Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Pad sa 31 na 2 je bio najbrutalniji, ovo sad nije nista.
za one koji su zaboravili i za one koji za ovo i ne znaju, da se podsete, a to je da je btc imao i vecih padova, a bogami i vecih skokova da sada
Pad sa 31 na 2 je bio najbrutalniji, ovo sad nije nista.
Jeste ali je trajao kratko, a ovo jos nije gotovo, a traje 16 i kusur meseci.
Skocice on i vise ali je problem sto je i par puta vise pao
Logika kaze da bi trebalo uletati sada u ltc ali dali ce bas biti sve tako? Uvek se nekako neprijatno iznenadimo![]()
Sta vele ovi na coindesku da će preko Krakena moci da se raspolsze sa sredstvims koje nam duguje Gox ? Vic il da se radujem ?![]()
Igrao sam se malo sa Netellerom perfektno prebacim btc tamo za 5 min maltene bez provizije odusevilo me kako radi BTC/neteller ova payza nekako rigorozni kao sto kazes sve usporeno ne svidja mi se uopste, ali eto prinudjen sam :wave:
Iako je Payza odbojna na prvi pogled, jako je korisna kod tih investicionih sajtova jer pruža mogućnost dispute-a ukoliko se ukaže potreba za istim, e sad da li će dispute uspeti to je druga stvar, ali znači da bar postoji mogućnost da se povrate uložene pare. Tako da bih ti ja preporučio da u sličnim situacijama koristiš Payza-u.
Računaj bar 10 dana verifikacija i nekih 7 dana prvo povlačenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari