Šta je novo?

HTC One M9

Vidis ja poznajem ljude koji su kupili Porse 911 95godiste, pa zatim 2002...I danas da ih pitas isto bi kupili porse 911 2015godiste. Bas zato sto je dizajn neprevazidjen.

Ja sam imao m7(još uvek kod brata), sad imam m8. M9 mi je i dalje prelep, ali zbog ostalih stvari ostajem na m8 do nekog m10 ili čeka već :)

Pa sva tri su skoro identicni :) sto nije losa stvar, zasto menjati nesto sto je prelepo samo promene radi(ja kad sam video m7 nisam mogao da verujem kako mocno izgleda, i danas mi je to najlepsi fon koji sam video). I Apple radi isto, i Sony, cak i LG ima u manjoj meri neki svoj pecat.

LG isto radi, evo ti npr Fino, Bello, G2, G3 sad i G4. Svi imaju taj neki koncept zaobljenih ivica, dole LG logo i nazad ono power dugme ispod kamere.

M7 je za mene, ponavljam 10i put, ali plavi, najlepsi fon .. Nema lepsi jos uvek, za sada PLAVI M7 zakon..

HTC One M9 Plus M9+ Hands on, Review, Features, Camera, Expected Price ...: https://youtu.be/Mnsd183wmeI

Dugme ne moze da se pritisne. A opet je home dugme. Znaci 2 home dugmeta na ovom cudu :)

Steta sto indus nije probao kako radi senzor za otisak prsta

Pre neki dan sam ga probao. Covek mi kaze da ga je uzeo za 350e "polovnog"
Telefon je stvarno masina, jedino sto mi se ne svijda sto je telefon duguljast. Po duzini je telefon slican sa Note 2 koji ima 5.5 incha naspram 5 kod M9

Pre neki dan sam ga probao. Covek mi kaze da ga je uzeo za 350e "polovnog"
Telefon je stvarno masina, jedino sto mi se ne svijda sto je telefon duguljast. Po duzini je telefon slican sa Note 2 koji ima 5.5 incha naspram 5 kod M9

Da nisi probao M8?? :d

Vidis ja poznajem ljude koji su kupili Porse 911 95godiste, pa zatim 2002...I danas da ih pitas isto bi kupili porse 911 2015godiste. Bas zato sto je dizajn neprevazidjen.

Pa i nije ti poredjenje. Sad ces reci da je tebi ovo:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/1995_porsche_911_993_black.jpg
i ovo:
http://autopazar.co.uk/media/1901/Used_Porsche_911_Coupe_S_2dr_3_6_2002_Black_for_Sale.jpg
isto?

Porshe itekako mijenja dizajn
Porsche-911-generations-626x286.jpg

ali da ne idemo dalje sa "ja poznajem ljude koji..." Ja prvi imam Mini Cooper iz 2002. i Cooper S iz 2007., ali to su 2 prilicno razlicita automobila, i unutra i spolja. Pomak dizajna sa m8 na m9 je lupom da ga trazis, a HTC ima sve manje stvari sa kojima ce da se izdvaja od konkurencije, pa cak i od svojih drugih proizvoda. HTC One m8, m8s i m9, stavi ih jedan pored drugog i onda objasni potencijalnom kupcu zasto je tolika razlika u cijeni. Istu stvar ce i Apple imati sa svojim Watch-om, zato im i prolazi najvise najjeftiniji model.
I nisi mi odgovorio na pitanja, pa da pitam opet: Da li si ti imao M7? Da li si ti imao M8? Da li ces kupiti M9?

Ajde sad, pa nije ti potrebno da budeš xda haker kako bi video da M9 ima power dugme sa strane i jednu veliku kockastu kameru na leđima.

Pa i nije ti poredjenje. Sad ces reci da je tebi ovo:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/1995_porsche_911_993_black.jpg
i ovo:
http://autopazar.co.uk/media/1901/Used_Porsche_911_Coupe_S_2dr_3_6_2002_Black_for_Sale.jpg
isto?

Porshe itekako mijenja dizajn
Pogledajte prilog 167823

ali da ne idemo dalje sa "ja poznajem ljude koji..." Ja prvi imam Mini Cooper iz 2002. i Cooper S iz 2007., ali to su 2 prilicno razlicita automobila, i unutra i spolja. Pomak dizajna sa m8 na m9 je lupom da ga trazis, a HTC ima sve manje stvari sa kojima ce da se izdvaja od konkurencije, pa cak i od svojih drugih proizvoda. HTC One m8, m8s i m9, stavi ih jedan pored drugog i onda objasni potencijalnom kupcu zasto je tolika razlika u cijeni. Istu stvar ce i Apple imati sa svojim Watch-om, zato im i prolazi najvise najjeftiniji model.
I nisi mi odgovorio na pitanja, pa da pitam opet: Da li si ti imao M7? Da li si ti imao M8? Da li ces kupiti M9?
Prijatno iznenadjenje za izborom automobila! Svaka cast! Uzgred receno, svojevremeno sam bio sa momcima kada se osnivao Mini club Srbija. Tako da sam veliki fan doticnog malisana. Kao sto se vidi na slikama koje si okacio, Porse jeste menjao dizajn, ali je prepoznatljivost ostala. Isto to mislim i sa Htc M serijom. Ostali su isti, najbolji za mene. Koristim vec skoro dve godine m7. Nisam uzeo m8 zato sto sam smatrao da mi nije potreban. Ove godine cu mozda zameniti telefon. Naravno ni ne razmisljam o drugim proizvodjacima. Moj izbor je m9. Ne zato sto slepo verujem u njih. Nego, zato sto i dalje mislim da Htc nema alternativu. Da uzmem LG!? On mi je u opticaju ako eventualno budem menjao peglu, ili usisivac. Samsung!? Planirao sam frizider Samsungov da uzmem. Iphon!? Nisam spreman da prelazim sa Andorid operativnog sistema. I dalje mislim da je sasvim dobar za sve sto mi treba. Kineza!? Ne, jos vode mora da protece da pocnem da razmisljam o njima. Bez obzira sto ima itekakog pomaka kod njih. Prema tome Htc m9 je moj izbor za sada. Sve sto je trebalo zamenili su. Pre svega mislim na power baton. Ovde vidim da se i o kameri na htc uredjajim polemise. Ja imam problem sa ljubicastom kamerom. Ne smeta mi, za dve godine koloko koristim m7 ne znam da li sam sacinio vise od pedesetak fotografija, video zapisa ni upola toliko. Ja sam korisnik koji tu opciju ne koristim ni malo. Iako koristim, to su neke glupe fotke za mene sasvim zadovoljavajuceg kvaliteta. Ono cime sam prezadovoljan je osecaj vrhunskog uredjaja i posle dve godine. Nema lagova, bagova, skripanja, klimanja... Sve je na svom mestu. Bas kao i u Mini Cooperu ;) Jos jedna stvar koju sam primetio. Htc uredjaje uglavnom koriste dobri poznavaoci informativnih sistema. Nisam do sada imao priliku da vidim neku telecu glavu, koja nosi Htc uredjaj. Uglavnom ih vezujem sa drugim proizvodjacima. To je jos jedna meni vrlo vazna stvar. Eto ukratko sam zeleo da objasnim zbog cega i ovog puta moj izbor pada na Htc.

Ok, a jesi li razmišljao o M8 kao zamena za M7? Gledano teoretski jeste on stariji telefon ali čini mi se da imajući u vidu sve probleme koji prate M9 da je M8 i dalje top izbor gledajući HTC telefone.

Ok, a jesi li razmišljao o M8 kao zamena za M7? Gledano teoretski jeste on stariji telefon ali čini mi se da imajući u vidu sve probleme koji prate M9 da je M8 i dalje top izbor gledajući HTC telefone.
Pa ako ga nisam zamenio prosle godine, ne vidim razlog zasto bih ga menjao godinu dana kasnije. I dalje mislim da je M9 bolji od M8. Videcemo kad dodje na ovo nase budjavo trziste.

Sada će M8 biti jeftiniji a M9 osim možda kamere, mada i to je diskutabilno, ne nudi ništa po čemu bi bio bolji izbor od M8 a u nekim stvarima je dosta lošiji (ekran, baterija na primer).

Jedina mana m8 sto se htc stekao za silver verziju. Silver je 5 puta lepsi od onog gun metala ali sanse da ga nadjes preko oglasa u srbiji su ravne nuli. Velika steta

ne bih se slozio... Ja recimo preferiram gun metal, a kad sam se interesovao, samo silver sam nalazio po oglasima. Juce vidjeh jedan, bas silver za 260e, a gunmetal prodat za 280e :d

Ti za 260 na oglasima imaju rupe od metkova na poledjini... Odlicni primerci ne idu ispod 320-330e. I odnos je 10gun metal prema 1silver.
Jedino ako ne zivimo u istoj drzavi..

Ovo pisem jer vec 2m pratim m8 na oglasima.

Takodje,i ja ih pratim,i nisam video neki u dobrom stanju za manje od 300,obicno su oko 320÷

Ti za 260 na oglasima imaju rupe od metkova na poledjini... Odlicni primerci ne idu ispod 320-330e. I odnos je 10gun metal prema 1silver.
Jedino ako ne zivimo u istoj drzavi..

Ovo pisem jer vec 2m pratim m8 na oglasima.

pa ne zivimo u istoj drzavi, a ovom liku je prosto hitno
http://forum.cdm.me/showthread.php?162353-HTC-one-M8-HITNO&highlight=hitno

pala cijena na 250e :p

mada, vjerujem da je to tvoj subjektivni osjecaj, jer sigurno nije proizvedeno manje sivih modela, posebno ne 10:1... Pa i za review units za m9, apsolutno svaki YT reviewer je dobio sivi model...

Verovatno je vise ljudi uzimalo gun metal jer je m7 bio alu, pa ono, da naprave neku razliku. Just my 2 cents

^^ Ko je radio review na sivom modelu sem crnje malog ?

Pa u srbiji su provajderi imali samo gun metal boju,cenim da je tako bilo u celoj evropi.

Kao i uvek ides protiv cinjenica :)

Verovatno je vise ljudi uzimalo gun metal jer je m7 bio alu, pa ono, da naprave neku razliku. Just my 2 cents
what? M7 je radjen i u crnoj boji, ja imam crni :-/

Pa u srbiji su provajderi imali samo gun metal boju,cenim da je tako bilo u celoj evropi.

Kao i uvek ides protiv cinjenica :)
haha, JA idem protiv cinjenica? :laugh:
Da vidimo:
https://www.youtube.com/watch?v=Ad6JRTfuKbs sivi
https://www.youtube.com/watch?v=Npr1846DRqo sivi
https://www.youtube.com/watch?v=eYENVZFDqWk sivi
https://www.youtube.com/watch?v=h84LmGcj5bw sivi
iiiii dosadilo mi se da kopi/pejstujem, nismo svi daltonisti za boje (nije ovo 50 Shades of Gray, nego samo 2, Gunmetal i Aluminum :D ), dovoljno je na YT ukucati "htc one m9 review" https://www.youtube.com/results?search_query=htc+m9+review
tamnosivi je tek na 12. klipu, barem kako ih je meni YT poslozio. Prakticno svi novinari su dobili onaj sivi sa zlatnim rubom, ovi sto rade review na tamnosivom imaju retail varijante.
a tek epohalni zakljucak: u Srbiji su provajderi imali samo gunmetal => cijela Evropa je ima samo gunmetal => HTC je proizvodio gunmetal vs alu u odnosu minimum 10:1 :trust:
Kod nas su svi operateri nudili uglavnom alu m7 (recimo Tcom je dobio samo 20 crnih u prvoj turi, i JEDVA sam zakucio zadnji), a onda su presli na crvene i plave, i sad ja treba da izvedem zakljucak sta? Cijela planeta je dobijala samo crne i plave u drugoj godini prodaje m7?

Ja svo vreme pricam za m8 covece :)

Ti si kralj svega mi [emoji23]

Jedina mana m8 sto se htc stekao za silver verziju. Silver je 5 puta lepsi od onog gun metala ali sanse da ga nadjes preko oglasa u srbiji su ravne nuli. Velika steta

:)

Poslednja izmena:
what? M7 je radjen i u crnoj boji, ja imam crni :-/

Znam, ali sumnjam da ga je bilo mnogo, ja licno uzivo nisam video ni jedan crni, a i na oglasima dosta retko. To je kod nas odredjeno onim sta uvezu operateri. Mada cisto sumnjam da sve boje prave (bilo HTC bilo ostali) u odnosu 1:1:1, imaju sigurno neke statistike koliko cega ide, vide i sami sta se trazi i prodaje

Poslednja izmena:
Znam, ali sumnjam da ga je bilo mnogo, ja licno uzivo nisam video ni jedan crni, a i na oglasima dosta retko. To je kod nas odredjeno onim sta uvezu operateri. Mada cisto sumnjam da sve boje prave (bilo HTC bilo ostali) u odnosu 1:1:1, imaju sigurno neke statistike koliko cega ide, vide i sami sta se trazi i prodaje
i ti sudis na osnovu relativno malog trzista, i onda to preslikavas na globalno trziste. Ispade po vasoj prici da je 90% proizvedenih m7 bilo alu grey, a 90% m8 gunmetal grey :d
Ja svo vreme pricam za m8 covece :)
ma da, jer ja sam rekao (u ovoj temi, koja je tema o m9):
Pa i za review units za m9, apsolutno svaki YT reviewer je dobio sivi model...
na sta je tvoj odgovor bio
bitno je da sam ja "kralj" i "idem protiv cinjenica", a? A mozda je to sve zbog HAARP-a, ili sto HTC na srpsko trziste valja bofl robu? :wave:

I dalje si car ;)
Neverovatno da si i dalje u tripu da je proizvedeno isto gun metal i silver m8.
Al ajde ako ce ti biti lakse priznajem ti,pises/govoris istinu [emoji23]

Nazad
Vrh Dno