno solidni RPG naslovi (sto se mene tice Wasteland, Divinity i Witcher su razbili, ceka se i Torment novi), ali se ne moze reci da trend "razvodnjavanja" RPG igara ne postoji, da ne nabrajam gomilu naslova koji su prilicno zatupljeni u odnosu na prve delove.

@mmike
Sta hoces da kazes? Da su F3/NV kvalitetne igre? Finansijski uspesno = kvalitetno?
Da li ti smeta ukoliko neko ima kriticko misljenje prema F3/4 ili Bethesda-i?

edit: Doduse koliko sam video na SK forumu u F4 temi vlada prilicno pozitivan talas misljenja u vezi F3/NV/4.

Poslednja izmena:
edit: Nekako mi izgleda da "fanovi" F3/NV-a hejtuju kriticare istih...

Upravo obrnuto. Vrati se par strana ranije pa vidi ko koga etiketira. Dakle,bas bas ti se cini,dobro si rekao :)
inace,vrh tema :) evo zasto

sad si prvi put spomenuo reč RAZVILA.
razvila je redguard i ceo taj elder scrolls serijal koji spada u najpopularnije u žanru. poštovanje osim zbog tih igara imam i zbog toga što su IZDAVALI igre koje drugi OČIGLEDNO nisu hteli ili smeli. pritom, oživeli su franšizu FALLOUT i to, što se mene lično tiče na sasvim dobar način - inovativno, i očigledno VEOMA uspešno. da te podsetim, franšiza je, ne računajući brotherhood of steel koji očigledno ignorišete BILA MRTVA dobrih deset godina, a sad su to najprodavanije igre na steam-u.

je l da da ih mrzite zbog toga? :))))) ((((:) :)))))

ne, ne, ne ne ne...
išlo je ovako:
KLINAC 1: e ljudi, izlazi fallout 4
LEGENDA 1: ma idi bre dođavola ti kellhouse, ionako si sto puta banovan, napraviće samo još novo ****** poput fo3..
KLINAC 2: ali meni se dopao fallout 3
LEGENDA 2: ma šta ti znaš, ti si samo klinac, ja sam igrao fallout 1 i pre nego što je izašao, pljuc, pljuc, pljuc, i bethesda nikad nije izbacila ni jednu dobru igru
KLINAC 3: ali čekaj, bio je tu seadogs, pa redguard, pa echelon, pa ceo elder scrolls serijal
LEGENDA 1: ma pljuc, elder scrolls, sve vreme izdaju jedno te isto, pljuc, pljuc, pljuc
KlNAC 3: ali ljudi kupuju sve te igre
LEGENDA 2: kao da je to neki argument, ja sam igrao fallout 2 i pre nego što je izašao fallout 1, ja znam, mi smo ovde pametniji od svih vas, konzolitis čisti, pljuc, pljuc, pljuc, zašto otvarate ovakve teme?
KLINAC 1: e vidi trejler...
LEGENDA 4, 5 i 6: ma vidi kako se šugavo njiše trava, kakav je to endžin, pljuc, pljuc, pljuc, nema dubine, nema dijaloga, nema... to je open world linearna igra... liči na simse...

i tako unedogled.

hahahahahahahahaha :D uhvatio si atmosferu u temi za 10

Poslednja izmena:
To je iskarikirano, sto si bre bukvalista :) vrlo cool post je u pitanju, cak i da se ne slazem sa covekom,mislio bih da je cool. Suvise je duhovit da bi mogao da ga napise neko ko nije bistar.

Poslednja izmena:
Ne verujem da čovek spominje Redguard kao nekakvu legendarnu igru. Jedino što je valjalo jeste Elder Scrolls lore, ostalo je loša kopija Tomb Raidera.

Nazvao je dobrom,a ne legendarnom. Dobra igra je bar 3 klase ispod legendarne.

Pazi, to je bilo pre 17 godina. Izvlačiti prosečnu igru iz tog vremena kao argument podrške BethSoftu je bezveze. Redguard i Battlespire su razočarenja, jer su ljudi čekali punokrvni nastavak Elder Scrollsa. Kao kada su čekali Fallout 3 a pojavio se Tactics, taj fazon. Niko ne voli da vidi prosečan spin-off serijala dok čekaju pravi nastavak.

