Šta je novo?

Probem sa forumom

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
Da li sam jedini koji vec par dana ima problem sa forumom? Naime kad otvorim neku temu stranica se ucita samo do naziva teme i onda stoji tako na "Connecting" pa sigurno pola minuta-minut i tek nakon toga ucita full stranicu ili je ne ucita uopste.
Koristim Chrome.

Poslednja izmena:
Ima li neko problem od danas popodne da pokazuje da neke teme imaju nove postove a kad se udje u podforum te iste teme ne podize?

Ima li neko problem od danas popodne da pokazuje da neke teme imaju nove postove a kad se udje u podforum te iste teme ne podize?

Edit: I database error prilikom postovanja.

Opet problemi sa forumom.

Da ne otvaram novu temu ...
Ne mogu da podesim vremensku zonu na forumu. Trebalo bi da stoji na +1 GMT, a uvek se resetuje na 0.
Sta da radim da bi ostalo na +1 ?

Ako ti je forum na English, vrati na Srpski pa podesi to.

Imam dojave od dva člana da su se ukvarila obaveštenja za nove lične poruke, nema pop up-a, nisu mi rekli da li se vidi gore desno u Moje novosti. Ja konkretno nemam problema, na Safariju sam.

Da li sam jedini koji vec par dana ima problem sa forumom? Naime kad otvorim neku temu stranica se ucita samo do naziva teme i onda stoji tako na "Connecting" pa sigurno pola minuta-minut i tek nakon toga ucita full stranicu ili je ne ucita uopste.
Koristim Chrome.
I ja vec nekoliko dana imam ovaj problem.

Probao na waterfox-u i chrome-u, ista stvar. Jel zna neko do cega je i kako da se resi?

Prijavljen im je bag jos pre 2-3 meseca, ali izgleda da nemaju vremena ili volje da srede. :)

Nazad
Vrh Dno