Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada ce taj novi android na note 4 ? Za godinu dana ? 🙂

Inace note 5 i zvanicno 4 Septembra u berlinu .
Makar tako javljaju kinezi.

Do jula 5.1.1 stiže, M pre kraja godine jer nije to prelaz kao između kk i lp - ovo mu dođe kao 5.2, a ne nova verzija androida 🙂

Uh.. M pre kraja godine. Nesto ne verujem u to,pogotovu sto treba prodati note 5.

Sada kada izbace neki note 5 u staklu. Više neće biti cigla, već prozor... 😀 Ali neće, verovatno ostaje na removable back... 🙂

Kao sto je i S6A trebao da ima 3500 mAh 🙂

Mislim da ce N5 imati 5.7'' displej samo je pitanje 2k ili 4k :d jer sumnjam da ce zeleti da se kockaju sa velicinom phableta koji je postigao veliki uspeh. To, jedno 3300 mAh baterija ali uz stanjeno kuciste (sto je sada trend), najnoviji Exynos, senzor kamere i OIS itd.. u sustini ocekujem da ce ponovo biti hardverski najjaci phablet sa autonomijom tu negde kao N4 🙂 E samo je pitanje da li ce imati izmenjivu bateriju i micro sd slot..

Dobih danas Note 4 ali nema opciju biranja LTE mreze (imam LTE karticu). Da li neko moze da mi kaze koji firmware od androida 4.4.4 da flesujem preko odina?

Pređu na lizalicu i dobićeš opciju za lte. Nešto me izluđuje... Konstantno mi budi telefon. Odradio sam sada i factory reset ali džabe...

Verovatno može ali moraš poljaka da ubaciš. Ali za to čekaj Danila da vidi pa da ti pusti link... 😀

He 🙂
Pređi na Lollipop i ne brini...
Ako baš hoćeš kk onda flešuješ 4.4.4 xeo i to je to.

Poslednja izmena:
Tu odaberi šta ti se sviđa 😉
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/XEO/

Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.10.6 - https://mega.co.nz/#!epshkJAa!y7pFS5-9RVhp4vDxTRAQARAwkjyQAB_9mDZWfXkLqko
Extract Odin ZIP file
Open Odin v.3.10.6
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes

Ovaj zadnja lollipop XEO verzija radi odlično, multitasking je mnogo bolji jer sada kešira mnogo više aplikacija...
+ XEO uvek prvi dobija update

ps. baterija ide preko 6h SoT-a na auto osvetljenju

Poslednja izmena:
Skinucu i njega. Probacu jedan pa drugi. Tek sam uzeo telefon (danas) pa ne znam ni sta da ocekujem.

Ne znam sto ljudi beže od lolipopa, ko djavo od krsta 😀 na 3 različita telefona sam probao lolipop, super rade, vizuelno 10x bolji od kk...

Moja gospodja je azurirala na Lolipop i baterija jos se brze trosi. Uradila je reset ali ista situacija. Zato se ja ne usudjujem da azuriram na Lolipop jos uvek.

Skinucu i njega. Probacu jedan pa drugi. Tek sam uzeo telefon (danas) pa ne znam ni sta da ocekujem.
E pazi ako je u garanciji, onda samo stock romove skidaj - u prevodu rut=nema garancije 😉

Ne znam sto ljudi beže od lolipopa, ko djavo od krsta 😀 na 3 različita telefona sam probao lolipop, super rade, vizuelno 10x bolji od kk...

Bolje i lepše 🙂
Na ovom zadnjem su apdejtovali aplikacije i utegli kernel tako da sve bolje i bolje radi...

Poslednja izmena:
SOT uopste nije realan pokazatelj trajanja baterije. Ako sam u stanu, pri auto osvjeljenju mozda bi i dobacio 5-6 SOT. Danas citav dan napolju na suncu, jedva 3.5 dobaci 🙂

Meni je sasvim dobar pokazatelj...pogotovo kad prelazis sa samsunga na samsung

Meni je onda SOT od 3h do 5h. Jer u stanu gotov da ugasi osvjetljenje, dok ga napolju dize na maksimum. Malo mi je tupavo osvjetljenje na Note 4. Presao sam sa Z3 i Lumie 1520 na njega i evo vec deseti dan se ne mogu da naviknem na ovo. Mislio sam da je do mog primjerka, ali probao sam jos jedan i isto se ponasa.

Auto je u većini slučajeva previše mračno, ali stavi na konstantno 70% i onda ćeš videti realno stanje...

Pa eto, danas sam citav dan napolju bio, radio je na osvjetljenju 100% vjerovatno 80odsto vremena i bacio je preko 4h.

Nego reci mi, posto nisam imao samsung od S1 🙂, jednu stvar oko update softvera. XEO je dobio update skoro, SEE jos nije ili nece dobiti? Jel i ostale verzije prate update ili se moze desiti da SEE i ne dobije uopste? Ne znam kako to funkcionise kod Samsunga.

Nazad
Vrh Dno