U to vreme je bilo mnogo boljih akcionih avantura (Tomb Raider i Drakan su bile najbolje u to vreme).

Ovo sve kontrasi... Mozete li vi da uvazite tudje misljenje ili samo znate da prozivate, kontrirate i omalovazavate sve sto se ne pokalpa sa vasim misljenjem?! Ovo je bruka u sta se forum pretvorio. Pi!

pazi, pazi, pazi...
rekao sam za svoje vreme fenomenalan, i stojim iza svakog slova (o gle, opet sam se usudio da uživam u nečemu što ti ne gotiviš) koje sam napisao. prvo, lara je prazna igra, platforma sa pucanjem, u kojoj je cilj da pročitaš misli onome ko je kreirao sve te nivoe da bi našao put do sledećeg. nikada nisam voleo te suštinski pravolinijski linearne mozgalice. ni na tehničkom planu nije bila bolja od redguard-a, koji je, čini mi se, bio jedna od prvih skroz kompletno 3d igra na pc-ju. a kombinovao je nekoliko žanrova - bilo je tu avanture, bilo je tu i platformisanja, mačevanja (ha!), dijaloga, misija, kopanja zlata... priča koju vi tako cenite sa sve zapletom i obrtom. pritom, sve što danas nazivamo open worldom je tu. ej bre, slagao sam rime sa papagajem!!! ma milina.
za vreme u kome je napravljena - fenomenalna.
to što je tebe razočarala je zato što si usmereni rpg zombi koji je hteo to što je hteo i nije hteo da se igra nečim novim.

i zašto ne bih potezao redguard kad svi potežu fo1 i fo2, a igre su praktično iz istog vremena?

a potegao sam redguard (kao i pre toga seadogs) da bih vam natuknuo jednu činjenicu koju nikako da primetite iako gledate u to već petnaest godina. bethesda je inovatorska ekipa. pre njih su sve igre tog tipa bile usmerene, pravolinijske, strogo određene po žanru i načinu izvođenja, a beth je, što igre koje je sama razvijala, što igre koje je pomagala izdavanjem, uvek išla na tu kartu - daj da probamo to malo drugačije. a je l može tu full 3d? i slično. ponovo vas pozivam da se setite kako su igre tog vremena izgledale i da bacite pogled kako takve igre izgledaju danas. e pa baš je bethesda ta koja je prednjačila u toj transformaciji. i baš je bethesda jedna od najzaslužnijih što uopšte danas imamo pc kao igračku platformu.

e sad, što se usput počelo sa pojednostavljivanjem, to je opšti trend koji prate sve VELIKE kuće koje su na tržištu sve ove godine, a objasnili smo i zašto to rade.

na kraju momci, legende, ja od vas ne tražim da promenite mišljenje, samo želim da i ja koji ne delim to mišljenje imam pravo da postujem ovde bez da me zaskoči gomila elitista sa prijavom "nemaš pojma", jer imam pojma. i kao što ja kuliram temu koja me ne zanima (novi xcom2) a naigrao sam se, i i dalje igram taj prvi xcom mnogo više od svih tih što tamo postuju, tako i vi gledajte da ne smarate ljude koji se raduju novom falloutu.

i to je suština. ne da li je nešto dobro zato što je uspešno, već zašto vi morate da smarate sve koji se raduju nečem novom?

Poslednja izmena:
@ronin

Suvise izrazen ego. Ne podnose ljudi da cuju misljenje koji se razlikuje od njihovog, to shvataju kao atak na svoju licnost, i druge odmah potcenjuju zbog toga (kao da je bilo ko reper za bilo sta-ali oni misle da jesu jer "da se svacija pamet na prodaju iznese opet bi svako svoju kupio"). Dokaz nezrelosti uglavnom. Meni je na primer Fallout 2 dosadan, cak ni devedesetih ga nisam igrao kad mi se svidjalo sve zivo (uglavnom ne volim potezne igre, posebno borbu), ali izbegavam to da pominjem jer me mrzi da se prepucavam sa fanovima FO2. Za mene je Planescape Torment daleko bolji RPG na primer, uzivao sam i u BG1-BG2, ali FO1-2 su mi uvek bili smor. FO3/NV su mi OK,ali da nisu open world nikad ih ne bih igrao.

