StevanSofija
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2015
- Poena
- 54
Ako ukinu mogucnost 72 sata unazad, ukinucu i ja ugovor. Sa sporim prebacivanjem kanala mogu da se pomirim ali sa ovim nikako!
Ako ukinu mogucnost 72 sata unazad, ukinucu i ja ugovor. Sa sporim prebacivanjem kanala mogu da se pomirim ali sa ovim nikako!
Ma odličan izbor je za sve, samo da postoji mogućnost premotavanja TVMalo da razjasnimo sve ovo. Neće SBB ukidati ili na bilo koji način "primorati" korisnika da obavezno koristi CI+ karticu niti mu oduzimati dekoder koji sada ima u svom posedu. Slobodan odabir korisnika koji žele opciono da imaju i ti vrstu korišćenja usluge.
Primer imamo kod starijih ljudi koji se baš i ne snalaze sa tim dekoderima uz već opisane probleme koji postoje sa uređajima. Nekome usluga nije potrebna (72 sata unazad), a ovo je odličan opcioni izbor da se ako neku od naprednih usluga ne koristite sebi olakšate korišćenje D3 usluge...
Radice najverovatnije taj CAM i u obicnom CI, posto postoji backward compatibility osim ako ne ukljuce punu CI+ zastitu. Secam se da je kod Hrvata za Max TV platformu tako, na zvanicnom sajtu zahtevaju CI+ slot ali korisnici prijavljuju da radi i na risiverima koji imaju obican CI.
Мени је кечап једна од најкориснијих функција
dzaba se nadas, mozda eventualno dozvole snimanje reklama pa da mozes da ih gledas 24/7 na PC-ju.
@Dodatak
nesto si tu pobrkao, CI+ je izmisljen upravo da bi sprecio 'nekodirano' snimanje. ali videcemo uskoro sta ce sbb pustiti, bezveze je nagadjati ovako.
Da li je moguce uzeti D3 bez interneta jer vec imam telekom ADSL? I da li je ugovor na dve godine obavezan?
Odlicno, vec imam kablovsku preko SBB-a pa bi mi digitalna dobro dosla.Moguca je televizija bez interneta, jedino obrnuto nije moguce. Nije obavezan ugovor na 2 godine, moze se uzeti bez vezivanja.
MAC i SN tog uređaja su vezani za tvoj ugovor. Ne znam što si ga onda uzimao. Ako drugar uzme pakete ti ćeš da ih plaćaš. pametnije je da vratiš a on da uzme za sebe ili postavi pitanje na SBB forumu pa će ti korisnički servis odgovoriti.Momci jedno pitanjce na brzinu. Imam D3 sbb-ov uredjaj koji ne koristim, imam stari tv pa mi analogna zavrsava posao. Da li ja mogu moj d3 uredjaj da dam drugaru da koristi na drugom tv-u? On vec ima ugovor sa njima i 1 D3 uredjaj. Ovaj bi koristio za tv u drugoj sobi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari