Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Supernatural season finale previse podseca na one sa Leviathan-ima...

Mislim da su se odavno potrosili, ali ovo je vec previse...

Bice na kraju i borbe iz starackog doma...

Ne verujem da cu dalje gledati, totalni nonsens..

Komentari za supergirl? Lomim se da li da izgubim 1h ma ovo..

Isti sam slučaj imao, verovatno je u bookmarks-ima neki hijacker promenio adresu na lažnjak.

Game of Thrones: premalo konkretne radnje u ovih 6 epizoda, da li su tvorci serije pogubili kompas ili se nameštaju za veliko finale sezone u zadnje dve-tri epizode... Za sada jako mlako. Meračim se da krenem da gledam Bron (Most), dobio odlične preporuke od jednog garija, a i na IMDB je lepo počašćen - 8,6 je dobio.
Bron je prilicno dobra serija ali nemoj ocekivati spektakl, jedna od onih koje su odlicne na pocetku a osetno losije na kraju. Odgledaj svakako.

Isti sam slučaj imao, verovatno je u bookmarks-ima neki hijacker promenio adresu na lažnjak.

Game of Thrones: premalo konkretne radnje u ovih 6 epizoda, da li su tvorci serije pogubili kompas ili se nameštaju za veliko finale sezone u zadnje dve-tri epizode... Za sada jako mlako. Meračim se da krenem da gledam Bron (Most), dobio odlične preporuke od jednog garija, a i na IMDB je lepo počašćen - 8,6 je dobio.

meni je Bron jedna od najboljih serija koje sam gledao.
najgore je gledati sa mnogo ocekivanja,onda i dobra serija moze da deluje lose jer se ocekuje nemoguce. vidi da ne mislis unapred o kvalitetu,samo pusti i uzivaj 🙂

Bron prva sezona brutalna. Druga malo slabija.
Najavili su i trecu mada je pitanje da li ce izaci.

Sto se tice Supergirl odgledao sam pilot, i nije tako lose kao sto sam ocekivao, ali posto serije i filmovi (o superherojima) u kojima je glavni lik zensko ne uspevaju da se dopadnu siroj publici i dobiju visoke ocene isti ce biti slucaj i sa ovom serijom. U najbolju ruku potrajace jednu punu sezonu pre nego sto je otkazu.

A supermenu što se vide samo kolena u jednoj sceni, i satro neće da pomogne rođaci koja zamalo da pogine

Pravite vi samo hype "slucajno" izaslom pilotu 😀

Hannibala je besmisleno nastavljati posle druge sezone i onog vrhunskog finala.

Sto bre?

Po filmovima i knjigama se ionako zna ko je (sve) ziv. :d

Pa zna se ali ih je u seriji bas fino sve pobio i pobegao, a sad svi oni zivi i opet ga progone. Silovanje serije da istraje sto duze kao lost, haus i slicni.

taman je pobio skoro sve koji ne valjaju u seriji,a ti bi da prekidaju? 🙂

Bron je serija prakticno bez mane, za ljubitelje trilera obavezno stivo. Od mene ocena preko 9 lagano i jedva cekam trecu sezonu. Vec mogu i da naslutim sta ce biti u njoj.

Dobar Pines majku mu, verovatno najbolje sto se trenutno emituje 🙂

A ovaj supergirl promo - dalje necu gledati

Pines će verovatno iskidati prva sezona i onda ce u drugoj da upropaste,sve serije na ovaj fazon tako prodju

Bron je serija prakticno bez mane, za ljubitelje trilera obavezno stivo. Od mene ocena preko 9 lagano i jedva cekam trecu sezonu. Vec mogu i da naslutim sta ce biti u njoj.

Kim Bodnia je valjda rekao da nece glumiti u trecoj sezoni jer mu se ne svidja u kom smeru ide njegov lik. nadam se da to nije istina.

Posle gledanja prve epizode Pines-a mene serija neodoljivo podseća na seriju Nowhere Man iz 1995 godine..

Koliko ja vidim, u poslednje vreme je trend da se radnja u serijama koje su rađene na osnovu knjiga menja i to počesto i drastično, da se veštački produžava, često do granice besmisla tako da me shodno tome ni ovde ne bi iznenadilo kada bih video nešto slično...

Pajns su uskrnavili u odnosu na knjigu, uprostili, zanimljivo izbacili verovatno da bi lakše i jeftinije snimili, naziru se i ta veštačka produžavanja.... Jedino mi se šerif svideo, sve ostalo je mnogo kvalitetnije u knjizi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno