Dobio bi ti tisu voznju, lepsi grip i ako stavis tanje gume, manji otpor pa bi mozda dobio i na brzini. I naravno ako stavis tanke gume dobices i neudobniju voznju i osetio bi svaku rupu i kamencicNoob pitanje :
Rekreativac, 99% teram po Bg asfaltu, stock gume sa kramponima, kapiram da su offroad.
Pitanje : sta dobijam ukoliko stavim namenske gume za asfalt i da li bi ja kao obican rekreativac uopste i primetio neku razliku?
Noob pitanje :
Rekreativac, 99% teram po asfaltu,
Zaobici.
Ja sam progledao kada sam zamenio kramponjare za glatke gume. Vozim lakše, manje otpora, više uživam, manje zvuka. Tačno we oseti promena i kako bajs mili po asfaltu.Noob pitanje :
Rekreativac, 99% teram po Bg asfaltu, stock gume sa kramponima, kapiram da su offroad.
Pitanje : sta dobijam ukoliko stavim namenske gume za asfalt i da li bi ja kao obican rekreativac uopste i primetio neku razliku?
kupio sam bajs MERNUO 750 , platih ga 16 000 din , za te pare sam prezadovoljan !
bajs je bas ok
Kako mislis da napravis od triple kompakt?Da nisi i ti mozda nesto radio sa kurblama, s obzirom da su zgodne za pravljenje dvofaza/jednofaza, poliranje itd...
Biciklisti, moze jedan brzinski savet - narucio sam detetu bicikl, danas stigao i pola dana sam ga sklapao - da li treba da podmazem lanac na novom biciklu? Ako treba, cime? Imam masinsko ulje, ali mi se cini da bi trebalo ipak mast da bude?
Hm, sta mislite o ovom locku?
http://www.aliexpress.com/item/ROCK.../2010613798.html?spm=2114.32010308.4.2.UJTjvM
Nisam nasao nista online o nekim trikovima za nasilno otkljucavanje i lomljenje pa mi deluje kako tako sigurno za neka kraca zakljucavanja bajsa ( prodavnica, obaveze ... )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari