Šta je novo?

LG Nexus 4

**** više ovo, prve pare i pa pa Nexus, a možda čak i Android.
I ja sam to kontao, neki dan me iznervirao wakelock. Malo malo pa se nesto pojavi. Nelogicne stvari se desavaju.

Kontao zamjeniti za iphone 4s, ali racunam star je ***, ip 5 najmanje. Mada ako me nekad iznervira android i n4 svojim glupostima, zamjenicu za 4S.

Zanimljivo, ja sam taj problem da moram da idem na airplane on /off Imao na 5.0 a sad na 5.1 nemam. Mts mreža...

Zanimljivo, ja sam taj problem da moram da idem na airplane on /off Imao na 5.0 a sad na 5.1 nemam. Mts mreža...
Ja ne znam sta vise da mislim, juce prepodne oba puta kad sam se kacio na net preko data, morao on/off airplane, popodne radilo sve bez problema, kacio se odma, menjao sa wi-fi na datu i nazad kako treba, danas prvi put opet morao airplane on/off, sad proverim radi ko sat. Sta je problem nemam pojma.

I ja sam to kontao, neki dan me iznervirao wakelock. Malo malo pa se nesto pojavi. Nelogicne stvari se desavaju.

Kontao zamjeniti za iphone 4s, ali racunam star je ***, ip 5 najmanje. Mada ako me nekad iznervira android i n4 svojim glupostima, zamjenicu za 4S.
Nemoj 4s. Premator je to telefon za ios8, pa cak i ios7. Druga stvar, baterija. Ne ocekuj da ce izdrzati dan. Sto zbog sw sto zbog same starosti i broja punjenja..
Imala moja zena, a ja imam n4. N4 je zakon za 4s!

Nemoj 4s. Premator je to telefon za ios8, pa cak i ios7. Druga stvar, baterija. Ne ocekuj da ce izdrzati dan. Sto zbog sw sto zbog same starosti i broja punjenja..
Imala moja zena, a ja imam n4. N4 je zakon za 4s!
Tako sam nesto i kontao. Ne vrijedi ici ispod 5ice. Skupi su, to je najveci razlog. Cijenu npr. 5S-a ko tri N4. Idi begaj. Nema za mene nista od iOSa izgleda, osudjen sam na ostale OSeve, jedino da mi neko donese iz Amerike po pristionoj cijeni.

Nema ni neke dobre ponude a da ne kosta ko Golf dvojka.

Poslednja izmena:
EDIT: koji mi gapps treba za zadnju Euphoriu? 5.0 ili 5.1?

Poslednja izmena:
odradio sve ali sam se zeznuo ko i prosli put - sve slike, muzika i jos ponesto je ostalo. htio sam clean install.
sta da wipe-ujem u TWRP da bih to dobio? ima ona kratka lista: dalvik, internal storage, cache... sta da cekiram? hvala

^ Internal storage je interna memorija telefona. To čekiraj ako želiš da obrišeš i slike, muziku i ostale privatne fajlove.

aaaa uradio sam wipe svega osim otg-a (sta god to bilo) tako da nemam instaliran OS, niti nandroid kojem bih se vratio. imam ga na PC-u ali kako ga prebacit sad kad Nexus nema SD karticu? :mad:

vidim da moze nesto da se uradi preko ADB-a ali kako poslat fajl na tel?

Poslednja izmena:
Povežeš telefon na računar USB kablom, pa uradiš mount sdcard.

Takođe, možeš to da obaviš i sledećom komandom na računaru dok si u recovery modu:
adb push rom.zip /sdcard/

I treći način je da flešuješ sistem koristeći uputstvo iz prvog posta ove teme.

Poslednja izmena:
probao sam preko opcije Flash Stock + Unroot; Soft bricked/Bootloop (u Toolkitu). vrte se oni kruzici pa da vidimo.

sto mi je ovo trebalo da mi je znat...

uspjelo mi je konacno. :)
zahvaljujem, 'til next time. :D

Poslednja izmena:
Sitan problem... Kako da osposobim Google search onim povlacenjem sa navigation bar-a? To mi je uvijek radilo.

A sta se desi kada prevuces od dole?

Idi u developer options, pa omogući rut aplikacijama.

Poslednja izmena:
Pojavi se onaj bijeli Google kružić ali se ne raširi, vec se vrati nazad.

Sta da radim sa SuperSU? - rijeseno.

Poslednja izmena:
Uradiš ono što sam gore napisao pa onda apdejtuješ su binaries. Naravno da neće da se apdejtuje kada nisi dozolio aplikacijama pristup.

Nisam vidio odma. Zavrseno :)

A ovo sa Search-om je neki bug izgleda. Kad povuces moras da sacekas dijelic sekunde da bi se otvorio. Prvi put mi se ovo desava.

Tako je od 5.1 , to u vezi kruzica, ja sam pre tako gasio ekran ali sada sam isključio tu opciju.

^ Izgleda da zavisi od ROM-a. Ja tako gasim ekran i radi kao i pre.

Да ли постоји апликација која може да сакрије, повуче ван екрана nav bar онако како је то решено на LG G2 нпр?

Пробао сам га али није то баш то. Сакрива барове и на десктопу што је непотребно и када одаберем аппс у којима ми ради умањи барове до првог њиховог позивања. После тога остану на екрану...
Хвала свеједно.

Jel ima neko resenje za data mobile? Vidim stalno kad se izgubim iz wi-fi zone prosto je ne moguca misija da se poveze opet na data mobile nego moram da ga ugasim pa upalim ili da ugasim pa upalim airplane mode. A to mi se nikad do sad nije desavalo dok nisam presao na 5.1. I takodje sam video da mi opet na 5.1 kamera zabada, udje ali ne mogu da slikam, kliknem i posle se samo zatamni dugme za slikanje.. :trust: Mozda je to opet do Viber-a... :trust:

Poslednja izmena:
^Ja nemam taj problem, ali imam druge.

Naime, nece da se konektuje na wifi, prilikom izlaska iz dometa pa kad se opet vratim, dok se ne upali ekran.

RAm managment je njesra, vazda zvrji prazno po 1GB otprilike, a system sada zauzima pola od toga.

Battery Life los, ima drainova dosta.

Ostalo kolko tolko OK.

1gb prazno na 5.1? Može screenshot?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno