Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Baš smešan klip, pogotovo jer sam ja napravio karijeru kao animator na AAA igrama... može da se spoji lepo i korisno :)

Pa ne radim to jer ne volim da se hvalim... radio sam na puno naslova u zadnjih 5 godina a najbitniji su:

Witcher 3
Star Wars Battlefront 3
Mirror's Edge Catalyst
Mad Max Fury Road
Just Cause 3
Battlefield 3/4/Hardline
X-Com: Enemy Unknown
Bulletstorm
Syndicate

neki rad/shotka or it didn`t hapen :d

Za početak može svako da pogleda credits u Witcheru 3 u opcijama u glavnom meniju. Takodje ko ima Battlefield 3 može kroz battlelog da pogleda creditse pošto BF4 i Hardline su me creditovali u okviru Dice-a kao deo tima za animaciju... Nisam jedini Srbin koji je radio na ovim igrama pa ćete videti nekoliko imena u creditsima pošto ne bih zbog nekih ljudi da otkrivam ko sam.

Ko ima Battlelog može ovde da pročita creditse: http://battlelog.battlefield.com/bf3/credits

eh, nije tako teško provaliti koji si. svaka čast!

da Kristino Antic :d

Ne, nisam nikoga zvao, nemam nikakve veze sa tim udruženjem a moj identitet nema veze sa tim koliki sam stručnjak ili nisam...

To je previše lično pitanje, otišli smo u offtopic...

Mozda bi smo trebali da otvorimo jednu ozboljnu temu o game dev i da u njoj ljudi pricaju diskutuju...

Koji programski jezik koristis kada pravis engine za igre?

Ako je to C# onda smo ortaci.

Pa ne radim to jer ne volim da se hvalim... radio sam na puno naslova u zadnjih 5 godina a najbitniji su:

Witcher 3
Star Wars Battlefront 3
Mirror's Edge Catalyst
Mad Max Fury Road
Just Cause 3
Battlefield 3/4/Hardline
X-Com: Enemy Unknown
Bulletstorm
Syndicate

Svaka cast, ne znam sta da kazem, bas mi je drago i poprilicno sam ljubomoran. :D

Poslednja izmena:
Pa mozemo mi isto i mnogo bolje od njega zato sto je to moguce,nema sta da budes ljubomoran treba sve negativno da izbacis iz sebe ,a sve ono pozitivno da ubacis i da pocnes da radis na tome.

Poslednja izmena:
Nažalost mocap industrija je jedna od onih: posao traži 2 godine iskustva, ne možeš da dobiješ iskustvo bez posla

počneš kao volonter --->>
20wmt-articleLarge.jpg

Jel bio mozda Trials Fusion deluxe na popustu ovih dana na steamu ili da chekam josh?

Mislim da je bio na flash sale-u.

Kako misliš sklonili? Istekao je flash sale, ali je još uvek 40%.

Ima Gauntlet (igra + dlc) na Bundle Stars.
Prodaju kao komplet od 4 ključa za 13.27 € i to još 11 sati.

Nisam stigao da uzmem ovaj zadnji humble bundle, nisam video da je do juce trajao, pa ako je nekome slucajno visak onaj dlc za Age of Empires HD pustite mi poruku. Hvala puno. :)

Nazad
Vrh Dno