Poslednja izmena:
Koja se prasina dize na par screenshotova...
Naslov godine u najavi...ako ne bude odlaganja, a hoce.

@ronin

Suvise izrazen ego. Ne podnose ljudi da cuju misljenje koji se razlikuje od njihovog, to shvataju kao atak na svoju licnost, i druge odmah potcenjuju zbog toga (kao da je bilo ko reper za bilo sta-ali oni misle da jesu jer "da se svacija pamet na prodaju iznese opet bi svako svoju kupio"). Dokaz nezrelosti uglavnom.

Upravo tako.

Momci ja nesto ne vidim da vi uvazavate misljenje ljudi koji kazu da im se F3/nv ne svidja. fingon82 si ti presao f1/2 ili si igrao onako malo pa batalio jer ti je T/B borba isla na zivce? U principu sve sto ste rekli da se odnosi na ljude koji iznose kriticko misljenje u vezi igre koja se vama svidja moze se isto tako preslikati na vas. U potpunosti.

Meni su F tac/3/nv u principu sranjca. To je moje misljenje. Kada nakon toliko vremena mogu da se setim mutanta sa kojime sam obarao ruku u kafanici ili onaj sasavi mutirani pacov koji je ziveo ispod nuklearne elektrane i planirao da osvoji svet, pa onda ona razglabanja sa super racunarom, opiceni kultisti koji se shibaju rukama, pronalazenje tajne baze mutanata u napustenom i zapusenom rudniku i ko zna sta jos sto sam eventualno propustio... To je za mene igra, nesto cega cu se setiti nakon 15 godina i odigranih pitaj boga koliko drugih igara. Od ovih advanced Fallouta se secam, onog kauboj robota...

Sto se mene tice radujte se vi tome novom do mile volje ali zasto morate da smarate sa time toliko? :p

Poslednja izmena:
Momci ja nesto ne vidim da vi uvazavate misljenje ljudi koji kazu da im se F3/nv ne svidja. fingon82 si ti presao f1/2 ili si igrao onako malo pa batalio jer ti je T/B borba isla na zivce? U principu sve sto ste rekli da se odnosi na ljude koji iznose kriticko misljenje u vezi igre koja se vama svidja moze se isto tako preslikati na vas. U potpunosti.

Ako ne vidis, ne znam kako ti neko moze pomoci da uvidis. Meni je kristalno jasno, vidim odlicno. Nije to od juce, odavno FO1/2 fanbojevi prosipaju pamet preko svake mere.

"fingon82 si ti presao f1/2 ili si igrao onako malo pa batalio jer ti je T/B borba isla na zivce?"

nisam kupovao uzinu u skoli, gladovao 2-3 dana, kupio cd (tad nisu bili bas jeftini). Dao joj sansu vise puta jer sam pukao znatne pare na nju, uvek smor. Nikom se ni iz drustva nije svidela, a bio je 1-2 koji vole rpg.
Inace, tvoj argument o neuvazavanju kritickog misljenja ne stoji ni malo ili je - ako nista drugo - mnogo gore u obrnutom smeru od onog koji zastupas, ali mrzi me da kopam po temi da bih izvlacio kontraargumente.

Poslednja izmena:
Nema potrebe da mi niko pomaze, nit mi pomoc treba nit sam je trazio. Nijedna strana nije ostala duzna onoj drugoj, barem sto se ove teme tice. Govorim generalno gledajuci celokupnu diskusiju ne pojedince. Samo, sto se tog prosipanja pameti tice, odigra li ti te Fallout-e pa da znas u kojoj meri je to prosipanje ili onako, po slobodnoj proceni, zacepi to "preko svake mere"?

