Šta je novo?

GTA V

Meni od danas nece da pokrene igru. Izbaci GTA V slicicu i umesto da se uloguje i krene ucitavanje igre nista se ne desava. Original je u pitanju.

Upravo sad :

gta_V.jpg

Resio sam problem tako sto sam ponovo instalirao R Social Club. Nisam ga ni brisao a sta se desilo pojma nemam

Da li je online zanimljivo igrati, tojest da li se isplati kupovati igru zbog toga?

Taman sam hteo da kupim igricu, kad ono ne mogu da prebacim online lovu na racun visa virtuon kartice :/
Nego koja je fora sa social klubom i steam-om? To rocketstar kao pravi neki svoj steam/origin?

Mislio sam da je to malo bolje uređeno, koliko ljudi prima server?

:d

[YOUTUBE]A1RNmmRDqxQ[/YOUTUBE]

Online se pika li pika, pravo uzivanje a od danas i maltretiranje drugih :D Dosla nova kola.

crrL0wg.jpg
3lz3L32.jpg

Sledeci je tenk :D

Ta armored Kuruma najači auto.

@igor
Pa kupiš preko neta na mobilnom.

imam online, kako kupim , koliko para jel treba pravi kes ili samo ovaj online?

Ta armored Kuruma najači auto.

@igor
Pa kupiš preko neta na mobilnom.

Bas tako, samo sto prvo moras da odradis prvo Heist misiju da bi mogao da otkljucas kola, pa da onda skupis 525 000$ za njih.

Evo jedan tutorijal koji sam nasao na YT - https://www.youtube.com/watch?v=BHL7KzNCWPg

Za Online peglanje najaca ubedljivo jer apsolutno nemaju sanse da mi sa puskom probiju staklo, jedino kad pederi pocnu da bacaju bombe ode i ja xD

Mnogo slabih i korisnih stvari ovde mogu da vidim osim sto se spominju druge verzije i cija graficka i procesor bolje rade.

Inace sam Rank 33.

Poslednja izmena:
Kul vidim nemam ga ja.. onaj online mi je prazan nesto pa ga i ne igram dok ne predjem igru :D

Meni ide na k ovo prepuvacanje rusa preko MIC-a ... znaci smaraci teski... rokaju sve zive... level na liku mi je -1

Definitivno se mora praviti neki crew, grupno me leše :D

Kako se igra u CREW-u? Jel se pice ove misije sto mi nudi u telefonu da gledam ili?

To su event misije koje prave razni igraci, nevezano za crew. Pljacka banke, trke kolima, deathmatch, itd... Samo me nevira sto 90% igraca cim zajedno odradimo misiju, krene da rokaju jedno na druge :D

^ i pocnemo mi misiju i samo nas sacekaju neki i izrokaju...

Bas su lose odradili stop svijetla na autima, steta + zvuk bi im mogao biti bolji tj. malo glasniji i jasniji, no ok :)

Vrh Dno