Šta je novo?

HTC One M9

Čačkao sam danas M9 u Vipu, stvar koja mi se nije svidela je jako slab intezitet osvetljenja, mislio sam prvo ajd da nisu nešto čačkali ali ne, takav je.
Ovako u ruci ne smetaju ivice, prijatan je za držanje. Deluje brzo, nisam ga baš grejao da vidim jel će krenuti da se gubi.
Po meni ko ima M8 može slobodno da zaobiđe ovaj model.

Izasao cenovnik za m9 u mts i telenoru. U mts jeftiniji za 6,7k din od s6 uz pakete.

Iphone je kompletan proizvod i koliko ga god ne gotivio, po meni oni kao inovatori smartfona imaju pravo da prodaju po toj ceni. Dok su ostali poceli da se bahate :D pa nijedan flaghip ne radi tako dobro out of box kao iPhone :D

Kakav crni kompletan proizvod kad mora da istezem prst do gornjeg LEVOG ugla ne bi li se vratio nazad bilo gde u meniju.... Havarija...

[YOUTUBE]Bfjf2rJL-W8[/YOUTUBE]

Ja definitivno ostajem na m8 do nekog tamo m10... A možda i m9+ ili kako će se već zvati.

Stvarno ne vidim zasto bi neko ko ima M8 prelazio na M9 Sta mu to treba sto nema M8!? Osim ako je totalna ****** i ne zna sta ce sa parama. Takvih ovde nema u to sam siguran. Ja debelo razmisljam da li da promenim svoj M7 za M9. Gold korisnik sam u Telenoru i zvali su me da me obaveste da mogu da uzmem bilo koji telefon za dzabe. Nisam zainteresovan, M7 radi odlicno i nema nikakve potrebe da ga zamenim za M9 ili nekim drugim modelom. Sto svakako ne znaci da je M9 ******. Jednostavno nisam toliko napredan korisnik nemam para za bacanje. Inace u Telenoru je black varijanta i sledece nedelje stize silver gold ako to nekog zanima.

iPhone nece biti kompletan sve dok iOS nepostane kompletan a koliko sporo napreduju trebace im jos 5 god min. Ako i tada naprave otvoreniji sistem.

Nisam mogao da prećutim ovaj post ali ovo što si izneo je takva glupost da ja veću nisam čuo u skorije vreme. iOS nije kompletan zato što nije otvoren? Bože ti sačuvaj da ti nekog nešto savetuješ.

Poslednja izmena:
Nisam mogao da prećutim ovaj post ali ovo što si izneo je takva glupost da ja veću nisam čuo u skorije vreme. iOS nije kompletan zato što nije otvoren? Bože ti sačuvaj da ti nekog nešto savetuješ.
Vidim da si iP ljubitelj pa to objasnjava tvoj post.

Bas tako.
iOS je prakticno ceo zakljucan sve dok ga ne jailbrakujes, pomiri se sa tim da si na mnoge stvari ogranicen u odnosu na Android i da "satro" je to tako zbog sigurnosti a u stvari istina je da bi ti uzeli pare za koriscenje i kupovinu njihovih servisa. Monopol.
Necu da ulazim u dalju diskusiju jer nije tema za to.
Imam i iOS i Android i nisam neko ko je ogranicen samo na jedno ili drugo, kazem kako jeste i to sto ti ne zelis da vidis realnost nece nista promeniti.

Poslednja izmena:
Bolje da se Samsung ugleda na HTC i LG i dozvoli korisnicima i RAW i SS podrsku, sramota je odraditi tako kameru a ograniciti je.
Mada kad bolje razmislim, najkasnije za 2m stize S6 Zoom pa je jasno zasto rade to sto rade.

Koliko se može izvući iz RAW fotografije uslikane fotoaparatom koji ima senzor koliki imaju ti fotoaparati na telefonu tipa M9?
Ja bih pre rekao da je samo marketing?

Uh, ogromna razlika baš kod tih malih senzora. Pogotovo kod tih nekih htcova koji imaju krš fabrički processing generalno. Tj svi previše budže fotke, preagresivno oštrenje, preagresivan NR, neko više neko manje al generalno to je to

Poslednja izmena:
Cestitam. Da te lepo sluzi :)

Sta si uradio sa m8 ? Ili si ti bese imao m7..

Poslednja izmena:
dje, posto, kako? :p

Vrh Dno