Definisi-odigra li? Obrnuo? Proveo 5h igrajuci? Ako sam igrao 4h 59min jel ne vazi? Odigra li je suvise neodredjen pojam. Igrao sam svaki bar po par sati, vise nego dovoljno da formiram svoje objektivno misljenje u skladu sa mojim ukusom. Tako da, ako neko kaze da je FO2 budjava igra, ne znaci da nema pojma, vec da mu se nije svidela. I obrnuto. Vama ako se ne svidja FO3/4, ne znam sto visite po temi, ni ja ne idem po temama igara koje ne volim da opljunem po istima. Posebno kad igra jos nije izasla (kao FO4) a vec je opljuvana, sto je tek retardirano.

Poslednja izmena:
U pravu si bio sam neodredjen. Da li si Fallout 1 i Fallout 2 presao cele? Od pocetka pa do kraja ali ne nekakav speed run nego normalan prelaz?

Ne. Jer mi nisu po ukusu. Nisu mi po ukusu ni pihtije, ali ipak dobro znam kakve su (ako ciljas na tu stranu). Nisam presao ni Morrowind, pa mislim da je vrhunska igra, meni treca-cetvrta omiljena svih vremena. Nista to ne znaci (preci/ne preci igru), samo izmisljen argument dizajniran tako da stera u cosak nekog kome se nesto ne svidja (jer boze moj, kako da prica lose o necemu sto nije celo video). Normalno je da neko kome se igra ne svidja istu i ne predje, a takodje moze i da ima vrlo realan stav o istoj.

Poslednja izmena:
U potpunosti je normalno da neko kome se nesto ne svidja to ne konzumira. Samo ako si se vec uhvatio hrane onda makar uradi donekle fer usporedbu pa reci da si probao predjelo i da si na osnovu toga zakljucio da ti se rucak ne svidja. Ako neko kaze da je F2 budjava igra a pri tome ne obrazlozi sta je to cini budjavom igrom znaci da ili nema pojma ili pljuje radi pljuvanja. Sa druge strane ako neko predje deseti ili petnaesti deo neke igre, pri tome to je pocetak igre, znaci da mu se igra ne svidja ali isto tako ne znaci da moze da diskutuje o istoj isto kao i osoba koja je skrckala preko 100 sati i nekoliko prelaza u nju. Ne zato sto je ovaj drugi elitista ili sta god vec nego zato sto covek jednostavno za vise (govorim o normalnim osobama a ne nekim granicnim slucajevima da ne bude neke zabune) od ovog drugog.

Znaci, da se vratimo na klopu, kada uporedjujemo dva rucka ja znam kakav je bio dezert u oba dok ti znas, sto se prvog tice, samo kakvo je predjelo bilo, zar ne mislis da bez obzira na moj ukus mozda ipak mogu bolje od tebe da ih usporedim?

Naravno da mozes da imas realan stav iako igru nisi presao ali taj stav nikako ne moze biti potpun.

edit: Ja bih iskreno isao na usporedbu sa knjigama umesto sa klopom...
edit2: Sto se tih pihtija tice ja se nikada nisam niti usudio da ih probam, izlgedaju tako gadno :d

Poslednja izmena:
Nisam ja probao FO1 pa sudio o FO2 (to bi bila tvoja asocijacija predjelo-jelo). Igrao sam FO2 3-4 sata sigurno, sto je vise nego dovoljno.
Inace, jedan poznati pisac je rekao, ne znam koji, mislim Mark Tven-ako vas knjiga ne privuce na pocetku,bacajte je odmah iz ruku :)

Jedno zapazanje. Fo 1-2 su bili odavno. FO3/NV sem po imenu i settingu nemaju veze sa tom igrom. Dakle, pominjanje FO 1-2 u ovoj temi je slicno pominjanju Diabla 1-2. Vreme je za sve FO 1-2 ljubitelje da se okanu novih Fallout tema i igara, nisu pravljene za njih.

