Šta je novo?

Sta sve treba da uradim da bih reklamirao i dobio nov hard disk?

gumica

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
08.03.2015
Poena
14
E ovako, imam WD Scorpio Black 320GB koji sam kupio za 200 dinara na kp. Hard disk je kupljen neispravan, medjutim na oficijalnom sajtu WD-a sam proverio da je hard disk jos uvek u garanciji do 1.8.2015. i saznao sam da je hard disk iz Rumunije(za srbiju kaze out of region, pa sam proveravao komsije i tako dosao do Rumunije). Koja je procedura za reklamaciju, koliko i sta ce me kostati? Jedan covek mi je ponudio 20 evra da mi sve to odradi, ali rekao mi je da cu morati da cekam mesec dana(kako god okrenem cekacu dugo). Sta da radim?

Poslednja izmena:
Ја сам имао случај са једним WD хардом који ми је цркао у гарантном року али је увозник (Паком) у међувремену пукао а и они су то провлачили ко зна којим путем. Овдашњи увозници нису хтели да га прихвате са гаранцијом па сам планирао да напишем мејл WD-u али сам много чекао и гаранција је истекла.
Пиши мејл WD-u па нека они предложе решење.
Неко ти је понудио 20€ па да ти одради? Што ниси прихватио, ем добијеш паре ем ти оправи хард. ;)

Uvek mogu da prihvatim ponudu, ali ono sto zelim jeste da se dobro informisem i naucim nesto novo.

Zar ne moze za tu cifru da se kupi "novi" takav disk??

sa 35k sati rada? :)

Nemamo pojma izgleda.
Pitaj ovlašćeni servis ovde.
A ne isplati se da daješ 20€.
Kupi SSD od 256GB.

Vrh Dno