Šta je novo?

LG G2

Dobro, moguće jer sve zavisi od tržišta, ali za ova naša mora 5.0.2 Lollipop ;)

Sada sam na oficijalnom LP, da li moram da se vratim na KK kako bih ubacio aosp lp ili samo da flesujem? Nedostaju mi teme :D

Nece proci dobro. Radije ovaj put vrati na kk pa autorec stari pa onda flash aosp. Priredim pakete, barem za nasu verziju. Ubuduće ce o tome morati rom chefovi brinuti, moraju se prilagoditi novom nacinu.

Mts 4g kartica nije usim. Ko ima vise od 250 kontakata neka pokusa da prebaci na karticu (to je najsigurniji test). Ja imam oko 400 i nece. Na telenor karticu se prebace svi.

Pa to ti je to, tu središ preko računara kontakte jer je lakše i sinhronizuješ na telefon...

Može li obrnuto, sa telefona na računar? Pošto već imam u telefonu mašala kontakata, ili ih moram ponovo unositi preko računara?

Odradi export u csv pa ga importuj na Google nalog

Pa da ali kako da ubaciš kontakte na Google prvi put?

Uspio sam ovo što sam hteo, još me jedno zanima: da li je moguće kad dodam novi kontakt u telefon, da ga sam automatski kopira u google contacts? Da ne moram ručno da kopiram...

Kad dodaješ kontakt imaš da biraš gde da ga sačuva, ako je isti interfejs kao na G3 onda skroz u vrhu imaš dropdown

Imam root i twrp recovery. Da li ide update preko PC suita ili moram KDZ?

Imam Cloudy 3.0, kako da flesujem kdz a da mi ostanu fajlovi (aplikacije, podatci, sd card) ?

A jel moze normal flash sa obzirom na recovery i to? Znam da moze sa CSE. P.S jel bi mogla camera sa Cloudy da se portuje na stock LP sa obzirom da je na LP shit...

Jel probao neko 30e, kakav je u poredjenju sa 30d, ima li neke razlike?

Nazad
Vrh Dno