Poslednja izmena:
Znaci, da se vratimo na klopu, kada uporedjujemo dva rucka ja znam kakav je bio dezert u oba dok ti znas, sto se prvog tice, samo kakvo je predjelo bilo, zar ne mislis da bez obzira na moj ukus mozda ipak mogu bolje od tebe da ih usporedim?
Ne:D

Jer od predjela ne zavisi ni glavno jelo, a kamoli dezert.
Dok ste u prvom poredjenju oboje probali isto jelo, ti si ga opuvao celog i tako nekoliko puta. Dok je on krenuo, ali ne ide, ne odgovara mu nikako.
A onda je probao novo jelo(FO3/nv) i bolje mu je. Dovoljno zna da moze da ih uporedi po sopstvenom ukusu.

Sto se mene tice radujte se vi tome novom do mile volje ali zasto morate da smarate sa time toliko? :p
ne razumem te nekad, ali uopšte. pa ovo je tema u kojoj se priča o fo4. ne vidim da su te smarali time na ostalim temama. ali vidim smarače koji su došli na temu samo da bi smarali.

da li ti je sad jasno?

ako ti se nešto ne sviđa NEMOJ da smaraš ljude koji se tome raduju. zar je to toliko protiv tvog načina? ili svi moramo HAIL MooDERATORI kad god neko od njih kaže svoje presvetlo mišljenje a da je suprotno od našeg, i pritom da mu se priklonimo, poklonimo, popu*imo?

samo se o tome radi. vi smarate temu koja priča o nekoj igri koja se još nije pojavila svojim "obrazloženim argumentima" koji su tanji od prosečnog balkanskog novčanika. kad neko krene sa kontra argumentima diskvalifikujete ga, diskreditujete, opljujete i sve u svemu trudite se da ispadnete mnogo velike dase a ispadate samo jako jadni. ako ne čekaš ovu igru, ZAŠTO *ebeno smaraš ljude koji je čekaju?

i da, ja sam prešao keca, dvojka mi je već bila manje više isto to, pa se nisam mnogo smarao sa njom. nisam ni trojku prešao, ali mi je bila skroz simpatična, i izvođenje, i to što je ostala opcija poteznog fajta, pa kako ko voli. do tada sam lično već prešao na neke aktivnije igre i je l sam sad zbog toga manje gamer od tebe? i ovaj dečko, očigledni fan RPG-ova (ja stvarno nisam imao nerava da se smaram sa Badures Gate-ovima jer su mi tad u opticaju bili Herojci), je l on manji gejmer od tebe zato što mu se nije dopao ni prvi ni drugi Fallout? i je l možda problem što se meni od celog serijala najviše svideo Brotherhood of Steel?

svako ima prava na svoj ukus. kao i oni što su im mape za taktički fight u prvom pravom i jedinom x-comu bile prevelike (čuj, mape za fight prevelike, to je meni tek van pameti ali a'e), tako i mi što nam je totalno ok da nas uhvati taj fallout okidač kad god vidimo dobar postnuklearni settings. pa ja sam i u rust-u video fallout kad mi je zacvrčala rad zona i kad je slika počela da se trese. pusti me da volim to, i idi masturbiraj na svoje dijaloge i dubinu rpg iskustva negde drugde.

a nisi ni pričao sa papagajem u redguardu, pa da vidiš šta su dijalozi :p

igra nije izasla nego se komentarise igra koja pripada po nazivu serijalu a po igrivosti ne
tako da nije smaranje kritika o igri koja ce imati jos manje featurs-a od prethodnika koji je vec bio korak (ili tri) u nazad
naravno smaraci su svi koji nesto argumentovano kritikuju sa jasnim i preciznim plusevima i minusevima do kojih se doslo na oosnovu predstavjenog materijala, a nisu smaraci trolovi koji pokusavaju da iritiraju sa cinjenicama da su fallouti noviji najbolji jer su se prodali u xyz primeraka :D

da to je ta logika

Poslednja izmena:
Ne mogu se setiti, jel bese u f3/nv bilo moguce onesvescivanje i osakacivanje kada koristis vats?

