Prvo znam da ovoj temi nije mesto ovde, ali pretpostavljam da niko nece ni gledati pristup internetu i provajding, hvala na razumevanju
Evo ovako ljudi, danas sam uzeo box paket od telekoma sa 50/2 internetom
Kod ikoma sam bio 10/1 i ping mi je bio 30-50 na istocno evropskim serverima a 50-70 na zapadno evropskim
E sada imam ping 70-90 konstantno, ali ne znam zasto se to desava
Sta sam menjao? Ja sam imao cisco prijemnik i kratak lan kabl i to bocnem u komp i sve je super, a sada posto je telekomov adsl preko kabla za fiksni morao sam da ubacim u dnevnu sobu i da sprovedem lan kabl od 10 metara do moje sobe, a i jos ovo novo huawei cudo je i ruter i prijemnik, tako da stvarno ne znam sta bi moglo da povecava taj ping toliko.
Ako neko moze pomoci bilo bi super stvarno!
Evo ovako ljudi, danas sam uzeo box paket od telekoma sa 50/2 internetom
Kod ikoma sam bio 10/1 i ping mi je bio 30-50 na istocno evropskim serverima a 50-70 na zapadno evropskim
E sada imam ping 70-90 konstantno, ali ne znam zasto se to desava
Sta sam menjao? Ja sam imao cisco prijemnik i kratak lan kabl i to bocnem u komp i sve je super, a sada posto je telekomov adsl preko kabla za fiksni morao sam da ubacim u dnevnu sobu i da sprovedem lan kabl od 10 metara do moje sobe, a i jos ovo novo huawei cudo je i ruter i prijemnik, tako da stvarno ne znam sta bi moglo da povecava taj ping toliko.
Ako neko moze pomoci bilo bi super stvarno!