sam633
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.11.2011
- Poena
- 405
Pa toliki je protok na 970 ? sta ocekujes vise ?
Nisi razumeo. Totalno je irelevantan GPU-Z u ovom trenutku.
Poslednja izmena:
Pa toliki je protok na 970 ? sta ocekujes vise ?
Lepo pise iznad slike:
Note the bandwidth is wrong (should be 512 GB/s) and ROP count is incorrect (should be 64) — I’m sure W1zzard will fix it with the next release.
Ne cita GPU-Z kako treba, ispravice u narednoj verziji.
^ Toliko je HD7950 kostao u prolece 2013 god.
R9 380 4GB PCS+ kod nas za 26.000 rsd. Skroz ok cena, ali opis![]()
Sto je opet bilo mnogo vise zbog kursa euraili gresim?
Preteruju sa cenama. Mislim da su pre ove kartice koje guraju najnovije igre 40+FPS na max koštale dosta manje.možda i malo više, tako da cena od 450-500$ ima smisla. Iako ja mislim da je to mnogo
Goldi pa tako i treba, da svaki put kad izadje nova karta stare pojeftine, a te nove da zamene stare, samo kod AMD-a prepakovani 290x pod novim imenom kosta 40% vise. Priznajem to ipak razumeju samo ATI fanovi.![]()
Zasto titan koji je maltene ista karta kao 980ti, ide za 350$ vise zbog 6gb rama? Ako cemo tako. Dosao ovde da palamudi i lupa gluposti.
Pa nije ti poredjenje bas na mestu. Titan nije komercijalna karta. To je zasebna klasa, brend unutar brenda a svakako poseduje celokupan otkljucan cip.
Njegova cena je filozofija koju svakako samo Envidija moze da razume. 980 Ti je vec karta za sire narodne mase.
Sa druge strane ovde imas bukvalno istu kartu sa 4GB vise memorije.
Nego pogledajte vi malo cene tih 290x karti koliko su zapravo "jeftine".
Ne samo da su modeli sa 8GB skupi vec su i obicni sa standardnih 4GB.
Sta ima da gledam. Dovoljno je ovo pogledati i sve je jasno.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?357294-AMD-Radeon-R9-390X-tema
Sa onog linka sto je DAS dao, u odnosu na 980 GTX je katastrofalna kupovina a uz to je rebrend.
To ti je kao da kupujes staru ladu zamaskiranu da izgleda kao da je bmw :d
A kolicina rama je potrebna za sta konkretno? Za 4k? Ta karta je preslaba za 4K. Za 2k, i dalje nedovoljno jaka za neko ozbiljnije igranje ali uzmimo u obzir
da moze da sluzi svrsi stim sto ni tu ne treba tolika kolicina, retko koja igra predje 4Gb, bas retko. Mozda Dying Light i koja jos?
A sta cemo kad DX12 bude zaziveo i kad sabiranje memorije dodje do izrazaja? Sta tek onda. Sta ce ti tolika kolicina? Mislim kada se dve karte povezu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari