Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam danas dobio tank za elektronsku cigaretu i proverom na sajtu utvrdio da se radi o kopiji. Poslao sam poruku prodavcu ali ne odgovara, da li da potvrđujem da je primljeno ili da otvaram dispute?

moram da pohvalim ali sto su mi vratili novac nazad zato sto je prodavac poslao posiljku na pogresnu adresu

Ako potvrdis da je stigao onda nema nista od disput-a.

Otvori dispute objasni prodavcu sve, ali ne potvrdjuj da si primio u suprotnom papa pare.

Otvoriš dispute i slikaj kod, slikaj stranicu sa kodom gde se vidi da nije original i sve to priloži i moraš da napišeš šta hoćeš- da vratiš predmet i sve pare da ti vrate ili tražiš određenu sumu i da ti ostane
predmet.

Ide leto, pa sam kupio jednu kosulju kratkih rukava preko aliexpress-a.

http://www.aliexpress.com/item/Men-...nd-shirt-mens-slim-fit-casual/1883524283.html

Kosulja nije losa, materijal je verovatno neka kombinacija poliestera i pamuka. Visok sam 187, tezak oko 80Kg i sto se tice velicine mogao sam mozda i manji broj uzeti, nije mi velika, ali bi mi odgovarao i broj manji. Na kosulji pise broj 43, ako je nekome tako lakse.

Otvoriš dispute i slikaj kod, slikaj stranicu sa kodom gde se vidi da nije original i sve to priloži i moraš da napišeš šta hoćeš- da vratiš predmet i sve pare da ti vrate ili tražiš određenu sumu i da ti ostane
predmet.
Hvala, tako ću i uraditi.Da navedem da je stiglo i da predložim rešavanje problema ili da vidim šta će on predložiti

Poslednja izmena:
Kupovao neko naocare za sunce na Aliju? Ima neko neku preporuku?

Kupovao sam ja. Nadji taj moj post, pisem sa telefona pa ne mogu da ttazim...

Ja sam naručio neke Vethdia juče, videćemo kakve su kad stignu ali ljudi su zadovoljni u komentarima

I ja sam narucio od istog proizvodjaca. Naocare su kvalitetne, imaju okvire od neke legure magnezijuma i aluminijuma...

Jedne njihove mi zapale za oko samo bih voleo da nemaju natpis brenda sa strane vec da su ciste.

Ja sam ovakve naručio

Prilozi

• uploadfromtaptalk1434405630002.jpg
    uploadfromtaptalk1434405630002.jpg
    68.8 KB · Pregleda: 207
Dva puta poručivao polarizacione za pecanje i oba puta poklanjao jer mi se nije svidelo kako mi stoje, od tada samo proba pa kupovina

Nije ti se svidelo kako ti stoje naočare za pecanje, zašto je na pecanju to uopšte bitno? :D

Zbog pecanja sam ih najviše uzeo (polarizacija) ali ne da ih nosim isključivo tamo [emoji6]

Imam problem sa jednim kinezom... :d Dakle, narucio sam robu od njega 4.juna, i rekao mi je da ce poslati u roku od 1-3 dana. Nakon 5 dana sam ga kontaktirao da vidim kada misli da posalje i on ne odgovara na poruke. U medjuvremenu kinez je obrisao taj oglas, i posto nije odgovorio na jos 2 poruke ja sam odustao od narudzbine i napisao lepo da ne salje jer necu biti na toj adresi kada mi stigne (ako uopste i posalje) paket. Nije prihvatio moje odustajanje od posiljke i nakon 15dana stize mi danas poruka da je poslao paket koji mi vise ne treba jer sam za neznatno vece pare to kupio kod nas. Nije mi stalo za 15evra nego necu da me lik pravi budalom. Sta mogu sada da uradim? Jel postoji neki nacin da se kontaktira aliexpress i objasnim im sve ovo? Kinez nema ni jednu ocenu do sada, ne znam ni koji sam djavo narucivao od njega... :mad:

da imas dispute ... pokreni i vidi sta ce biti ... ako traze postuj im prepisku i to je to ja sam dobio lagano pare nazad za neki paket koj nije stigao

Vrh Dno