Šta je novo?

Potrebna pomoc oko kupovine komponenata

• Začetnik teme Začetnik teme gumica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gumica

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
08.03.2015
Poena
14
Trebaju mi sledece komponente i zeleo bih da prodjem sto jeftinije ali da bude isplatljivije tj. ne moraju biti najjeftiniji delovi. Komp mi treba za surfovanje na internetu uglavnom kp i fejs. U obzir dolazi polovno, polovno sa garancijom a ako nema nista od toga onda moze novo.
PSU : Imam brendirano DELTA 300W
CPU : Pre bih isao na Intel nego na AMD. Znaci sto jeftiniji procesor a dobar. npr. Celeron G1610
MoBo : Da ima DDR3, PCI-E, obican PCI ili IDE(treba mi zbog starog IDE harda)
RAM : 2-3GB DDR3 sto jeftinije
VGA : U obzir dolazi samo polovna HD5450 za 10 evra
Monitor : Imam
HDD : Imam
Optika : Samo polovan DVD sto jeftiniji
Case : Neki od 300 dinara

Hvala unapred svima na pomoci.

Dobro bre ljudi da li vi svi kolektivno sedite na usima ili je bas fora da se ovih dana svaka prokleta tema pretvori u sprdnju zbog ovog lika?

Dobro bre ljudi da li vi svi kolektivno sedite na usima ili je bas fora da se ovih dana svaka prokleta tema pretvori u sprdnju zbog ovog lika?
Nema potrebe za takvim obraćanjem.
Situacija je bila jasna i čista od početka, da je @gumica banovan na vreme ne bi se ni digla prašina oko njega.

Slažem se @weasel.
Slažem se sa sledećim, ova priča je počela sa sledećim komentarom:
EARS radi ali ima 0% health i mnogo je spor tj. ima Read error, a EARX je mrtav. Oba harda sam kupio za 300 dinara i oba ce biti prodata po 2000 dinara.
Ako se sećaš moj je odgovor bio:
@gumica
Mogao si slobodno da uopšte ne spominješ svoje biznis planove.

Problem je u tome da je potom dečko u svim temama insistirao na pričama o svom psihijatrijskom statusu, svojim osudama, ljudima koje je izbo (ili nije, nebitno je).
Po svojim sopstvenim rečima je konstantno banovan na raznim forumima i uvek se vraća.
Član je ekstremno problematičan u smislu da ima bolesnu količinu potrebe da se diže prašina oko njega.
Banovan je i ovde dakle, i trebalo je to učiniti još ranije.

Moj komentar je bio odgovor @kUdtiHaEX.
Nije se odnosio na kvalitet tvog rada kao moderatora.
Ja lično smatram da si ti moderator koji najviše vremena provodi u moderaciji i koliko sam video imaš najmanje ishitrenih i pogrešnih odluka.
Osim oko člana @dovlagenja, neka mi bude dopušteno i to dodati, da se ne stekne utisak da se uvlačim.

Ban je privremen za obojcu, jer su dobili poene za flame koji prosipaju medjusobno po Forumu. Svako dobije po zasluzi.

Nazad
Vrh Dno