Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ja ne znam kakva je bila na KK jer ga nisam imao, kamera mu je krš za sve što nije u sred bela dana i iso 50

Jeste losija i u dnevnim uslovima gledao sam bas primere solidan broj fotki nakon apdejta na 5.0.2.Sa ukljucenim Hdr-om su slike malo bolje.

Za zadnja dva dana telefon mi se restartovao oko 10 puta, kupljen je nov i nije padao tako da nemam ideju šta može da bude razlog.

Mnogo bi bilo da je do softvera to.Koju verziju imas?Jesi nesto posebno radio na fonu tad?

Uglavnom dok je u džepu ali i dok sam pisao poruke i slicno, ništa zahtevno
uploadfromtaptalk1431618841079.jpg

Šta donosi ovaj najnoviji apdejt? Pita me kolega koji ima S5.

Losiju kameru,mozda malo bolje trajanje baterije.Ostalo je sve stabilno osim vizuelnih promena koje donosi LP.

Imate li neki link gde se moze videti razlika u kameri izmedju KK i LP?

Ma fotografije su iste, ja ih imam na stotine slikane KK i LP, ko ih uspe razdvojiti i prepoznati u kom su slikane odmah mu poklonim telefon!

Probaj da nadjes neku koju imas sigurno sa KK i koja je napravljena u zatvorenoj prostoriji sa vestackim osvetljenjem i posle probaj da napravis sada istu (ako nisi menjao sijalice) i poredi.

Ma ljudi, šta vam je??? Pa znate kad ću da lupam glavu dal je bolja fotka na KK ili LP... Nikad... Bitna stvar koju ne rešavaju na LP je što i dalje kažeš 2x " halo" ili slično jer na prvu sekundu ne otvori liniju... Meni je ovo bitno jer koristim dosta telefon za njegovu osnovnu namenu.

Ne dizi ako ti je kamera primarna :)

Stigao je bod3 na Telenor ako nekog interesuje. Nemam pojma sta je razlika u odnosu na boc3.

aj pošto već imaš kitkat... koliko RAM memorije imaš dostupno? možeš da stisneš recents pa task manager da otvoriš odatle i tu vidiš

Ja sam video primere sa LP i kamera je na nivou telefona od pre nekoliko godina,mutni detalji na cropovima,bas sam se razocarao.I sam razmisljam da zamenim Z3 za S5,ali ako to uradim drzacu 4.4.2 ili neki custom rom.
Nego,jel ubacivao neko neki custom rom,ima li kvalitetnih za S5?

Dajte gde ima to da je tako. Jel neko odradio test? Dva S5 jedan pored drugog ista podesavanja, da se to vidi. Ovo ovako je samo rekla kazala.

Ja sam video primere sa LP i kamera je na nivou telefona od pre nekoliko godina,mutni detalji na cropovima,bas sam se razocarao.I sam razmisljam da zamenim Z3 za S5,ali ako to uradim drzacu 4.4.2 ili neki custom rom.
Nego,jel ubacivao neko neki custom rom,ima li kvalitetnih za S5?
Ubih se pokusavajuci da razumem poentu menjanja z3 za s5...eventualno ako ti je kamera debeli prioritet,ali i dalje mi nije jasno ;)

@Djilkosh_Ns
Nema nigde na netu a ni ovde niko da okaci neki primer, a moze svako to da odradi ako ima neki stari foto sa KK, u istim uslovima da odradi sada istu sliku na LP. Ja sam za sada odustao od ovog telefona jer kamera nije bolja od one na iP5s (+ ove tvrdnje za LP) i onda bolje cu traziti neki Nexus 5 na kome cu imati bar kršten android :)

Poslednja izmena:
Makar kamera jede ovu sa S5 za doručak :D

Ma bolji je Nexus, ovaj ima samo bolju bateriju i lepši ekran, sve drugo je na strani nexusa

Pa da, i to su smanjili na LP, tamo ima 1.67 GB :D

Vrh Dno