Wayward pines dobar i dalje 🙂
Da slažem se, 40 minuta je proletelo gledajući je... I malo je čudno da je gledam na tv, tj. da
je premijerno na Foxu...
Wayward pines dobar i dalje 🙂
Treca sezona Orphan Black za sada odlicna!
Hvala na preporuci, izgleda gledljivo, baš tražim neku seriju sa bar 2-3 sezone koju bih pratio. Vec sam razmišljao da obnovim gradivo iz Battlestar Galactica, koliko ništa zanimljivo nema da se gleda.
Bron je prilicno dobra serija ali nemoj ocekivati spektakl, jedna od onih koje su odlicne na pocetku a osetno losije na kraju. Odgledaj svakako.Isti sam slučaj imao, verovatno je u bookmarks-ima neki hijacker promenio adresu na lažnjak.
Game of Thrones: premalo konkretne radnje u ovih 6 epizoda, da li su tvorci serije pogubili kompas ili se nameštaju za veliko finale sezone u zadnje dve-tri epizode... Za sada jako mlako. Meračim se da krenem da gledam Bron (Most), dobio odlične preporuke od jednog garija, a i na IMDB je lepo počašćen - 8,6 je dobio.
Komentari za supergirl? Lomim se da li da izgubim 1h ma ovo..
Isti sam slučaj imao, verovatno je u bookmarks-ima neki hijacker promenio adresu na lažnjak.
Game of Thrones: premalo konkretne radnje u ovih 6 epizoda, da li su tvorci serije pogubili kompas ili se nameštaju za veliko finale sezone u zadnje dve-tri epizode... Za sada jako mlako. Meračim se da krenem da gledam Bron (Most), dobio odlične preporuke od jednog garija, a i na IMDB je lepo počašćen - 8,6 je dobio.
Bron je serija prakticno bez mane, za ljubitelje trilera obavezno stivo. Od mene ocena preko 9 lagano i jedva cekam trecu sezonu. Vec mogu i da naslutim sta ce biti u njoj.
To bi bilo kul, znaci da već imaju isplanirano kako će teći radnja i kako će se završitiKoliko kapiram Pines treba da ima samo jednu sezonu .
To bi bilo kul, znaci da već imaju isplanirano kako će teći radnja i kako će se završiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari