Šta je novo?

LG G2

Steta sto nema "REP" opcije na ovom forumu, da bi mogli da se nagrade clanovi kao sto je dejan1001, koji mi je stvarno puno pomogao.. Uglavnom nije tesko ubaciti lolli, samo je poenta provaliti koji je model telefona i naci prave stvari i redom sve lepo backup i flash.. Ali to naravno nikad bez pomoci ne bih mogao da uradim i evo i jedno veliko, javno HVALA Dejanu na pomoci! :wave:

nema na cemu i drugi put cheers

Ne mogu da nadjem TWRP folder ni u mobilnom, ni na kompu. U samom TWRP ga ima. Na KK ga je bilo. Odradio sam backup pa hoću da ga sačuvam na računaru.

Flešovao danas onaj mađarski 30a Lollipop i mogu vam reći da sve radi i izgleda perfektno :)
Sve leti i funkcioniše lepo - posle Samsunga ovo je banja, još kada se promene ikonice na LG launcheru ...

Samo kameru i dalje u totalnom mraku ne može dobro da fokusira - dakle mora fix ***.

Poslednja izmena:
Koji Samsung si imao?
Jesu vala LG ikone najruznije od svih. Ili je u pitanju LL look, ne znam.

Note 4 i bolje radi G2 sa 5.0.2 nego N4 sa 5.0.1 pa ti vidi ;)
Kod LG-a možeš da menjaš ikonice bez launchera i bez ruta, kod Samsunga ne ...

Verujem, danas isprobavao S6 u MTSu, znaci klot telefon, 10 min pre nego sto sam usao u poslovnicu stavljen, samo 1 co`ek gledao pre mene...primetio sam 2x blagi lag. Napisao sam to i u S6 temi, ocekivao prozivke, ali niko se nije javio. Touchwizz je djubre, i od najboljeg hw napravi rendfest.

Da potvrdim i ja, već sam 4-5 dana na LP, Baltic 30a verzija, radi neočekivano tečno. Iskreno, nisam očekivao da će baš ovako dobro da radi.

Bilo pisano ovde, ima ikonica koje podržavaju LG launcher...
Zaboravio sam kako se zovu :)

Kako si promenio ikonice, promeniš temu, tj. skineš drugu sa LG SmartWorld-a?

Drzis prst na ikoni koju zelis da promenis, dok se ne pojavi ljubicasti logo cetkice. Tad kliknes na njega, i izaberes sa liste. Druge mozes da ubacis u telefon kao png ako se ne varam, i ucitas iz galerije na isti nacin kao i fabricke.

Znam za oba načina, hvala, ali mi je bolja ona icon pack solucija, zato i pitam, malo detaljnije koji je pack koristio za promenu, ja probao neke, još ranije, ali mi nije uspelo.

Kostaivanja.Bekap ti je na rutu,data,media,0,i tu je.Najbolja stvar je sto mozes da menjas putanju u twrp kada pravis bekap.Ja imam otg flesku i samo zadam tu putanju.

Heh, sve dobre se plaćaju osim moonshine ikonica ...

Poslednja izmena:
Kostaivanja.Bekap ti je na rutu,data,media,0,i tu je.Najbolja stvar je sto mozes da menjas putanju u twrp kada pravis bekap.Ja imam otg flesku i samo zadam tu putanju.
Kako da udjem u rut, direktno mi ulazi u interal storage, a tamo ga nema. Sledeći put kad ga pravim, obratiću pažnju kako da ga stavim gde hoću.
Imam problem sa drajverima, u Download Mode neće da mi učita sve drajvere, CDC serial, pa ne smem da krenem sa kdz. Na istom netbooku sam instalirao HU 30a i sad hoću baltic da probam. Na PC isti problem. Probao sam i starije LG drajvere - isto.

Kostaivanja. Ves je pisano al ajd: skines terminal emulator.. Kucas "su". Kucas : restorecon -FR /data/media/0

jel ima negde opcija u podešavanjima da kad me neko zove a zaključan je telefon tako i ostane posle poziva? meni ostane uključen ekran - nisam nigde našao pa neznam jel i kod vas tako? čini mi se da je na kit katu bilo da ostane zaključan - na Vodafone 30d sam

Znaci
restorecon -FR /data/media/0
Pogrešio sam u jednom razmaku(nije ga bilo, ispred data), znam za nulu. Radi, HVALA! Neće da mi se instaliraju svi drajveri u download modu, a pre nedelju dana je normalno radilo? I da, imam i Linux Mint, da li može da se flešne preko njega lakše (znam da sa njim ne može LG Tools).

jel ima negde opcija u podešavanjima da kad me neko zove a zaključan je telefon tako i ostane posle poziva? meni ostane uključen ekran - nisam nigde našao pa neznam jel i kod vas tako? čini mi se da je na kit katu bilo da ostane zaključan - na Vodafone 30d sam
jel zna neko?

Nazad
Vrh Dno