Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Desava li se vama da kod vibera kasni poruka tj cuje se notifikacija pa nakon nekog vremena tek iskace poruka?

Ne.

Svi review-i koje sam pogledao prilikom auto-fokusa prikazuju krug koji se kao popuni dok kod mene samo vizuelno vidim da izoštri ali nema tog kruga. Kada ručno dodirnem ekran onda dobijem taj krug. Kako je kod Vas? Da li je možda do neke opcije? Definitivno nije kao na snimcima koje sam gledao tipa ovog recimo https://youtu.be/A2mYgC5Hhtc

Svi review-i koje sam pogledao prilikom auto-fokusa prikazuju krug koji se kao popuni dok kod mene samo vizuelno vidim da izoštri ali nema tog kruga. Kada ručno dodirnem ekran onda dobijem taj krug. Kako je kod Vas? Da li je možda do neke opcije? Definitivno nije kao na snimcima koje sam gledao tipa ovog recimo https://youtu.be/A2mYgC5Hhtc
Tu je jos kitkat, na lp je drugacije.

Pretpostavio sam ali rekoh da pitam ipak, na S4 sam takođe imao kvadrat koji pozeleni kad fokusira i definitivno je lakše sa nekim orijentirom ali dobro. Hvala.

Da, dobra je to opcija ali mislim da bi bilo dobro i da nisu izbacili taj kružić kad fokusira. Mada autofokus je tako brz da nije ni potrebno, ali navikao sam na to od ranije da imam neki vizuelni pokazatelj da je fokusirao.

p.s. Inače informacije radi, zaista je trajanje baterije duže kada se puni sa isključenim brzim punjenjem.

Poslednja izmena:
Upravo posle duzeg vremena mi je telefon sam skinuo LP i nudi mi instalaciju, posto se svasta nacitah ovde pitanje je da li prihvatiti lizalicu ili ostati na cokoladici? :lupko:

Drž se ti Milkice.:D

Ja imam nekog marokanca:d AOB1 i prezadovoljan sam njime. Dok ne srede one gluposti sa kašnjenjem poziva, ja kit kat ne menjam!

Poslednja izmena:
A problem sa "mute" opcijom, battery drain, i blocking mode?

ja sam uradio wipe cash factory reset kad sam kupio fon. 5 dana nisam imao problem sa mute, od danas imam :)

Ja imam sledeci bug. Za poruke koristim hendcent aplikaciju. I recimo udjem u prepiaku eku i pokusavama da izadjem iz aplikacije brzo pritiskajuci back dugme, izadjwm iz prepiske,ali iz aplikacije nema sansw. Moram na ili home ili ovo u donjem levom uglu pa da ugasim apl .

Uz Note4 se dobijaju oni rezervni ulošci za olovku, pitam se koliko li se to često menja i troši u toku upotrebe? Ja mislio da to nema potrebe menjati ali kad sam video dobija se oko 6 kom. čini mi se. Inače, navikao sam se na S pen i smatram da je vrlo korisna, naročito za skrolovanje ekrana naniže i naviše i još mnogo toga. Posle nekog vremena kada koristim prst za prevlačenje po ekranu tačno vidim da mi fali olovka. Stvarno, navika je čudo.

Danas slucajno dobio priliku da se zezam sa s6 edge. I moram da priznam da b za mene note 5 edge bio pun pogodak (bar sto se dizajna tice).

Ne preporucujem nikome lizalicu jer nema nesretnog coveka koga znam da nema problema sa lizalicom.Usrali su debelo.

Nije baš tako :)
Ima bagova, ali manje nego na kitkat-u i lepše izgleda ...

Samo treba posle fleša da se odradi iz rikaverija reset (Volume UP + HOME + POWER u isto vreme kada je ugašen telefon )

AndroidPIT-Galaxy-Note-4-recovery-mode-wipe-data-factory-reset-w628.JPG

Stigao mi S view cover za Note4, kvalitet izrade je u skladu sa modelom za koji je napravljen, vrhunski. Dopala mi se i ona LED wallet futrola, samo sem što lepo izgleda nije funkcionalna kao S view cover. Sve preporuke za ovu futrolu zaista je sjajna.

Ja nisam radio reset i osim 2 naveliko rasirena problema nemam nikakvih drugih problema.

Stigao mi S view cover za Note4, kvalitet izrade je u skladu sa modelom za koji je napravljen, vrhunski. Dopala mi se i ona LED wallet futrola, samo sem što lepo izgleda nije funkcionalna kao S view cover. Sve preporuke za ovu futrolu zaista je sjajna.
I ja sam juce pazario originalni s view i stvsrno perfektno leze. Jedino sto staklo neksd smeta pri fotkanju ali dobro bolje za ekran :)

Novi update za lollipop - http://www.sammobile.com/firmwares/download/47802/N910CXXU1BOE3_N910COXA1BOE3_XEO/

Yes Waze bug gone.
But GPU bug and Call Answer Delay, Recent Apps bugs still exist ...

Boe3 - much better sound on headphones. On boc3 when i changed sth in equaliser music was not as loud as in normal. The vibration on keyboard dont disapear after turning off battery save mode. More animations in battery save mode and phone is snappier in this mode. Bettrr memory management. Now i can turn off app in recent app and it wont restart itself. I think that there is more of changes little ones but still and the gsm signal is better for me and others hear me better - previously it wasnt so good.

Poslednja izmena:
Pazarih n4 exynos. Dajte preporuku koji rom da bacim na njega a da je provereno dobar, idem na neki put uskoro pa nemam bas mnogo vremena da eksperimentisem

^Čestitam... :) Neka te lepo služi... Za romove i ostalo karabudženje čekaj Danila... :D

^^ Stock ostavi i vozi ;)

Ma kakav rom, ostavi stock, barem dok se ne vratiš sa puta, pa, ako te i dalje bude svrbelo, menjaj...

Ma bice mnogo fotkanja, poslednje sto mi treba jeste da mi onemoguci blic na ispod 15% baterije. Onda barem kamera mod neki?

Nazad
Vrh Dno