igra nije izasla nego se komentarise igra koja pripada po nazivu serijalu a po igrivosti ne
tako da nije smaranje kritika o igri koja ce imati jos manje featurs-a od prethodnika koji je vec bio korak (ili tri) u nazad
naravno smaraci su svi koji nesto argumentovano kritikuju sa jasnim i preciznim plusevima i minusevima do kojih se doslo na oosnovu predstavjenog materijala, a nisu smaraci trolovi koji pokusavaju da iritiraju sa cinjenicama da su fallouti noviji najbolji jer su se prodali u xyz primeraka :D
da to je ta logika
heheheh sad me stvarno nasmeja.
ako sam dobro shvatio, komentarišeš dakle PRETHODNE igre na temi koja se bavi igrom koja još nije izašla. svoje masiranje drugara doživljavaš kao osnovanu kritiku o staaaarim featuresima koji ti fale, a ne priznaješ nove feature kao nebitne. kad vas se skupi dovoljno to tumačiš kao jasne i precizne argumente, a to što, ovih drugih kojima se igra sviđa čak i ovde ima više i imaju jasan koncept da im se nešto sviđa odnosno ne sviđa pokušavaš da nazoveš hajpom i neiskusnošću. a po soptvenom priznanju iritira te činjenica da se to nešto mnogo dobro prodaje (dakle na svetskom nivou tvoje argumente smatraju smešnima).
pritom si REALNO na temi o igri koja te ne zanima, po soptstvenom, i do detalja obrazloženom i više puta ponovoljenom stavu.

sine moj, da te čika nešto nauči - to što TI radiš je zapravo trolovanje.

heheheh sad me stvarno nasmeja.
ako sam dobro shvatio, komentarišeš dakle PRETHODNE igre na temi koja se bavi igrom koja još nije izašla. svoje masiranje drugara doživljavaš kao osnovanu kritiku o staaaarim featuresima koji ti fale, a ne priznaješ nove feature kao nebitne. kad vas se skupi dovoljno to tumačiš kao jasne i precizne argumente, a to što, ovih drugih kojima se igra sviđa čak i ovde ima više i imaju jasan koncept da im se nešto sviđa odnosno ne sviđa pokušavaš da nazoveš hajpom i neiskusnošću. a po soptvenom priznanju iritira te činjenica da se to nešto mnogo dobro prodaje (dakle na svetskom nivou tvoje argumente smatraju smešnima).
pritom si REALNO na temi o igri koja te ne zanima, po soptstvenom, i do detalja obrazloženom i više puta ponovoljenom stavu.

sine moj, da te čika nešto nauči - to što TI radiš je zapravo trolovanje.

Poceo si da preterujes mnogo...

apsolutno nisam. samo ne dozvoljavam da jašu zato što su glasniji, a ovi drugi lepo vaspitani pa ćute.

Nisam ja probao FO1 pa sudio o FO2 (to bi bila tvoja asocijacija predjelo-jelo).
Ne, moja asocijacija na celokupno iskustvo u klopi je samo igranje F2. Igrao si 4-5 sati F2, to je predjelo, ja sam ga presao celog to mu dodje sladjenje sa desertom na kraju. Ti mene izgleda ne razumes. ne govorim ja da ti na osnovu 4-5 sati ne mozes da procenis da li ti se igra svidja ili ne. Moja konstatacija je da je neko ko je presao i F2 i F3 kvalifikovaniji, bez obzira na sopstveni ukus, da ih medjusobno uporedjuje (govorim o jednom objektivnom uporedjivanju, sa stavkama za i protiv).

apsolutno nisam. samo ne dozvoljavam da jašu zato što su glasniji, a ovi drugi lepo vaspitani pa ćute.
Ti si onda u nekoj trecoj grupi? :p
Tvoja konstatacija "ako ti se ne svidja tema ti ne komentarisi", isto tako moze da se preslika na "ako ti se ne svidja moj komentar u temi ti ne komentaisi".

Ne mogu se setiti, jel bese u f3/nv bilo moguce onesvescivanje i osakacivanje kada koristis vats?
Koliko se ja secam dok sam se sibao u Valut-u u F3, otkidao sam im glave, noge ruke kada bih usao u Vats i zadao smrtonosni pogodak u taj deo tela. Prilicno iritantno.

edit: @mmike Vredjanje zbog drugacijeg misljenja je malo degutantno...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno